עבור לתוכן

?DDR8001GB TwinMOS TwiSTER?, ?1GB Corsair XMS2 CL5? איזה זיכרון עדיף לOC?

Featured Replies

פורסם

הם בהחלט באותה רמה

פורסם

ברמה של החברות שציינתי או ברמה הגבוהה?

פורסם

מה זה ה-Kreton האלה? לא שמעתי עליהם בחיים... הם יכולים להיות שווי ערך ל-DIGMA, NCP, LD וכו' וכו'.

הם בהחלט באותה רמה

שאלת-הוא ענה,הזכרונות באותה הרמה

פורסם

שזה לא מי יודע מה כן?

פורסם

העיקר שהם מסוגלים לעבוד בתדר המוצהר ויש להם אחריות ארוכה מספיק.

פורסם

בסיכומו של דבר זכרונות פשוטים המדורגים 800mhz בנפח 2GB מול זכרונות OC מעולים המדורגים 800Mhz בנפח 1GB הייתי לוקח את ה2GB ולו רק כי נפח לאט לאט מתחיל לשחק תפקיד מרכזי יותר.

על אחת כמה וכמה כשאתה לא משקיע יותר מדי כסף בלוח-אם מעולה שיבטיח באס גבוה.

ה 2GB שדניס הציע לך יעשו יופי את העבודה, ויבטיחו לך אובר מכובד של 400 באס בהנחה שהלוח יעמוד בזה.

אני הייתי ממליץ על P5B-VM מנסיון אישי מצוין הוא לא נופל בהרבה מה P5B, ויתקן אותי ליאור אם אני טועה, יכול להיות שנפלתי על אחד ממש טוב.

למרות שאני אישית קניתי סלשוק 800 D9 (תודה דניס על ההמלצה :xyxthumbs:) אני עדיין חושב שבמגבלת תקציב ראוי לחשוב קודם כל על נפח ואח"כ על מהירות

פורסם

דבר ראשון הרבה פעמים ממליצים על חברה בעלת שם למרות שהביצועים יכולים להיות זהים לחברות יחסית עלומות שם עם מחיר נמוך בהרבה.

בכל מקרה יש זכרונות 800 שהם D9 למשל שיכולים להגיע אפילו לתדר של 1000MHZ ובכך הם נבדלים מהזכרונות הזולים הללו שדניס הציע

פורסם

אם תעבור על דיונים בפורום תראה שגם אנשים שמחפשים זיכרון לא ל-OC, מקבלים המלצות על החברות המובילות ולא על חברות חסרות שם.

פורסם

לא תמיד.ובכל מקרה אם התקציב לוחץ מאוד ואין שום אפשרות לעלות תקציב וצריכים זכרונות 800 אז הזכרונות הללו עדיפים מכלום

פורסם

תיקח את של דניס

פורסם

העיקר שהם מסוגלים לעבוד בתדר המוצהר ויש להם אחריות ארוכה מספיק.

מה ההיגיון במה שאתה אומר?

אם זה נכון, אז למה אנחנו ממליצים בכלל על חברות כמו CORSAIR, GSKILL, OCZ וכו' וכו' (לא תמיד מדובר באנשים שמחפשים OC)?

לפי מה שאתה אומר אפשר תמיד להמליץ על איזה NCP... הם חייבים לעבוד בתדר שכתוב עליהם ואם לא אתה מפעיל את האחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים