פורסם 2007 בינואר 318 שנים לקטע של מודים וזה כי סבבה קראתי את על המודים שלמעלה וכול זה אבל לא הבנתי איך נגיד אנ ייכול לשים את זה למחשב נגיד שיתן יותר חשמל אמ נגיד סתם למעבד ואפשר גם חנויות של מודים ולא את הקטודות וזה אלה מודים למהרה וכול זה בקיצר המטרה שלי זה לאיזה היפרו 5 : בבקשה לרציניים בלבד
פורסם 2007 בינואר 418 שנים לקטע של מודים וזה כי סבבה קראתי את על המודים שלמעלה וכול זה אבל לא הבנתי איך נגיד אנ ייכול לשים את זה למחשב נגיד שיתן יותר חשמל אמ נגיד סתם למעבד ואפשר גם חנויות של מודים ולא את הקטודות וזה אלה מודים למהרה וכול זה בקיצר המטרה שלי זה לאיזה היפרו 5 : בבקשה לרציניים בלבד לא הבנתי מהמילים שלך כלום נאדה !!! עכשיו תרשום בעברית נוראמלית בבקשה .... ;D
פורסם 2007 בינואר 418 שנים ממה שהבנתי בכתב יותר מטח למעבד זה כבר בOC ומודינג אם קראתי טוב טוב הייתי אומר לשאול פה אבל אני לא מבין בכותרת את השאלה שלך אז תשנה אותה
פורסם 2007 בינואר 418 שנים לפי מה שאני הבנתי הוא התכוון לOC בתור אוברקלוקינג. אתה לא צריך מורים פרטיים יש לך מדריכים באתר.. ואמ.. בן כמה אתה?
פורסם 2007 בינואר 518 שנים סתיו אל תתחיל איתו..\תקשיב נראה לי שהתכוונת לocינג...יש פורום שלם על הנושא עם המון מדריכים... בנוגע למודינג אני וסתיו כאן שולטים אז דבר איתנו...אהה גם מודי
פורסם 2007 בינואר 518 שנים לדעתי הוא דווקא דיבר על volt modding. אני חושב שזה איפשהו נופל באמצע בין שני הפורומים
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר לדעתי הוא דווקא דיבר על volt modding.התכוונתי לזה סליחה שנעדרתי מלאה זמן אבל משום מה לא עבד לי האתר ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.