עבור לתוכן

שאלה לבעלי הLOGITECH MEDIA ELITE, ממש חשוב...

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קניתי לפני יומיים בהמלצת אנשים בפורום את המקלדת הנ"ל, עובדת מעולה, אך כמו שרשמתי יש לי בעיה קטנה איתה, השילוב שיוצר את הסמיילי : P [שיפט + נקודותיים + P], אם אני לוחץ אותו ביחד או מהר, המקלדת לא רושמת כלום והמחשב נותן צפצוף קל של "לחיצה לא חוקית" כזה...... זה בעיה ידועה במקלדת? [כאילו, זו בעיה בכלל או שכך בנויה המקלדת?]

והאם יש משהו לעשות? ללכת לפנדה ולהחליף יעזור במשהו?דיברתי עם האיש בטלפון הוא אמר שזה לא נשמע לו בעיה....

-ג'ו

פורסם

את השילוב הזה של שלושת המקשים אי אפשר לעשות גם בלוגיטק שלי אז אני מניח שזאת לא בעיה...

את הסמיילי הזה אתה לא אמור ליצור כששלושת הלחצנים לחוצים ביחד באותו זמן, תשאיר את שיפט לחוץ ואז תלחץ על נקודותיים פעם אחת ותשחרר את המקש, ואז על כפתור ה P

פורסם
  • מחבר

אני יודע פשוט אני מקליד מאוד מהר, מהר יותר ממה שהמקלדת מסוגלת להבין שעזבתי את הנקודותיים..... טוב אם זו לא בעיה אז זה לא כזה משנה, רק לא ידעתי אם זו בעיה ספציפית אצלי או שכך בנויה המקלדת..

-ג'ו

פורסם

היא בחיבור USB או PS2?

פורסם
  • מחבר

PS2 [עמ מתאם]

אבל זה לא משנה גם בUSB וגם עם המתאם זה עושה את זה.

ושמעתי שדרך חיבור הUSB מקלדות עלולות לעשות בעיות....

-ג'ו

פורסם

לא שידוע לי...

אם אתה בכל זאת רוצה תנסה לחבר את המקלדת למחשב אחר למרות שאני כמעט בטוח ששם תהיה אותה "בעיה"

פורסם

סליחה שאני נדחף לפוסט אבל מה זה החיבור PS2?

פורסם

אההה...תודה. ומה עדיף יותר PS2/USB ?

פורסם

למקלדת עד כמה שידוע לי זה לא ממש משנה אבל בעכברים כן כי USB מספק יותר FPS לעכברים עם איכות סריקה גבוהה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים