פורסם 2007 בינואר 318 שנים למה לא מביאים לישראל את המקלדות המגניבות של ZIPPYהם הכי טובות בעולם וגם מאירות וגם רכות כמו מקשים של ניידhttp://www.zippy.com.tw/K_PRODUCT_DETAIL.asp?pk_pckrfnbr=1&pk_rfnbr=194&x=12&y=11
פורסם 2007 בינואר 318 שנים בתור מה אתה מצפה שיענו לך? יבואי ZIPPY בארץ?? איך אנשים אמורים לדעת למה לא? שיקולים של יבואנים/חנויות מסוימות...
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר אבל מביאים לפה את כל הזבל שיש ורק את האיכותיים לא מבאים מי רוצה להכנס איתי שותף ליבא אותם לארץ ונמכור במחירים מופקעים?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אני לא מבין למה לא מביאים מקלדות מאלומיניום לארץ טוב אין הרבה כאלו אבל פה אין בכלל?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר זיפי זה אלומיניוםאבל ישראלים טיפשים קונים את כל הזבל שמייקרוסופט מייצרים עם 600 כפתורים ששוקלות כמו המבורגר יוקוזונה בבלק 330 גרם לא כולל הצלחת !!
פורסם 2007 בינואר 318 שנים טוב אם זה הופך דיון על מקלדות שנה את הכותרת בהתאם. בכל מקרה היא לא כ"כ מתאימה לחוקי הפורום. תשנה אותה ככה שתכיל את תמצית השאלה
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר כלום!! אין פשוט הכל בארץ זה פלסטיק אל חוטיות מעצבנות עם 899 כפתורים למעלה שגם ככה לא צריךמי בא איתי נזמין את הדבר האמיתי?!
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אז מאילו אתרים בחול אפשר להזמין מקלדות שלא קיימות בארץ? אני משער שלא כולן שולחות לארץ, ומה עם אחריות וכל זה?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר אף אחד לא שולח לישראל כי ישראל לא נחשבת מדינה ברוב הארצותדבר שני אם יש לך דודה יוכבד שתקנה לך בחול אתה תאלץ לצרוב עברית על המקלדת עושים את זה בחולון וזה עולה150 שקל למקלדת שאלה אם זה משתלם לי זה כן כי אם זה זיפי אז הולכים עד הסוף כולל לעבור לגור בחול
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אני יכל להשיג אני עובד בחברה שרב הספקים שמה (רב הרצינים יותר) הם של זיפי וכל ספק וואחד ספק לי יש אחד שעולה 400 דולר והחברה עובדת איתה בתדירות גבוה אני ינסה לברר בקשר למקלדות שלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.