עבור לתוכן

הצלחתי ליצב o/c ואני רוצה להמשיך אך יש לי חשש לפגיעה בליבה.

Featured Replies

פורסם

הצלחתי לייצב GF4 Mx440 של VisionTek על ליבה 325 זיכרון 475 הביצועים טובים אני רוצה להמשיך חשבתי אולי לבנות קירור רציני

ולנסות להגיע ל390 מגה הרץ בליבה כמה שזה נשמע לא הגיוני ובזיכרון השאיפה שלי היא להגיע ללפחות 520 אנירוצה לעשות קירור רציני לליבה אבל אתם חושבים שגם עם היא תיהיה קרה מאוד ועל משהו כמו 390 מגה הרץ היא יכולה פתאום למות לי ?

דוגרי אני מסוגל לעשות את זה עם אני רוצה...השאלה מה יהיה?!

פורסם

דוגרי אני מסוגל לעשות את זה עם אני רוצה...השאלה מה יהיה?!

אז תנסה ותגיד לנו ,כי אין אף קורא בקלפים או נביא ,

אין לנו דרך לחזות מה יקרה (למרות שמות הכרטיס הוא אופציה אחרונה לדעתי).

פורסם

אף אחד לא יכול לדעת...

אין ספק שזה קצת יקצר את החיים של הכרטיס.. אבל לא נורא..

לדעתי אם תדאג לקירור טוב וגם תשים איזה מאורר 80 ממ מול הכרטיס שיזרוק עליו אויר קר כל הזמן.. אין לך מה לדאוג..

אבל שוב..

קרו מקרים

לדעתי תנסה-זה כל הכיף.. מקסימום זה לא כזה כרטיס יקר..

=)

פורסם

אין אחריות?

אגב, כמה אתה מקבל ב3DMark באוברקלוק המטורף הזה?

פורסם
  • מחבר

באוברקלוק הזה אני מקבל כ5800 נקודות המערכת שלי היא

AXP1700

512DDR PC2100

אני רוצה לעשות דבר כמו בתמונה מהגלריה של הפרויקט הזה

abf

אבל אני הצטרך קצת עזרה עם ההתקנה של היטסינק כזה. והמאוור המתוכנן הוא Vantec Super Tornado 80m"m 84cfm.

פורסם

היגעתי עם כרטיס כמו שלך רק של ASUS ל 525 בזכרונות אבל נראה לי שזה היה גבול היכולת שלהם כי התחילו להופיע לי נקודות כחולות על המסך.אבל תנסה ותראה מענין כמה תצליח להגיע עם הליבה?!!

פורסם
  • מחבר

חמוד, נקודות כחולות סימן שזה הסוף 8) אני מכיר אותם...אני כרגע לא יכול לעבור את ה475 בזיכרון, ולזה הגעתי בלי קירור מיוחד מ400 שזה הנורמל של הכרטיס, הצלחתי עכשיו (ממש הלילה) ליצב את הליבה על עוד יותר 335...והגעתי לתוצאת 3dmark של 5921 8)

מגה הרץ מעל זה אני כבר רואה שהגרפיקה נשברת, עכשיו היא יציבה וחלקה.

אני מתכן עכשיו את הפרויקט שלי ואני חושב שממנו אין דרך חזרה עם אתה מבין למה שאני מתכוון, תמיכה מהפורום תתקבל בברכה...

אני צריך עזרה בלהחליט באיזה היטסינק להשתמש על הליבה (להעיף את הקריסטל אורב הקיים) ואיך להתקין אותו, לאחר מכן אני יחבר תומכים מאזיקונים מ2 צדדים למאוורר Vantec Tornado 84cfm רעשני שהוא יקח אוויר קר שמאוורר 80 מ"מ כבר מכניס פנימה מהצד ויעביר אותו ישירות על ההיטסינק ומאחורה אני יפתח את המארז כדי שהכל יצא...

הסברים וחומרים על איך להתקין היטסינק גדול ויעיל על ליבה של ג'י פורס 4 אמ אקס 440...יתקבלו בברכה.

פורסם

אמנם לא 440MX, אבל אורי (הלא הוא e-Pitam) חיבר היטסינק של וולקנו 7+ (!) לראדון 9700.

תשאל אותו

פורסם
  • מחבר

מה האי סי קיו שלו?

אני צריך לדבר עם מישהו כזה... 8)

פורסם

אם התמונה נישברת ואני מתחיל לראות הודעות שגיעה וכל מיני שטויות זה בגלל שהליבה הגיעה לשיא הביצועים הפיזיים שלה?

או שאם אני ישפר את מערכת הקירור אז אני יוכל לסחוט אותה עוד יותר???

פורסם
  • מחבר

כמובן שתוכל לסחוט אותה עוד יותר...

זה מה שאני רוצה לעשות...אבל אני לא מוצא פה אף אחד כרגע שיסביר לי איך להתקין היטסינק גדול על מעבד של ג'י פורס 4 אמ אקס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים