פורסם 2007 בינואר 418 שנים האם ייתכן ששני הארד דיסקים 200GB כל אחד ישבקו חיים באותו הזמן?ניסיתי לחבר אותם בשני מחשבים שונים, אחד מהם ניתן לזיהוי, אבל העתקת קבצים ממנו גרמה ל-END TASK ל-EXPLORER, והשני, לא מזדהה בכלל בהפעלת המחשב.האם אפשר להיות אופטימי? או....תודה.עדכון- 7/1הארד דיסק אחד מבין השניים מתברר כתקין לחלוטין, המערכת עולה והכל בסדר.כאשר אני מחבר את ההארד דיסק השני המחשב עולה אך כמה שניות לאחר שהווינדוס עולה, המחשב קופא ומופיע מסך כחול.עוד אציין שכאשר אני מריץ את המחשב עם ההארד דיסק התקין והספק הקבוע, גם מופיעה הבעיה, אך כרגע אני עם ספק אחר שהבעיה לא נראית איתו.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים הייתה קריסה מסויימת? הפסקת חשמל? המחשב קרס?הסבירות שזה יקרה קטנה מלזכות בלוטו.. אז אני מניח שמגיע לך 'מזל טוב'!
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר המחשב נתקע, קיבלתי מסך כחול.ביצעתי ריסט ואז זה לא זיהה.אחרי כמה שעות הדלקתי את המחשב שוב והכל עבד, השארתי אותו לעבוד, אחרי כמה שעות שחזרתי שוב היה מסך כחול ומאז הכוננים לא מזדהים.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר בביוס.אבל ברגע זה ממש אני עובד עם אחד מהם, זה המערכת עליו.כרגע עובד בסדר, כנראה שישנה בעיה בלוח או בספק.לגבי ההארד דיסק השני, אני יבדוק אותו מאוחר יותר או מחר.
פורסם 2007 בינואר 518 שנים http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDiskייתכן והפרטישן טייבל נדפק באחד מהם כתוצאה מהקריסה:http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDiskתוכנה מצויינת שהצילה לי כמה הרד דיסקים בעבר. היא עושה עבודה מצויינת בתיקון הMBR וטבלת הפרטישנים.כמו כן, כדאי לך באמת לבדוק את הספק. מסכים כחולים בתדירות כזאת יכולים בהחלט להצביע על בעיית חומרה.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר עדכון- 7/1הארד דיסק אחד מבין השניים מתברר כתקין לחלוטין, המערכת עולה והכל בסדר.כאשר אני מחבר את ההארד דיסק השני המחשב עולה אך כמה שניות לאחר שהווינדוס עולה, המחשב קופא ומופיע מסך כחול.עוד אציין שכאשר אני מריץ את המחשב עם ההארד דיסק התקין והספק הקבוע, גם מופיעה הבעיה, אך כרגע אני עם ספק אחר שהבעיה לא נראית איתו.תודה,דרך אגב, אתם חושבים שזה יותר מתאים לתמיכה תכנית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.