פורסם 2007 בינואר 418 שנים אהלן,קניתי לפני יומיים בהמלצת אנשים בפורום את המקלדת הנ"ל, עובדת מעולה, אך כמו שרשמתי יש לי בעיה קטנה איתה, השילוב שיוצר את הסמיילי : P [שיפט + נקודותיים + P], אם אני לוחץ אותו ביחד או מהר, המקלדת לא רושמת כלום והמחשב נותן צפצוף קל של "לחיצה לא חוקית" כזה...... זה בעיה ידועה במקלדת? [כאילו, זו בעיה בכלל או שכך בנויה המקלדת?]והאם יש משהו לעשות? ללכת לפנדה ולהחליף יעזור במשהו?דיברתי עם האיש בטלפון הוא אמר שזה לא נשמע לו בעיה....-ג'ו
פורסם 2007 בינואר 618 שנים את השילוב הזה של שלושת המקשים אי אפשר לעשות גם בלוגיטק שלי אז אני מניח שזאת לא בעיה... את הסמיילי הזה אתה לא אמור ליצור כששלושת הלחצנים לחוצים ביחד באותו זמן, תשאיר את שיפט לחוץ ואז תלחץ על נקודותיים פעם אחת ותשחרר את המקש, ואז על כפתור ה P
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר אני יודע פשוט אני מקליד מאוד מהר, מהר יותר ממה שהמקלדת מסוגלת להבין שעזבתי את הנקודותיים..... טוב אם זו לא בעיה אז זה לא כזה משנה, רק לא ידעתי אם זו בעיה ספציפית אצלי או שכך בנויה המקלדת..-ג'ו
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר PS2 [עמ מתאם]אבל זה לא משנה גם בUSB וגם עם המתאם זה עושה את זה.ושמעתי שדרך חיבור הUSB מקלדות עלולות לעשות בעיות....-ג'ו
פורסם 2007 בינואר 718 שנים לא שידוע לי...אם אתה בכל זאת רוצה תנסה לחבר את המקלדת למחשב אחר למרות שאני כמעט בטוח ששם תהיה אותה "בעיה"
פורסם 2007 בינואר 718 שנים זהhttp://www.spectronicsinoz.com/images/connectors/cPS2Plug.jpgזה חיבור שיש במקלדות או בעכברים בד"כ
פורסם 2007 בינואר 818 שנים למקלדת עד כמה שידוע לי זה לא ממש משנה אבל בעכברים כן כי USB מספק יותר FPS לעכברים עם איכות סריקה גבוהה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.