עבור לתוכן

רוצה לקנות Creative X-Fi XtremeMusic - חוויות\בעיות\שאלות כלליות

Featured Replies

פורסם

עד עכשיו הסתפקתי בOnboard שלי, realtech HD audio שסיפק לי הנאה לא מעטה.

אבל בא לי לשפר קצת את הרמה של הצלילים במחשב שלי, ואם על הדרך אני משחרר קצת את המעבד שלי ממאמץ מיותר אז מה טוב...

אני הולך על הxtrememusic כי אין לי שום דבר עם כניסה דיגיטלית עליו ולמרות שפאנל קידמי ושלט זה ממש ממש מגניב, אני תמיד אוכל לקנות אותם יותר מאוחר אם ממש יחסרו לי.

זאת הייתה החלטה קשה כי אני ממש אוהב חומרה שנראית טוב, אבל בגלל שאין שום תוספת ביצועים אני נאלץ לוותר. התקציב מאלץ. :(

ובכל זאת כמה שאלות:

1) הבנתי שיש גירסה של הכרטיס שמגיעה עם גוף קירור, זה באחת הרוויזיות החדשות שלו. זה נכון? מוכרים את זה בארץ?

2) פתרו את כל הבעיות דרייברים של הכרטיס? קראתי שהיו איתו המון בעיות. בעיקר עם המיקרופון במשחקים. למישהו יש בעיות בסקייפ, אודסיטי או כל תוכנת הקלטה אחרת עם הכרטיס הזה?

3) מישהו יודע אם יש יוצא כרטיס חדש בתחום? XFI כבר בן שנה פלוס.

4) מישהו מצא שימוש ל64MB RAM שיש על הכרטיסים היותר מתקדמים מאותו קו מוצרים? יש להם איזשהו שימוש שגורם להם להיות יותר אטרקטיביים? ספציפית לזכרון, אני יודע שהכרטיס הכי יקר הוא גם יותר איכותי.

5) כמה בולט הפאנל הקידמי בגרסת הפלטינום ומעלה? זה יכנס בantec P180 שלי כשהדלת סגורה?

6) הכבל שמחבר את הכרטיס לפאנל הקידמי זה כבל רחב כמו שיש בכונן דיסקטים? מהסוג שחוסם את זרימת האוויר במארז?

7) אני יודע שבדרך כלל שוחטים אותנו על מחירי מוצרים לעומת בחו"ל, אבל מוכרים את הכרטיס ב$82 בnewegg. מה הקטע? זה מוגזם :s07: (סתם מתלונן, לא ממש שאלה.. אבל אם מישהו מוצא את הכרטיס בפחות מ700 ש"ח...)

שאלה כללית לגמרי:

7) משהו יפריע לי להקליט משני מיקרופונים בו זמנית, ערוץ אחד עם הrealtec וערוץ שני עם הXFI?

תודה מראש,

וכמובן שאם יש המלצה לכרטיס אחר כשהמטרה זה בעיקר משחקים ומוזיקה - רמקולים זה הmedusa5.1 אז בכיף.

Nihility

פורסם

דבר ראשון, קראת את הביקורת על הכרטיס שיש באתר?

פורסם
  • מחבר

לא! פספסתי אותה לגמרי.

אבל קראתי מלא ביקורות אחרות.

זאת הביקורת http://hwzone.co.il/reviews/xfi/

אני קורא אותה עכשיו.

עריכה:

טוב קראתי, כתבה ברמה מעולה.

אבל לא ענתה על השאלות שלי. אני אשמח לתגובות :)

השאלות לפי סדר חשיבות חוץ משאלה 7 שהיא מאוד קריטית :)

פורסם

2) פתרו את כל הבעיות דרייברים של הכרטיס? קראתי שהיו איתו המון בעיות. בעיקר עם המיקרופון במשחקים. למישהו יש בעיות בסקייפ, אודסיטי או כל תוכנת הקלטה אחרת עם הכרטיס הזה?

לא. הדרייברים מחורבנים. זה יתקין לך עשרות תוספות/תוכנות שאתה לא הולך אפילו להכנס אליהם, ואפילו אם אתה מתקין דרך ה-Device Manager (שבעצם הגעה למצב כזה היא כבר מתחת לכל ביקורת), המערכת עדיין תתמלא בזבל של Creative. בנוסף לכך, ואת זה חוויתי על בשרי, יש לא מעט משחקים (ואיירונית, משחקים טובים) שלא עובדים טוב עם הכרטיס ותוקעים את המשחק בסגנון ה-Looping Sound - למשל Half-Life 2 (ממש הוצאתי את הכרטיס והשתמשתי ב-OB כדי לשחק) ו-Company of Heroes.

פורסם
  • מחבר

תארתי לעצמי שתהיה בעיה עם הדרייברים.

מה לגבי התקנה במצב "performance" ?

מה החוויה שלך במה שקשור להקלטת קול?

יש לך גוף קירור על הכרטיס?

עריכה:

איזה חוצפה זה שאם רוצים דיגיטלי צריך לקנות את זה

http://www.creative.com/products/product.asp?category=13&subcategory=55&product=1780

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפני כמה שבועות קניתי מארה"ב את X-FI FATALITY FPS אז אנסה לענות לך.

1) הבנתי שיש גירסה של הכרטיס שמגיעה עם גוף קירור, זה באחת הרוויזיות החדשות שלו. זה נכון? מוכרים את זה בארץ?

אין שום הבדל בין הגרסאות.

אין לי שום בעיות. הדרייברים לא כאלה רעים. (וגם לא מעולים) לא צריך להתקין שום תוכנה מלבד הדרייבר.

3) מישהו יודע אם יש יוצא כרטיס חדש בתחום? XFI כבר בן שנה פלוס.

שניה, אני מסתכל בכדור בדולח שלי..

4) מישהו מצא שימוש ל64MB RAM שיש על הכרטיסים היותר מתקדמים מאותו קו מוצרים? יש להם איזשהו שימוש שגורם להם להיות יותר אטרקטיביים? ספציפית לזכרון, אני יודע שהכרטיס הכי יקר הוא גם יותר איכותי.

בתכלס אין לו שימוש והשיפור בביצועים במשחקים בתומכים בו (4 משחקים בלבד בספירה אחרונה שלי) הוא 0.4% לעומת הגרסה הרגילה.

5) כמה בולט הפאנל הקידמי בגרסת הפלטינום ומעלה? זה יכנס בantec P180 שלי כשהדלת סגורה?

יושב כמו כונן רגיל, למה שהוא יבלוט? :s05:

6) הכבל שמחבר את הכרטיס לפאנל הקידמי זה כבל רחב כמו שיש בכונן דיסקטים? מהסוג שחוסם את זרימת האוויר במארז?

רחב, ולא כמו של כונן דיסקטים. הסידור פינים שלו אחר.

7) אני יודע שבדרך כלל שוחטים אותנו על מחירי מוצרים לעומת בחו"ל, אבל מוכרים את הכרטיס ב$82 בnewegg. מה הקטע? זה מוגזם :s07: (סתם מתלונן, לא ממש שאלה.. אבל אם מישהו מוצא את הכרטיס בפחות מ700 ש"ח...)

ולכן הבאתי מחו"ל.

שאלה כללית לגמרי:

7) משהו יפריע לי להקליט משני מיקרופונים בו זמנית, ערוץ אחד עם הrealtec וערוץ שני עם הXFI?

לא יודע.

לא. הדרייברים מחורבנים. זה יתקין לך עשרות תוספות/תוכנות שאתה לא הולך אפילו להכנס אליהם, ואפילו אם אתה מתקין דרך ה-Device Manager (שבעצם הגעה למצב כזה היא כבר מתחת לכל ביקורת), המערכת עדיין תתמלא בזבל של Creative. בנוסף לכך, ואת זה חוויתי על בשרי, יש לא מעט משחקים (ואיירונית, משחקים טובים) שלא עובדים טוב עם הכרטיס ותוקעים את המשחק בסגנון ה-Looping Sound - למשל Half-Life 2 (ממש הוצאתי את הכרטיס והשתמשתי ב-OB כדי לשחק) ו-Company of Heroes.

BULLSHIT.

לא צריך להתקין שום תוכנה מהדיסק. רק דרייברים אחרונים מהאתר שלהם + עדכון BIOS ללוח. (בלי העדכון יש סבירות גבוהה לקפיצות בסאונד)

דבר נוסף שצריך להתקין הוא בכלל לא של CREATIVE, והוא נקרא XFI MODE CHANGER.

תוכנה קטנה שמשנה את המצב עבודה של הכרטיס לפי התוכנות שרצות.

ובכל זאת לא הכול ורוד.

שים לב שבגרסה הרגילה (זו שאתה רוצה) לא תוכל להשתמש בחיבורים הקדמיים של המחשב עם הכרטיס!

פשוט כי אין לו חיבורים כאלה.

הוא אמור להתחבר ל DRIVE BAY (עם הכבל הרחב) ולקבל ממנו אוזניות/מיקרופון. החיבורים הרגילים במארז לא יכולים להתחבר לכרטיס.

פורסם
  • מחבר

מעולה! תודה על התגובה! :yelclap:

נראה לי, שאלה אם כן מישהו חולק על התשובות שלך, שהדברים היחידים שהייתי רוצה לשמוע עליהם הם:

2) בכל מה שקשור להקלטה ודיבור ב voip.

3) אם צפוי כרטיס חדש בזמן הקרוב (למקושרים)

7) מישהו יודע אם יש חנות שמוכרת את זה במחיר נורמאלי?

אגב lazyboy שלך הגיע עם גוף קירור או בלי?

פורסם

הכרטיס שהבאתי לצורך הביקורת באתר היה בלי גוף קירור, והבעיות שהיו לי איתו מבחינת הפעלה נגרמו בגלל שישב בעבר כרטיס אחר של קריאטיב במחשב, סך הכל אומר שיש בעיות של דרייברים.

הדרייברים של קריאטיב הם חרא אחד גדול. נכון, לא חובה להתקין את כל התוכנות האלה, אבל מעבר לעובדה שהתוכנות תופסות הרבה (ואפשר להימנע מזה אם לא מתקינים) הדרייברים עצמם לא חכמים ולא יעילים, והם גם יציבים בערך כמו הממשלות בישראל בשנים האחרונות. אני בטוח שאם היו נותנים לחברה אחרת לעשות את התכנות של הדרייברים היינו מקבלים עוד 10% ביצועים עם דרייברים יציבים הרבה יותר.

בנוגע לכרטיס חדש שצפוי בזמן הקרוב, כן, צפוי כרטיס כזה. תוכל לקרוא עוד כאן:

http://hwzone.co.il/news/1164756368/13279

מה ששאלת על הקלטה הוא קצת בעייתי בעיקרון. הסיבה היא שהתקני ההקלטה מוגדרים אצלך בתור DirectSound. לכן הם עוברים דרך הדרייברים של מערכת ההפעלה והיא מנתבת הכל. מכאן בדיוק נובעת הבעיה. הכרטיס שיהיה מוגדר ההתקן המקליט באפשרויות הקול בלוח הבקרה הוא זה שיקליט. אני מאמין שאפשר למצוא דרך להקליט משני כרטיסים (אותי אישית זה לא עניין מעולם לכן אני לא מכיר את הדרך הזו) אבל גם אם כן, סביר להניח שתצטרך תוכנה ספציפית מאוד (שמיועדת להקלטות רציניות ולא סתם לדיבור VOIP) בשביל להקליט מהכרטיס שמוגדר משני.

בקשר למחירים בארץ, מצטער לבאס אבל סביר להניח שלא תמצא משהו טוב. אם תזמין מחול, בימינו כל הסיפור ייצא לך באיזור ה-500 שקל אני מעריך. אם לא תצטרך לשלם מע"מ אז אפילו 450. אם תצטרך, אז תגיע ל-550 אולי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מקסימום את ההקלטה אני אעשה על ה onboard/

בקשר לגוף קירור.

ממה שהבנתי, לאחר שהדרישות לכרטיס היו יותר ממה שהם יכלו לייצר הם הוזילו את תהליך הייצור וכתוצאה מכך חלק מהשבבים צריכים מתח גבוה יותר כדי להישאר יציבים שזה אומר יותר חום אז הם שמו גוף קירור.

יש להם גם קושחה חדשה יותר שפותרת הרבה מהבעיות עם הכרטיס.

תודה אנטולי.

פורסם

גוף הקירור הזה לא עושה הרבה. ממה שזכור לי הוא יושב על המעבד המרכזי שהוא לא מגיע לטמפרטורות גבוהות. בטח שלא משהו שמארז עם אוורור נורמאלי לא יכול לפתור.

אני ממליץ לך לבטל בכלל את ה-OB ולעשות את הכל עם ה-XtremeMusic הדרייברים שלו מטומטמים מאוד ועבודה עם כמה כרטיסי קול במקביל לא עוזרת ליציבות שלו בכלל (סמוך עליי, אני בדקתי :)).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

creative אמרו שהם הוזילו את תהליך הייצור, כלומר הם מייצרים שבבים הרבה פחות טובים עכשיו.

כל הכרטיסים החדשים מגיעים עם הגוף קירור כי הם חלקם מתחממים.

(הם טוענים שאין הבדל בביצועים)

פורסם

אגב lazyboy שלך הגיע עם גוף קירור או בלי?

לא זוכר, נדמה לי שכן. (הLED האדום של פאטליטי מסתיר לי ואין לי כוח לפתוח את הדלת)

בנוגע לכרטיס חדש שצפוי בזמן הקרוב, כן, צפוי כרטיס כזה. תוכל לקרוא עוד כאן:

http://hwzone.co.il/news/1164756368/13279

יש פה מישהו שכבר קנה את הכרטיס המדובר ואם אני זוכר נכון הוא התאכזב.

למרות שהXFI ממש לא מושלם - למשחקים אין אופציה אחרת מלבדו.

פורסם
  • מחבר

יש פה מישהו שכבר קנה את הכרטיס המדובר ואם אני זוכר נכון הוא התאכזב.

באמת?

יש ת'רד על זה?

אני לא מוצא כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים