עבור לתוכן

בעייה בחיבור KVM ללפטופ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי לפטופ ומחשב ביתי, אני רוצה לשתף ביניהם את המקלדת העכבר והמסך.

יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, למקלדת יש חיבור PS2 רגיל ולעכבר יש חיבור USB עם

מתאם של מייקרוסופט ל PS2.

קניתי KVM של Intellinet Networks וחיברתי אליו את המסך המקלדת והעכבר, וחיברתי יציאה אחת שלו למחשב הביתי,

בהתחלה העכבר לא עבד, אבל אחרי שהורדתי דרייברים מתאימים הוא עבד - עד כאן הכל בסדר.

כשבאתי לחבר את הלפטופ ראיתי שיש לי רק כניסות USB (טעות שלי שלא בדקתי לפני), אז קניתי מתאם USB to PS2, שהוא

מקבל שתי כניסות PS2 והופך את זה ל USB אחד. כשחיברתי את זה ללפטופ אז העכבר לא עבד בכלל והמקלדת הייתה חצי עובדת חצי נתקעת.

בשביל לבודד את הבעייה אז ניתקתי את העכבר והמקלדת מה - KVM וחיברתי ישירות למתאם USB to PS2 וחיברתי ללפטופ, זה עובד טוב מאוד.

ניתקתי וחיברתי שוב דרך ה - KVM, וכלום, לא זזה רברס....

יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה? זה מאוד מתסכל...

תודה רבה,

יובל.

[br]פורסם בתאריך: 5.01.2007 בשעה 13:25:53

עוד פרטים:

המשכתי לנסות לבודד את הבעייה ומה שעשיתי זה שניתקתי את החיבור של העכבר מה - PS2 to USB adapter

ואז בעצם רק המקלדת נשארה מחוברת - זה עובד טוב מאוד ==> אזי המסקנה שלי זהעכבר הוא הבעייתי, החיבור שלו

משגע איכשהו את הסיגנלים...[br]פורסם בתאריך: 5.01.2007 בשעה 13:50:32

ועוד משהו אחרון:

עכשיו ניתקתי את החיבור של העכבר מה - KVM וחיברתי אותו ישירות ל - PS2 to USB adapter וזה עובד טוב.

מכאן אני מסיק שהבעייה היא רק בעקבות מה שה - KVM מוציא כפלט של העכבר.

האם העובדה שהעכבר הוא USB ואני משתמש ב PS2 adapter יכולה להשפיע ???

תודה ומצטער על הכאב ראש :kopfpatsch:

יובל

פורסם

KVMים לא יודעים בד"כ לעבוד עם מתאמים כאלה, כי הם משתמשים בחיבורים בשביל לעקוב אחרי פסיקות.

יש KVMים עם USB, אני מציע לך לקנות אחד כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים