עבור לתוכן

לוח אינטל 775

Featured Replies

פורסם

מה התקציב? אתה מתכנן OC? איזו מערכת יש לך?

פורסם
  • מחבר

בלי OC

פורסם

אתה בטוח שהמחשב שלך צריך לוח 775? מה המערכת המלאה שלך?

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

זהו שהרכבתי מערכת של AMD ATHLON AM2 3500 והתבאסתי סתם עגלה עם סוסה ..

לקחתי פרסקוט מסריח 3000 עם זיכרון 400DDR 256MB ועבד לא פחות טוב ואפילו יותר ...

עם 256MB לא שומעים את הכונן הקשיח "חסר זיכרון"

ועם האתלון עם זיכרון 667 וזיכרון 512 שומעים את הכונן הקשיח נחנק ..

סיבה : מעבד לא סוחב ...

אז חשבתי או להתפטר מהמערכת של האתלון או לעשות לאתלון 3500 OC ..

הקטע כמה כבר שיפור יהיה ?

אני רוצה לחזור לשורשים Intel ...

פורסם

אני לא יודע מה האינדיקציה שלך למחשב "עגלה" אבל אני יכול להגיד כמעט בבטיחון גמור שאתה מדבר שטויות.

A64 3500 טוב משמעותית מפרסקוט מסר*ח.

אם אתה חוזר לפרסקוט זה צעד שאין לי איך לכנות אותו חוץ מטיפשי.

היום לא קונים מעבד חד ליבה גם אם התקציב נמוך. יש כפול ליבה ב-520 ש"ח אפילו

פורסם
  • מחבר

אני חושב בכיוון של 805 / 820 וכן ה 3500 הוא עגלה מסריחה .

ובקשר לפרסקוט נתתי פה בעבר בנצמרק בטומסארד וור שהפרסקוט 3.6GHZ עקף בציון את האתלון 3500

שזה אמור להיות המקביל שלו ...

השוואה שאני עשיתי בארטון מול פנטיום 4 שכחתי את שם הליבה קצת מתקדם מווילי הפנטיום אכל אותו בלי מלח

הפרסקוט 775 478 היה הרבה יותר נעים לעבודה מה AMD 3000 939 וה 3500 AM2 שהרכבתי ..

לא הרצתי על הפרסקוט משחקים אבל בכל מה שקשור לאינטרנט , אימיול ותוכנת שידור וכו' היה הרבה יותר כיף .

עם ה AMD הכונן הקשיח עושה רעשים "חנוק" או שאין תאימות בין ה WINDOWS ל AMD ואז המשאבים לא מחולקים נכון

כי עם 256MB בפרסקוט זה לא קורא ויש לי זיכרון ישן יותר ונפח קטן יותר בניגוד ל AMD 667 512

עם Intel 400 256 .

הדיסק "חנוק" והוא תקין לגמרי זה קרה לי תמיד שהרכבתי כונן קשיח עם פלטפורמה של AMD .

עם אינטל זה קרה לי עם דיסקים קשיחים של 4 GB ישנים ומעבדים בני 20 שנה .

פורסם

חביבי,אתה מדבר שטויות!

מזה "הרבה יותר נעים לעבוד איתו"?

גם הסמפרון של AMD שזה המקביל לסלרון של אינטל לא היה חונק את ה-HD, ה-OS (מערכת ההפעלה) פועלת באופן זהה עם ה-AMD ועם האינטל

פורסם

King Kong, אתה יודע במקרה איפה ניתן למצוא מעבדת מחשבים ביהוד?

פורסם
  • מחבר

ה OS מקבל משאבים בדרך הזו יש מעבד אחרי זה קש ממורי ואחרי זה זיכרון פיזי שזה נגמר ה OS מחפש זיכרון ומשאבים ב HDD

זיכרון וירטואלי ..

תקשיב אני לא מרכיב מחשב מהיום אני מרגיש שאין משאבים המחשב חנוק ..

במעבדים של אינטל לא הרגשתי תופעה של " HDD חנוק" גם לא עם זיכרון 256 שזה נמוך ..

תכלס זה פורום מי שרוצה שיקנה AMD כמו שאני קניתי ויבין על בשרו .

אם זה היה תופעה של מערכת אחת הייתי סותם את הפה אבל זה תופעה שקרתה לי בכמה מחשבים וגם לחברים שלי שבנו AMD והתבאסו.

על הנייר מדברים על זה כאילו מטוס קרב ובפועל לא התלהבתי בכלל ההיפך מה שכן זה באמת מעבד קר כמו שאומרים ...

זה הדבר היחיד שהוא נכון המעבד אצלי עובד ב 40 מעלות .

הסדרה של K8 ו K9 מעבדים קרים להפליא הפרסקוט למשל חם בהרבה אבל בביצועים נהנתי ממנו יותר ושוב לא משחק משחקים כנראה שזה הצד החלש שלו לא ממש ניסיתי .

לאלה ששונאים את המאוורר המקורי של אינטל ... אם מנקים את המאוורר והצלעות קירור טוב מאבק הכול מתפקד 10 .

פורסם

אתה מדבר שטויות, או שאתה לא יודע להרכיב מחשבים.

פורסם
  • מחבר

חחח לא יודע להרכיב מחשבים ?

מה יש לדעת ?

להרכיב מחשב זה כמו לבנות לגו חלל ..

חוץ מזה אני טכנאי בחברה מוכרת וגדולה שמתחילה באות ב' ונגמרת ג' ((:

אני הרכבתי עד היום מאות מחשבים ((: ועוד לא פיטרו אותי :lol:

פורסם

לאח שלי יש sempron 2600 ומשום מה הוא זז ממש לאט ביחס לפנטיום 4 3ghz שלי יש..פשוט בכל הדברים של הרצת אימיול מסנגר ושטויות כאלה..לא יודע איכשהוא ביישומים ותוכניות ובכלל אני הרבה יותר נהנה עם המחשב שלי מאשר בזה של אח שלי..לא ששלי לא אמור להיות יותר חזק אבל ההפרש נראה לי מפחיד..

בכל מקרה אני בטוח שבמעבדים החזקים של amd זה לא נראה ככה..אבל כל אחד ומה שהוא מעדיף

פורסם

KING KONG,זכורים לי הדיונים שפתחת על זה שאינטל עדיפה על AMD כי השולחן עבודה יפה יותר,או שהאימיול מוריד מהר יותר והתווכחו איתך מפה עד הודעה חדשה.

אם אתה מעוניין להמלצה על משהו תן בבקשה תקציב,שימושים ונמליץ לך,לא מעוניין כלל וכלל לגלוש לויכוחים מטופשים של AMD VS INTEL

פורסם
  • מחבר

מי שרגיל ל Intel לא יכול לעבוד ל AMD ..

זה כמו לעשן מלבורו ולרדת לטיים ((: * הבדל בטעם *

זה פורום גולשים בכיף לא מנסה לריב עם אף אחד אומר את דעתי זה הכול .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים