עבור לתוכן

האם באמת שווה לקנות את ה-G7 של logitech כעכבר ל-gaming?

Featured Replies

פורסם

היי,

ני מעוניין לקנות עכבר ל-GAMING, וחשבתי לקנות את ה-mx518.

עכשיו יש לי את האפשרות לקנות את ה-G7 בערך באותו סכום ( מוזר אהה ), אבל אני לא יודע אם באמת שווה לקחת אותו.

אני יודע שהנתונים שלו הרבה יותר גבוהים משל ה-mx518, והוא אחד העכברי גיימינג המובילים שיש,

אולם יש איתו כמה בעיות:

1. כולו עשוי מפלסטיק חלק כזה מה שגורם להזעה, בניגוד ל-mx518 שאם אני לא טועה, בקצצות יש שם חומר רק ונעים.

2. צריך להחליף כל יום ( כל 12 שעות עבודה ליתר דיוק ) את הסוללה.

3. לפי מה שהבנתי, עכבר כזה ( או שזה הדרייברים, אני לא יודע, תקנו אותי ) מעיק יחסית הרבה לעכבר על הזכרון הפנימי ומשתמש בקצת.

עכשיו, 2 הבעיות הראשונות לא מענינות אותי, ואני מניח שאני אסתדר איתן, אולם החסרון השלישי יכול להיות קצת בעיה... אני לא רוצה עכבר שינצל את הזכרון הפנימי שלי, גם ככה יש לי רק 1GB והמשחקים העתידים לבוא יצטרכו קצת יותר אפילו.

אז מה בעצם לוקח את הזכרון? העכבר או הדרייברים שלו? וכמה זכרון? האם זה יהיה משמעותי?

שווה בכלל לקנות את ה-G7? או שכבר עדיף את ה-mx518?

תודה מראש,

יובל :xyxthumbs:

פורסם

פשוט קח את הG5... עושה הכל כמו G7 וטוב יותר מMX518 ובלי החסרונות של הG7..

נעים מאוד למגע ולא פלסטיקי.

לא צריך להטעין..

אהה כן יש לו חוט.. שיואאווו איזה חיסרון.. (ציניות כן..)

* לא מרגיש שום בעית זיכרון .. גם שיהיה לי 1GB לא הרגשתי..

פורסם

גם שמכריזים שיש לטנסי נמוך בעכבר אלחוטי אני לא חושב שהוא טוב כמו עכבר חוטי.

אני יכול להמליץ על עכבר של genius 520\525 שאיכותו סבירה ועכבר מאוד זול ונותן את אותם הביצועים.

רוב הגיימרים שאני מכיר מעדפים בצורה גורפת את העכבר החוטי

פורסם

אני משתמש בG7 וחוץ מהקטע של המגע פלסטיקי, הוא מצויין בכל הקטע של האלחוטיות

אף פעם לא עשה לי בעיות או איטיות או לאגים בתגובה במשחקים בתזוזה מהירה

פורסם
  • מחבר

G5 לא בא בחשבון, כי הוא יקר מדי, לאומת זאת יש מבצע רציני בנועה על G7.

אין לי שום בעיה עם עכבר חוטי, וזה ממש נחמד שהעכבר אל-חוטי, אבל זו לא הסיבה שאני רוצה אותו, הסיבה היא הנתונים.

אבל כמו שאמרתי, יש את הבעי של צריכת הזכרון.

אז מישהו יכול לומר לי במדויק כמה זכרון העכבר צורך על 2000DPI ואם יש עוד דבר שהוא מכביד עליו אז מהו?

לפי הביקורות ( ועצם זה שהעכבר הוא של logitech ) אני מבין שאי אפר להרגיש הבדל בביצועים בין ה-G7 ל-G5 ( שהם בעצם אותו עכבר ) רק בגלל האל חוטיות, אז שוב ( ובבקשה תתרכזו בזה ), הבעיה היחידה היא הצריכת זכרון וזהו.

ה-G7 במבצע רציני, וקשה שלהתעלם ממנו.

פורסם

לי יש MX518 של לוג'יטק (כבר יותר משנה).

כשיצאו האחרים רציתי ל"שדרג" וניסיתי אותם גם. הבעיה מבחינתי כגיימר היא שאחרי שהתרגלתי לשני הכפתורים

שבצד השמאלי של העכבר (במקור מתוכנתים לעבור דפים קדימה\אחורה בגלישה ברשת) אני לא יכול לחזור אחורה.

לא מרגישים הבדל בביצועים בין העכברים (חוץ ממשקל גבוה יותר בחדשים). הכפתורים לשינוי רמת הרגישות של העכבר

On The Fly הם גאוניים. בקיצור, לו רק בשביל שני הכתפורים בצד (ב- HL2 אחד מתוכנת ל- Crowbar והשני ל- Gravity Gun) שווה להשאר עם ה- MX518.

אני משחק ברשת

HL2

UT2004

Battlefield

וכל משחק Shooter שווה שיוצא.

HF

פורסם

שמתי לב שבאמת הG5 וגם הG7 עולים אותו דבר בנועה - 350 ש"ח

פורסם
  • מחבר

ודה על התגובות, אבל שוב, אתם לא מתרכזים בנושא העקרי שלי שהוא עד כמה זכרון העכבר מנצל/צורך מהמחשב ועד כמ הוא מכביד עליו ( אני יודע שזה לא כזה הרבה, אבל עדין, יש לי 1GB ובעתיד זה לא יספיק תמיד )?

פורסם

מה זאת אומרת מנצל זיכרון ב2000DPI

הוא בכלל לא משפיע על המחשב

הדרייברים? 16 מגה

זה הכל, אני מקווה שזה לא הרבה מדיי

פורסם

מה שאמרת על הסוללה זה לא משנה, כי יש לך 2 סוללות אז עם אחת אתה עובד, כאשר בינתיים השניה נטענת ואז כאשר הראשונה נגמרת לך אתה מחליף ואתה יכול להטעין את הראשונה והכל טוב ויפה

שים לב שבאתר של נעה ה-G7 עולה שעולה 250 שקל הוא משומש ולפי מה שהם אומרים יש עליו שריטה אז אם לא אכפת לך אז שווה קנייה :smile1:

פורסם
  • מחבר

אה, זה משומש? חשבתי שלא, איזה באסה!!!

ואני זוכר שפעם קראתי איפשהו שה-G7 או הדרייברים שלו מנצלים קצת מהזכרון הפנימי או משהו כזה, זה לא נכון?

פורסם

כן ראיתי את ה"מבצע" הזה לפני הרבה זמן..חוץ מזה שנעה כל יום בערך שולחים לי את המבצעים הזה סתם ממלא לי את כל הדואר, מזל שזה נשלח ישר לתיקיית ה-spam ב-gmail...

פורסם

אה, זה משומש? חשבתי שלא, איזה באסה!!!

ואני זוכר שפעם קראתי איפשהו שה-G7 או הדרייברים שלו מנצלים קצת מהזכרון הפנימי או משהו כזה, זה לא נכון?

16 מגה!

זהו

זה כלום

פורסם
  • מחבר

אה, אבל עכשיו כשאני יודע שה-G7 הוא משומש בנועה, אז אני חושב פעמיים לפני שאני אקנה אותו,

אני מפחד לקנות משומש,

כדאי להסתכן?

פורסם

דעתי האישית - עכבר הגיימינג הטוב ביותר הוא הMX1000

יותר כפתורים, סוללה שמחזיקה מעמד ימים ולא שעות, ניתן בעזרת Uberoptions ליצור פרופילים שונים לכל משחק. פשוט חלום לשחק וורלד אוף וורקראפט כאשר אפשר להצמיד כמעט את כל הפעולות החשובות לעכבר. מהבחינה הזאת אין עוד עכבר מתחרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים