פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים שלום לכולכם! אני מעוניין להרכיב מחשב ורציתי לקבל את דעתכם על לוח אם ומעבד:לוח האם שהשב את תשומת ליבי הוא: INTEL MARYVILLE 2 D850MV2 רציתי לדעת אם הוא מעבד טוב? האם הוא יחזיק בצורה טובה לאורח זמן והאם איכותו ברמה הכללית היא טובה?מעבד שהתאמתי ללוח אם הוא: INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache האם הוא יתאים ללוח האם שבחרתי? והאם גם הוא ברמה טובה?תודה לכם!
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים המעבד בסדר גמור יחזיק הרבה זמן ! הלוח יש את הלוח הזה רק בגירסה הקודמת (אין הינהם הבדל גדול כמו ה USB2 וכאלה ...) הלוח יציב מהיר הכל טוב ויפה עד שמגיע הקטע של ה O/C הלוח לא מאפשר O/C אז לא היה איכפת לי אבל עכשיו אני מצטער והלוח הזה גדול מאוד ! אתה צריך לחפש בהתאם איזה מארז MIDI TOWER ומאלה !. ולא כדאי לך לקנות את הלוח הזה כי איתו תהיה צריך לקנות זכרונות RDRAM והם ממש לא כדאים עכשיו הכי טוב זה DDR ...
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים מחבר מה זאת אומרת o/c? והאם הזיכרון הוא לא כל כך טוב כי מבחינת המחיר הוא פשוט יקר או שהזיכרון פשוט לא טוב?
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים מה זאת אומרת o/c? OverClocking - הגברת מהירות המעבד/כרטיס מסך מעבד לרגיל. אני ממליץ לך לקרוא את שני המאמרים באתר בנושא הזה.
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים הזכרון טוב אבל יחסית למחיר שלו לא ... בקיצור לא מצדיק את המחיר . אני לא אומר שאם תקנה תתאכזב קשות בשום אופן לא אבל במחיר כזה אפשר לקנות DDR 2700 שיתן ביצועים כמעט זהים במחיר קטן יותר זאת אומרת שתוכל לקנות יותר RAM ... נ.ב: מהם השימושים של המחשב שתקנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.