עבור לתוכן

יש לי שאלה אני הולך להזמין חלקים מהאתר הזה ואני לא ידוע מה ההבדל

Featured Replies

פורסם

הלמעלה זה סגור בקופסה לא נפתח אף פעם עם חוברות ספרות ולמטה זה פתוח רק המעבד עצמו ללא חוברות או ספרות...

שניהם אבל חדשים...

פורסם

הזול יותר הוא רק המעבד,בעוד היקר הוא בא עם כל הבאנדל של גוף קירור ושאר הדברים שבאים.

יש סיבה מיוחדת למה אתה קונה את המעבד הזה? אתה חייב S939 ואין לך רצון להחליף את כל השילוש?

Zerocool15 שניהם חדשים לגמרי ולא נפתחו

פורסם
  • מחבר

אין לי כסף להחליף הכל אני רק מחליף מעבד זכרון ראם ולוח אם[br]פורסם בתאריך: 4.01.2007 בשעה 15:05:00

ולמה זה עוד 100 דולר כוס אמא שלהם 100 דולר עולה קרטן מה הוא מזהב
פורסם

מה שנקרא העליון Retail והתחתון הוא OEM

פורסם
  • מחבר

כן הבנתי אבל אני לא יודע מזה

פורסם

אם אתה מחליף זיכרונות ולוח אז אין שום סיבה שבעולם שתיקח את המעבד הזה שהוא גם עם Socket ענתיקה וגם יש טובים ממנו במחיר.

במחיר נמוך הרבה יותר אתה יכול לקחת E6600 של אינטל שגם עדיף עליו מבחינת OC.

אם תקנה לוח סביר+ תוכל גם לשדרג למרובע ליבות לכשיצא כזה במחיר סביר

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין במערך של אינטל ואני לא ידוע איזה לוחות וכל זה ואני יש לי כרגע ספק של 700 W של \OCZ ואני מתכנן איתו SLI לעתיד הרחוק

פורסם

בסדר אפשר לעשות SLI בלי בעיה מיוחדת,אני רק מסביר לך שמעבדים שה-C2D של אינטל עדיף על המעבד שהצגת וגם לוח מתאים יאפשר לך שידרוג עתידי למרובע ליבות (שהם לא כ"כ רחוקים מאיתנו)

תן בבקשה תקציב ללוח+זכרונות+מעבד ומה השימושים (SLI? OC?)

פורסם

אתה טועה. ה OEM הוא מה שנקרא OPEN BOX

שכבר נפתח ואני מכיר את זה עוד כשאני קונה ב eBay..

פורסם
  • מחבר

נו הOEM הוא פתוח והRETEIL סגור עם הקופסא שים לב למחיר

מחיר עד 5 ככה ממולץ 2 ליבות ולוח אם שיתמוך ב4 העתידי

פורסם

אם זה ל-OC

אתה יכול לקחת E6600 שיעלה לך 1850 ש"ח

לוח EVGA 680I שתומך SLI שיעלה לך 1600 ש"ח

ואפשר למצוא זכרונות D9 של Cellcohks (אם לא טעיתי באיות) בסביבות 1800 ש"ח שיאפשרו לך OC רציני

פורסם
  • מחבר

אם זה לוח אם אני לוקח אזוס ואני לא מחפש OC

פורסם

אסוס דבר ראשון,ואני לא רואה סיבה להתעקשות סתמית על חברה כזו או אחרת.

אם אתה רוצה קח ASUS STRIKER שעולה 1800+ לדעתי,ו-E6600 שעולה 1850 וזכרונות פשוטים 2 ג"ב שיעלו לך 1150 ש"ח

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע len party SLI DR של DFI

והוא כל הזמן קרס לי עד שהצלחתי לעלות על הבעיה ואזוס אין איתם בעיות בכלל אז אני מעדיף לקחת אותם ויש להם הרבה שטויות בבאנדס ואני מחפש בעיקר צ'יפסאט של NVIDIA

וגם 16 X SLI

וגם הרבה חיבורי \USB ובעיקר אני מחש יציאה של I/O האינפרא רד כי יש לי מינידיסק ופה עם הDFI נדפקתי איתו זה לא עובד החיבור היה קצת מדי ולא הגיע וגם כשאילתרתי משהו זה לא בדיוק עבד והתוכנה שלו הייתה דפוקה וכל מני חרטות כאלה ותודה לכם על העזרה :yelclap::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים