עבור לתוכן

לאנשים שאיכפת להם מהסביבה מיפעל חדש בצפון הארץ[צריך את עזרתכם]

Featured Replies

פורסם

http://www.movelehatasia.co.il/

המיפעל של אבא שלי :cool2: והוא דיי לא מפורסם אם מחפשים אותו בגוגל וכו לא מוצאים אז אמרו לי שהם יהיה לו הרבה כניסות הוא אכן יקבל העדפה בגוגל

אני יודע שאתר ניראה דיי עלוב כרגע אבל עובדים על זה אבל בכל זאת אנשים תנו קליק אתם תעזרו הרבה

האם גם אפשר לינקים לפרומים של איכות הסביבה אבל חשוב שהיו פעילים מישום מה אני לא מוצא משהו פעיל :'(

פורסם

רק להיכנס לאתר וזהו ?

או דרך גוגל ?

פורסם

לא הבנתי איזה עזרה אתה צריך?

פורסם

איפה זה מושב שזור?

ואני צפוני, נראה לי הכי צפוני בפורום...חחח

פורסם
  • מחבר

זה ליד כרמיאל פשוט לילחוץ על האתר זהו תודה אנשים :xyxthumbs:

פורסם

אתה בנית את האתר ?

פורסם

כבר שנים שאני אומרת שהמדינה הזאת צריכה להצתייד במפעלי מחזור ולמחזר את כל הזבל שיש לנו כי אין לנו מאיפה להפיק חומרי גלם אז אנחנו רוכשים אותם בחו"ל במחיר מופקע ולכן כל מה שתוצרת הארץ לרוב יקר. סופסוף מחזור, במקום לערום את הזבל במדינה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה בנית את האתר ?

לא אני בניתי אבל אני רוצה לשבת אם כמה מהחברים שלי שלומדים את זה ומבינים כדי לשפץ אותו

כבר שנים שאני אומרת שהמדינה הזאת צריכה להצתייד במפעלי מחזור ולמחזר את כל הזבל שיש לנו כי אין לנו מאיפה להפיק חומרי גלם אז אנחנו רוכשים אותם בחו"ל במחיר מופקע ולכן כל מה שתוצרת הארץ לרוב יקר. סופסוף מחזור, במקום לערום את הזבל במדינה. :xyxthumbs:

תאמת גם אין לזה כלכך שוק בארץ ולא מישתלם בארץ אפילו לימכור

המיפעל גם מייצר דלאים[אם ככה רושמים :kopfpatsch::lol:]

וגם יוצר חומר גלם 24/7

רוב חומר הגלם יוצא לחו"ל לסין יוצאת כמיות רבות וגם לאירופה

אשמח אם תפרסמו לאנשים שאתם יודעים שהם עוסקים מיחזור בארץ ובחו"ל

פורסם

אני כל הזמן אומרת שצרייך להפריד אשפה כמו שעושים באירופה, מה שיקל על תהליך המחזור. למה לא לדחוף את זה לממשלה כדי שיעגנו את זה בחוק? קשה לשים עוד דלי בבית בשביל זבל ולעשות פחים צבעוניים, כל צבע לדבר אחר?

פורסם

עם איך שהאתר הזה בנוי, אני צנצנת אם איי פעם תראה אותו בגוגל במקום ריאלי.

ובלי קשר, אין שום קשר בין כמות האנשים שיכנסו אליו לבין ההופעה שלו בגוגל.. :screwy:

פורסם
  • מחבר

עם איך שהאתר הזה בנוי, אני צנצנת אם איי פעם תראה אותו בגוגל במקום ריאלי.

ובלי קשר, אין שום קשר בין כמות האנשים שיכנסו אליו לבין ההופעה שלו בגוגל.. :screwy:

אתה בטוח?

ואם כן אזאני איך אני יכול לעשות שהוא אכן יופיע בגוגל

והאתר הוא 100% תוכנה

פורסם

גוגל לא פועלת לפי מספר הכניסות לאתר (בעיקר כי היא לא יכולה לדעת מהו).

גוגל נותנת ציונים לאתרים לפי כל מיני פרמטרים (לא כולם ידועים, בכל זאת זה אלגוריתם סודי).

הציון נקבע בעיקר לפי האתרים שמקשרים לאתר הזה. ככל שלאתר יש יותר אתרים שמקשרים אליו, וככל שיש להם ציון יותר גבוה, ככה הציון שלו יותר גבוה.

אפשר גם לפנות לגוגל ולבקש לפרסם אצלם. זה יגרום לכך שבזמן החיפוש, האתר שלך יופיע בין התוצאות הראשונות (אבל באיזור נפרד של החיפוש, כך שברור שזו פרסומת).

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז איך אני פונה לגוגל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים