פורסם 2007 בינואר 518 שנים אז ככה אחרי בערך חצי שעה עד שעה שהמחשב שלי עובד המחשב "נכבה" המסך לא מראה יותר דבר, הרמקולים מפסיקים לעבוד אבל המחשב עצמו ממשיך לעבוד כרגיל לכאורה ואחרי שאני מכבה אותו מופיעה לי הודעה ש"חלונות" שוחזרה לאחר תקלה חמורה.מה עושים בקשר לזה ומה בדיוק הבעיה שיש לי במחשב?
פורסם 2007 בינואר 518 שנים בעיה חמורה - זה בגלל כיבוי לא נכון.....שמע, יכולים להיות הממווווןןן דברים שגורמים לכך, אבל החשודים העיקריים - לוח אם או כ. מסך.בכל מקרה, אל תסמוך על הדברים פה, כי בעיות מסוג זה דורשות בדיקה מעמיקה.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר בעיה חמורה - זה בגלל כיבוי לא נכון.....שמע, יכולים להיות הממווווןןן דברים שגורמים לכך, אבל החשודים העיקריים - לוח אם או כ. מסך.בכל מקרה, אל תסמוך על הדברים פה, כי בעיות מסוג זה דורשות בדיקה מעמיקה.אז כדאי לשלוח אותו למעבדה לתיקון או שיש אפשרות לתקן לבד?
פורסם 2007 בינואר 718 שנים תמיד יש אפשרות לתקן לבד אבל יש גם סיכוי לגרום לתקלה חמורה יותר בטח אם לא בקיאים מספיק.תשלח לתיקון.
פורסם 2007 בינואר 818 שנים מחבר המשכתי לבדוק מה בדיוק הבעיה וראיתי שאם אני לא עושה שימוש מסיבי במחשב ואני רק גולש באינטרנט וכד' המחשב לא "נכבה" לי ככה אז האם המסקנה היא שחימום יתר גורם לבעיה או שאני סתם קופץ למסקנות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.