פורסם 2007 בינואר 418 שנים כמו שרשום בכותרת,זה אמור להיות ככה כאשר שמים 4 סטיקים?הזכרנות הן geil drr400 value 2.5-3.6.6
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר תאמין לי לפני שאני פותח תראד אני מנסה את כל מה שאני יודע,ניסיתי המערכת נתקעת ואז צריך להוציא את הסוללה של הלוח אם לכמה דקות כדי שהכל יחזור לקדמותו.אגב לפי cpu z אחד מהזכרונות עובדים על תזמונים שונים רק ב333 בעוד ששאר הזכרונות מורידים תיזמונים במהירות יותר נמוכה,מוזר.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים תבדוק בביוס את מחלקי הזכרון.זה אמור להיות 2:2אצליך זה בטח על 1.86:2 , ואתה בהעלאה ל400 עושה מין OC קטן, ללא הכנת מערכת מראש, לכן זה נתקע.זה אמור לעבוד על 400. אצלי מפרט דומה אצל חברה שלי, וגם אני הרכבתי לא אחד כזה.תבדוק את המחלקים, ואם עוד לא עדכנת את הביוס-תעשה זאת, פותר בעיות רבות, מנסיון אישי.בהצלחה.
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר זה על דפולט,על 1T זה לא עולה ושוב צריך להוציא סוללה,רק עם שתי זכרונות זה יכול לעבוד עם 1T.אגב מה זה אומר בכלל 1T\2T?
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר "ש: מה זה CPC?ת: CPC = Command Per Clockזה בעצם תזמון ראשי של הזכרון (נקרא גם 1T/2T Timing או P.A.T)זה בעצם אומר כל כמה מחזורים יש תקשורת בין הבקר זכרון (במעבדי A64 נמצא במעבד) לזכרון1T - כל מחזור2T - כל מחזור שני (אחד כן ואחד לא לסירוגין)במערכות ה A64 ה CPC הוא תזמון חשוב יחסית"למה זה לא יציב על 1T?בכמה אחוזים בביצועים יש הבדל בין 1T ל 2T?
פורסם 2007 בינואר 518 שנים כי הבקר זיכרון תוקן חלקית ועובד עם 4 סטיקים שהם Double Sided אך ורק ב-2Tבין 1T ו-2T יש לרוב פחות מ-5% הפרשי ביצועים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.