פורסם 2007 בינואר 218 שנים שלום!אשמח אם תוכלו לעזו לי למצוא מצלמה שוענה על הדרישות האלו וגם כמובן שאתם ממליציםעליה לא סתם שיהיה לה תנתונים5 MP לפחותצילום וידאו VGA כולל סאונד 30 FPSהטבעת תאריך על התמונהמסך 2.5 אינצ' לפחותצילום טוב בלילהשייכנס בקתציב גם כרטיס 1 GBומייצב תמונההתקציב שיש לי הוא 1500 +- כמובן שנוטה למינוס חחתודה רבה,שי
פורסם 2007 בינואר 218 שנים פוג'י F30 עונה על כל הדרישות חוץ ממייצב תמונה והתאריך אני לא בטוח אם יש (אם יש זה רק בתמונות קטנות), אבל למה אתה צריך את זה?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר זאת תהיה מצלמה של המשפחה, בגלל זה זה נורא חשוב לאבא שלי.לבן דוד שלי יש איהז מצלמת קאנון, אבל הוא גר בקוריאה אז אני לאיכול לשאול אותו, יש איזה משוה של קאנון שידוע לך שעונה על הדרישות האלה?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים פשוט תסתכל באתר שלהםמצלמה טובה של קנון היא PowerShot S3 ISאני חושב שיש כבר דגם יותר חדש, לא זוכר שםתבדוק באתר את המפרט ותראה
פורסם 2007 בינואר 318 שנים S3 IS זה הדגם הכי חדש בסידרה אבל F30 עולה על S3 באיכות התמונה (ובמיוחד בלילה) ובמסך בהרבה.
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מיצב תמונה הוא חסר חשיבות למדי בזום של כפול שלוש.. במיוחד ביכולת הצילום המהירה שלה ובאסא הגבוה האיכותי. הf30 עדיפה בהרבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.