פורסם 2007 בינואר 418 שנים אני רוצה לפרמט את המחשב שלי.אחרי שאני מכניס את דיסק של המערכת ההפעלה, כשהוא עלה עד הסוף אז שואל אותי אם אני רוצה להמשיך בהתקנה ללחוץ על "enter" אני לוחץ ואז אני מקבל את ההודעה הזאת"srtup did not find any hard disk drives installed in your compiuter"ואז ללוץ על f3 לצורך יציאה מההתקנה.מה הגורם לבעיה פה?יש לי דיסק קשיח של wd 160 ג'יגה בחיבור sataמבקש את עזרתכם
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר אוקי.עכשיו אני באמת צריך את עזרתך.מה זאת אומרת דרייברים?מאיפה אני יכול להשיג אותם עכשיו? זה שייך ללוח אם או לדיסק קשיח?אם זה הלוח אז זה הדגם שלי אסוס p4s800d
פורסם 2007 בינואר 718 שנים כאשר קנית את המחשב קיבלת דיסק 1.44 ששיך ל HD SATA , בזמען עליית ההתקנה תלחץ F6 מתי שההתקנה אומרת אתה ממש צריך לעקוב אחריי השורות שרצות , ואז הוא יבקש את הדרייבר של ה HD תתקין ואז ההתקנה תזהה לך את ה HD ..
פורסם 2007 בינואר 718 שנים כאשר קנית את המחשב קיבלת דיסק 1.44 ששיך ל HD SATA , בזמען עליית ההתקנה תלחץ F6 מתי שההתקנה אומרת אתה ממש צריך לעקוב אחריי השורות שרצות , ואז הוא יבקש את הדרייבר של ה HD תתקין ואז ההתקנה תזהה לך את ה HD .. הם הייתה קונה p4p800dלא הייתה צריך דרייברים חחח כי זה אינטל ואצלך SIS בקיצר כנס לאתר של אסוס ... ותוריד משם את הדרייבים לסריאל ATA תעתיק לדיסקט וזהו .....בהצלחה ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.