פורסם 2007 בינואר 518 שנים מה עם טחינוצ'ינו?טחינה עם קפוצ'ינו?מתכון לקציצות? מתכון לפנקייק?אם זה מתאים אני ארשום לכם כאןתרביץ 'תה...
פורסם 2007 בינואר 618 שנים לקחתי את המתכון, הכנסתי קצת שינויים, והכנתי עם חומוס טרי במקום משומריצא פשוט מעולה. תודה!
פורסם 2007 בינואר 618 שנים לקחתי את המתכון, הכנסתי קצת שינויים, והכנתי עם חומוס טרי במקום משומריצא פשוט מעולה. תודה!אז תעלה אותו ..... את המתכון דא ....חח LOL
פורסם 2007 בינואר 618 שנים להשרות את החומס ללילה במים+שקית אבקת אפיה (כן כן, עד כמה שזה נשמע מוזר)3/4 שן שום במקום חציכף וחצי שמן זית במקרה שקניתם מחנותאו כף שמן זית אמיתי (את אלו שמוכרים בחנויות מדללים. אני אעלה תמונה של ההבדלים בצבע, יש לנו פה שמן זית אמיתי מייצור פרטי, עבודת יד, לא מכונה)וממליץ בחום להכין עם כל התבלינים, לא רק כמון. פפריקה מוסיפה הרבה.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים עוף בקולה זה אחד הדברים הטעימים!. קיבלתי ממגה חוברת מתכונים והכנתי אחד מהם (פסטה עם כדורי בשר ואפונה) אם אתם רוצים לא אכפת לי לכתוב אותו פה. יש שם גם מתכון למיני המבורגר שנראה טעים
פורסם 2007 בינואר 718 שנים עוף בקולה זה אחד הדברים הטעימים!. קיבלתי ממגה חוברת מתכונים והכנתי אחד מהם (פסטה עם כדורי בשר ואפונה) אם אתם רוצים לא אכפת לי לכתוב אותו פה. יש שם גם מתכון למיני המבורגר שנראה טעים תביא את המיני המבורגר... ופאק, ה-Scorpions גרמנים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.