פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים שמעתי שאחרי משתמשים בDvdאם דיסקים שמשתיכים לאוזורים שוניםהdvdננעל וגם שמעתי שיש קודים שבעזרתם אפשר לפתוח תDvdאם מישהו יכול להסביר לי תנושא יותר טובוגם אשמח אם יעזור לי למצוא כאילו קודים
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים יש תוכנה נגד זה אבל זה לא חוקי!אבל קראתי שאתה יכול לשלוח ליצרן שישנה לך את הריגין
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים זה חוקי בהחלט לפרוץ את הגנת האזורים עם rpc1 firmware אבל קח בחשבון מאבד את האחריות במקרה של flash לא מוצלח.
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים מחבר אבל קח בחשבון מאבד את האחריות במקרה של flash לא מוצלחאם זה לא מצליח זה יכול לגרום לנזק רציני ?והאם לכל dvdזה שונה?יענו צריכים תוכנה מיוחדת
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים עלק מאבד אחריות ... איזה קישקוש ... תראה לי את הדילר \יבואן שאני אקנה ממנו די וי די , אצרוב לו ביוס חדש - (פרוצדורה מקובלת בעולם הזה של מחשבים) , יקרה משהו באמצע - אני אקח אליו להחלפה , והוא לא יחליף לי ... זה קישקוש בלבוש ...כבר היו לי יותר מדי תקלות בחיים עם כלמיני אביזרים ... בעיקר דיסקים קשיחים ובחיים לא אמרו לי - לא מחליפים לך ... עשית ככה וככה ... , עשו לי איזה פעם אחת קצת פרצופים .... אבל בסוף תמיד החליפו - כי לא יכולים להוכיח כלום ובד"כ הדילרים לא חכמים מספיק כדי להגיד לך ככה או אחרת.
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים אתה מדבר על DVD במחשב או רגילים?בכל אופן, ברגילים (שמתחברים לטלויזיה) במכשירים שהם לא מולטיזון, יש כמה אפשרויות להפוך אותו למולטיזון:יש מכשירים שפשוט צריכים להקיש קוד מסויים עם השלט וזה הופך למולטיזון... (כמו בLG המשולב שלי 8))יש מכשירים שצריכים להזמין טכנאי שמסדר את זה עם שלט מיוחדויש שכשירים שצריכים לשלוח את זה למעבדה
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים מחבר אני מדבר על dvdלמחשבלי זה לא עבד ולא קרא כלום! ואם כן קורה אז מה קורה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.