עבור לתוכן

מה כדאי לי לקחת X1800GTO או 7600GT?

Featured Replies

פורסם

יש ב-SKYPC 1950PRO של GECUBE ב-1109

אם יש לך כסף אז תקנה אותו

אם לא אז ה-7600GT וה-1800GTO דומים אבל ה-GTO לוקח

פורסם

תחשוב על ההפרש במחירים כעל השקעה לעתיד :lol:

פורסם

לצערנו יש הרבה מאוד אנשים שזו בעיה בשבילם

אני לא בן אדם עשיר ואני עובד קשה בשביל הכסף.

אבל מי שיכול להרשות לעצמו לקנות כ"מ ב 800 שקל כמעט תמיד יוכל להרשות לעצמו לקנות ב 1100 שקל.

גם כ"מ ב 800 שקל זה מותרות, עם כל הכבוד.

אנחנו לא מדברים פה עם קוטג' ולחם, וגם לא על מחשב בסיסי לצורך עבודה.

שוב- שכל אחד יעשה את הבחירה שלו, אני רק ממליץ.

כפי שאמרתי בתקציב הזה x1800 gto הכי טוב, למרות שאני הייתי לוקח 7600gs sonic וממהיר אותו.

פורסם

אבל מי שיכול להרשות לעצמו לקנות כ"מ ב 800 שקל כמעט תמיד יוכל להרשות לעצמו לקנות ב 1100 שקל.

נכון אבל אתה מחזיר אותי לנ"ק שהבאתי,אם הבנאדם הגיע לקצה גבול היכולת\השקעה אין טעם לבקש ממנו להעלות עוד את התקציב.

במידה והוא ירצה לקחת כרטיס טוב יותר הוא יצטרך להתפשר על חלקי מערכת פחות טובים ממה שהוא רצה להשקיע בהתחלה וזה פשוט חבל...

אני לא מסכים עם הטענה ש-"מי שיכול להרשות לעצמו כרטיס ב800 יכול גם ב1100"

הכול בסופו של דבר נגמר בכיס.

אנחנו באים במטרה להשקיע כמה שפחות ולקבל יותר

פורסם

אח.... נתתי כדוגמא את ההשוואה.. ונתתי לינק לאתר... ששם אפשר לבחור משחקים רבים ולראות למי יש יותר אף פי אס.... לא רק לפי 06....

וגם כן ציינתי " הוא מנצח ברוב המבחנים" שזה אומר ברוב המשחקים הוא מקבל יותר אף פי אס....

כנסו לאתר של טומס הארדוור ותראו...

פורסם

אני לא בן אדם עשיר ואני עובד קשה בשביל הכסף.

כפי שאמרתי בתקציב הזה x1800 gto הכי טוב, למרות שאני הייתי לוקח 7600gs sonic וממהיר אותו.

למה לא להמהיר את ה - X1800GTO ? הוא מסוגל לעבור את ה - X1950PRO אחרי אוברקלוק (עם תוספת מתח).

פורסם

דניס, בנאדם שבסך הכל רוצה לשחק במשחקים שלו על הגדרות טובות לא יסכן את הכרטיס שלו עם מוד פיזי למטרת מתח נוסף, בקושי אוברקלוק עושים אצלנו בארץ אז אתה רוצה שהוא יעשה V.MOD?

לדעתי, עדיף נכון לעכשיו את ה-GTO, ואם ניתן להשקיע קצת יותר אז כמובן את ה-X1950PRO שהציעו קודם

פורסם

זה לא V-MOD, לכרטיסי ה - X1XXX של ATI אפשר להעלות מתח בעזרת תוכנה ללא שום מודים.

פורסם
  • מחבר

עשיתי השוואה בנתונים בין x1800gto ל7900gs ולא נראה ש7900 יותר חזק חוץ מזה שהmemory clock יותר גבוה קצת אבל בcore clock המצב הפוך

דווקא נראה שכדאי יותר הx1800gto על ה7900gs

מה אתם אומרים?

פורסם

מה קרה לך? ה-7900GS יותר חזק מה-1800GTO... אולי אתה מתבלבל עם ה-7600GS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים