פורסם 2007 בינואר 318 שנים אז ככה:יש לי amd 4200+ X2 2gb samsung זיכרוןהתקנתי WINDOWS XP 32BIT [הרגיל]עכשיו יש לי בעייה ממש ממש רצינית שלא הייתה מקודם,כשאני מפעיל:azureus [ביטטורנט]FireFox 2.0Media Player 11העכבר כבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז,והמוזיקה מתחילה להיתקע!ה cpu עובד על בין 1% לבין 11% ולא עולה את זה.זה משהו אל נורמלי...מה זה יכול להיות?
פורסם 2007 בינואר 418 שנים התקנת את כל הדרייבר של הלוח/עכבר וכו' וכו'?יכול להיות שמדובר בוירוסים/טוריאנים/תוכנות ריגול וכו' וכו' - תעשה סריקה
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר התקנת את כל הדרייבר של הלוח/עכבר וכו' וכו'?יכול להיות שמדובר בוירוסים/טוריאנים/תוכנות ריגול וכו' וכו' - תעשה סריקההורדתי את כל הדרייברים מGIGABYTEוסרקתי עם SPYWARE DOCTOR ועם Nod32 ...ולא היה כלום
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר תבדוק גם עם ad-aware ו-spybot search & destroyסרקתי - אין כלום.מה זה יכול להיות?
פורסם 2007 בינואר 518 שנים ישמע מצחיקאבל קרה לי אותו הדבר לפני כמה ימים בגלל ניסיון חדירה של האקרים או משהו דומהיש לך FW טוב?
פורסם 2007 בינואר 518 שנים עקב כמות הזכרון שלך קשה לי להאמין אבל יכול להיות שיש לך תהליכים שמשנים את שמם, (rootkit אני חושב שככה הם נקראים)הם זוללים לך את המאבד ואת הזכרון תריץ סריקה עם ROOTKIT REVLER ותגיד לי מה תמצאנ.באם זכור לי בתוכנה הנ"ל אין אפשרות למחוק אוטומטית, מרבית הדברים שימצא יהיו בתיקיה אחת, לכן לא אמורה להיות לך בעיה.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר עקב כמות הזכרון שלך קשה לי להאמין אבל יכול להיות שיש לך תהליכים שמשנים את שמם, (rootkit אני חושב שככה הם נקראים) הם זוללים לך את המאבד ואת הזכרון תריץ סריקה עם ROOTKIT REVLER ותגיד לי מה תמצא נ.ב אם זכור לי בתוכנה הנ"ל אין אפשרות למחוק אוטומטית, מרבית הדברים שימצא יהיו בתיקיה אחת, לכן לא אמורה להיות לך בעיה. ,תודה, לא מצאתי את התוכנה אפשר שם מלא שלה? תודה. ישמע מצחיק אבל קרה לי אותו הדבר לפני כמה ימים בגלל ניסיון חדירה של האקרים או משהו דומה יש לך FW טוב? תודה גם לך' date=' יש לי 2, אחד של הווינדס ואחד של ה ראוטר מובנה... אז לא נראה לי שזה בגלל זה... עריכה** השתמשתי בכל התוכנות שרשומות כאן: [url']http://wiki.castlecops.com/Rooting_Out_the_Dangers:_Rootkit_Removal_for_Beginners#Windows_Rootkits וזה לא מצא כלום.. מה זה יכול להיות?! עריכה2** יש מצב שזה הכוננים הקשיחים שלי ? איך אפשר לבדוק את זה<?>
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.