פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים אני הפעלתי את המשחק sof2 וseruios sam 2 כמו שאני מבין הם אמורים ליתמוך בtruform אני רוצה לדעת אם אצלכם למי שיש רדאון 8500 ראיתם את ההבדל בגרפיקה ואם ראיתם במקומות אחרים אז ציינו גם את זהיכול להיות שאני לא מפעיל את הטכנולוגייה הזו אז תסבירו איך להפעיל אותה וזה נוגע גם לגבי טכנולוגיית ה-smartshaderמצפה לתשובות.
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים תלחץ על הכפתור הימני של העכבר תבחר PROPORTIES אחרי זה SETTING אחרי זה ADVANCED אחרי זה תבחר בלשונית DIRECT3D ושם למטה כתוב TRUFOROM ואתה יכול לשנות שם ...
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים אם כבר מדברים אז בכמה אחוזים יותר כוחו של הרדאון 85 כאשר הTRUFORM מופעל? 30%?
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים מחבר לא שאלתי איך מפעילים truform את זה אני יודע מיזמן שאלתי איזה משחקים תומכים בזה ואם מישהו ראה את זה איפושהו בפעולה את הטכנולוגיה אז שיגיד איפה
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים אצל ATI ישנם סירטוני דמו קצרים המסבירים גם במיוחד את טכנולוגייה זו בצורה מוחשית ביותר !
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים אני הפעלתי את המשחק sof2 וseruios sam 2 כמו שאני מבין הם אמורים ליתמוך בtruform אני רוצה לדעת אם אצלכם למי שיש רדאון 8500 ראיתם את ההבדל בגרפיקה ואם ראיתם במקומות אחרים אז ציינו גם את זהיכול להיות שאני לא מפעיל את הטכנולוגייה הזו אז תסבירו איך להפעיל אותה וזה נוגע גם לגבי טכנולוגיית ה-smartshaderמצפה לתשובות. דווקא המילים האלה רמזו שאתה לא יודע איך מעילים את ה TRUFORM
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים אני לא שמתי לב לשום שיפורים בגרפיקה, מלבד לכך שה TRUFORM גרם לקני הנשקים שלי בקאונטר סטרייק להיראות "מעובים". ביטול מוחלט של ה TRUFORM ב OpenGL סידר את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.