עבור לתוכן

truform ברדאון 8500?

Featured Replies

פורסם

אני הפעלתי את המשחק sof2 וseruios sam 2 כמו שאני מבין הם אמורים ליתמוך בtruform אני רוצה לדעת אם אצלכם למי שיש רדאון 8500 ראיתם את ההבדל בגרפיקה ואם ראיתם במקומות אחרים אז ציינו גם את זה

יכול להיות שאני לא מפעיל את הטכנולוגייה הזו אז תסבירו איך להפעיל אותה וזה נוגע גם לגבי טכנולוגיית ה-smartshader

מצפה לתשובות.

פורסם

תלחץ על הכפתור הימני של העכבר תבחר PROPORTIES אחרי זה SETTING אחרי זה ADVANCED אחרי זה תבחר בלשונית DIRECT3D ושם למטה כתוב TRUFOROM ואתה יכול לשנות שם ...

פורסם

אם כבר מדברים אז בכמה אחוזים יותר כוחו של הרדאון 85 כאשר הTRUFORM מופעל? 30%?

פורסם
  • מחבר

לא שאלתי איך מפעילים truform את זה אני יודע מיזמן שאלתי איזה משחקים תומכים בזה ואם מישהו ראה את זה איפושהו בפעולה את הטכנולוגיה אז שיגיד איפה

פורסם

אצל ATI ישנם סירטוני דמו קצרים המסבירים גם במיוחד את טכנולוגייה זו בצורה מוחשית ביותר !

פורסם
אני הפעלתי את המשחק sof2 וseruios sam 2 כמו שאני מבין הם אמורים ליתמוך בtruform אני רוצה לדעת אם אצלכם למי שיש רדאון 8500 ראיתם את ההבדל בגרפיקה ואם ראיתם במקומות אחרים אז ציינו גם את זה

יכול להיות שאני לא מפעיל את הטכנולוגייה הזו אז תסבירו איך להפעיל אותה וזה נוגע גם לגבי טכנולוגיית ה-smartshader

מצפה לתשובות.

דווקא המילים האלה רמזו שאתה לא יודע איך מעילים את ה TRUFORM

פורסם

אני לא שמתי לב לשום שיפורים בגרפיקה, מלבד לכך שה TRUFORM גרם לקני הנשקים שלי בקאונטר סטרייק להיראות "מעובים".

ביטול מוחלט של ה TRUFORM ב OpenGL סידר את הבעיה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים