פורסם 2007 בינואר 418 שנים שמעתי שאחרי OLED הטכנולוגיה הבאה היא סטראיו סקופייה זאת אומרת מסך שמסוגל להמכיש 3Dמלא ללא עזרים משהו חוץ אצרי בטרוף המצלמות שמצלמות למסכים כאלה הן בעלות 2 עדשות וזה ממש אמיתילא כמו החרטה HD שרואים אותו דבר רק יותר חד אלא ממש רואים מיממד נפח אמיתי לחלוטין משהו מטורף וזה גם צבעוניהשאלה אם בכלל כדי להכנס למרוץ המסכים הזה שלא נגמר אולי כדי לשבת בצד איזה 10 שנים ואז לחסוך מלא מלא כסף ואז לקנותאת הכי מתקדם ??
פורסם 2007 בינואר 418 שנים לחכות 10 שנים זה לא בדיוק דבר חכם זה כמו שתחכה לWII 3 \XBOX7400 \PS5 וכו תיראה מסכי LCD מתחילים להיות יותר ויותר תחליפים טובים לCRT אני לא מיזמן שרציתי לקנות טלוויזיה ראיתי מסכים שלפני כמה שנים עלו עשרות אלפי שקלים והיום עולים פחות מ10 הבעיה שאין כרגע תחליף זול וטוב לCRT הזולות אבל לערכתי תוך שנה שנתיים הLCD יהיו מספיק זולות והCRT יהיה נדיר בחנויות מבחינת הOLED תן זמן לטכנולוגיה להתפתח
פורסם 2007 בינואר 418 שנים שמעתי שאחרי OLED הטכנולוגיה הבאה היא סטראיו סקופייה זאת אומרת מסך שמסוגל להמכיש 3D מלא ללא עזרים משהו חוץ אצרי בטרוף המצלמות שמצלמות למסכים כאלה הן בעלות 2 עדשות וזה ממש אמיתי לא כמו החרטה HD שרואים אותו דבר רק יותר חד אלא ממש רואים מיממד נפח אמיתי לחלוטין משהו מטורף וזה גם צבעוני השאלה אם בכלל כדי להכנס למרוץ המסכים הזה שלא נגמר אולי כדי לשבת בצד איזה 10 שנים ואז לחסוך מלא מלא כסף ואז לקנות את הכי מתקדם ?? :lol: נכון שבחיים שלך לא ראית HD אמיתי? לשבת בצד 10 שנים? :s05: לא צריך 10, רק עד שיתייבש לך החלב מהשפתיים.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר כן ראיתי וזה חרטה רואים יותר ברור זה הכל בשביל זה לשלם עד 789 שקל לאינץ לא רוצההשאלה מתי יוצא כבר הסטראו סקופייהואולד כבר קיים עשרות שנים אז למה לא משווקים אותו כבר שיכנס באל סי די ראיתי פה באתר תערוכה וסמסונג זאת חברה מקוראיה שהציגה מסך מחשב איכותי ממש דקמOLEDאז אם כבר יש אותו בנוי למה לא מוכרים זה שווה!! LCD זה בן יותר מאבא של רועי מאיר
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אני בטוח שאפשר למצוא איפשהו CRT 14 משומש ממש בזול, לך על זה. ולמה לחכות 10 שנים? חכה 30 שנה - אני בטוח שיצא משהו הרבה יותר טוב.
פורסם 2007 בינואר 518 שנים בו ניראה אם אני יגור 40 שנה בבית של ההורים אני יוכל לקנות וילה ברעננה כדי לחכות?זה היה בדיחה כמובן
פורסם 2007 בינואר 518 שנים אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל לי יש טלויזית HD ואני מריץ סרטי HD וזה פשוט תענוג לעינייםאתה לא מאמין שזה בא מהטלויזיה זה כאילו הכל נעשה לידךבמיוחד עם מערכת קולנוע ביתית 5.1
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל לי יש טלויזית HD ואני מריץ סרטי HD וזה פשוט תענוג לעינייםאתה לא מאמין שזה בא מהטלויזיה זה כאילו הכל נעשה לידךבמיוחד עם מערכת קולנוע ביתית 5.1מה הדגם של הטלוויזיה שלךוהאם היא HD READYאו שהיא FULL HDTV ובאיזה חיבור אתה משתמש להעברת האות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.