פורסם 2007 בינואר 418 שנים היום זה כבר כמה שנים אחרי ואני יכול לדאוג לדברים כמו ספריי נגד פרעושים וכל זה ככה שאם לכלב הנוכחי שלי יהיה משהו אז בטח שאני ילך ויקנה לו תכשירותאמיני לי שאם הייתי יותר גדול באותו הזמן וזה הייתי אני שרוצה לאמץ כלב הייתי דואג למשהו נגד קרציותבעיקרון זה אותו מקרה כמו של ההוא שאחותו רצתה כלב והאבא הביא כלב יקר, והוא בכלל פתח דיון כדי לשאול מה להאכיל אותו (שזה דווקא היה די טיפשי) כי הוא לא היה קשור לכלב אבל היה אכפת לו ממנורק שאצלי הכלבים תמיד היו מכאלה שרצו לזרוק אותם
פורסם 2007 בינואר 418 שנים על שומן ועל גורים - שומן, בחיות רבות נועד כדי לשמור על חום הגוף, כמו אצל יונקים ימיים ויונקים בכלל שחיים באיזורים מאד קרים.שומן אצל גורים - זה כי בחלב אם של טורפים יש כ-30% שומן לעומת 3-5 אצל בני אדם ואוכלי עשב.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אם כבר מדברים על חוםזה נורמלי שהטבע יצר את הפינצ'רים עם שומן בכמות של טיפת מים ופרווה קצרה ביותר? אני שמתי לב שכל הפינצ'רים רועדים מקור בחורף
פורסם 2007 בינואר 418 שנים כן אבל יש סיבות לשומן הזה החלב אם מלאה בחיסונים וקלוריות ותרופות וסבתוחה שמתאימה לוולד במקרה של אמא שלך זה היה מלאה בפסולת גרעינית (ירידה קטנה על הבוקר לפני חיסון נגד אלרגיה ועבודה) אבל כל מין או יצור ;D והדברים שהוא צריך כדי לשרוד
פורסם 2007 בינואר 418 שנים ואני כבר חשבתי שאני הולך ליראות פה דיון נקי ממכות של גולם וויטניר בכל מיקרה ילדודס[חיחי אני בן 16 אבל גולם :] :nono:
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אין כמו גולם ודריהבלעדיהם הפורום הוא סתם עוד פורום של אתר חומרהכן הא? אולי נשכיר מקום ושיעשו באטל ונביא מד רעש כזה וניבדוק לפי צעקות מי יותר חזק[סוג של הראלם חח]
פורסם 2007 בינואר 418 שנים כן אבל יש סיבות לשומן הזה החלב אם מלאה בחיסונים וקלוריות ותרופות וסבתוחה שמתאימה לוולד במקרה של אמא שלך זה היה מלאה בפסולת גרעינית (ירידה קטנה על הבוקר לפני חיסון נגד אלרגיה ועבודה) אבל כל מין או יצור ;D והדברים שהוא צריך כדי לשרוד רק הכולוסטרום, החלב אשר מופרש ב-48 השעות הראשונות לאחר הלידה, בין אם בבני אדם, טורפים או אוכלי עשב. כל הנקודה היא שבחלב אם של טורפים יש 30%. נו טוב, בניגוד לאמא שלך, לאמא שלי לא היה מזרק הרואין תקוע בשד, כי אני לא יכולה להסביר למה יצאת כזה נעל. ילדים, תזכרו - שימוש בסמים בזמן הריון עלול להביא ללידתם של גלמים נוספים.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אם כבר מדברים על חוםזה נורמלי שהטבע יצר את הפינצ'רים עם שומן בכמות של טיפת מים ופרווה קצרה ביותר? אני שמתי לב שכל הפינצ'רים רועדים מקור בחורףזה לא הטבע. בני אדם יצרו אותם.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים זה לא הגיוני שמשפחה צריכה לחזור הביתה ולראות יצורים כאלה שיכולים להגיע לגודל של גולה גדולה בוא'נה! זה מזכיר לי את הסבתא הענקית הזאת בסוף של הסרט גברים בחלל!! היתה מפלצת ענקית כזאתי ששותה מוחות של אנשים עם איזה קש כזה גדול שיוצא לה מהתחת כניראה...
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אה וואלה איסטרה אתה צודק, פינצ'ר ננסי הוא ממשפחת הפינצ'רים שכוללת גם דוברמן ורוטווילר, אני חושב שזה משפחת גזעים מגרמניה אבל מעניין מה עשו כדי ליצור את הננסי ואיך נוצר הפינצר' החום כי הננסי המקורי לפי מה שידוע לי הוא השחור עם צהוב בבטן וויטניר כן ראיתי את הספינקס פעם הנה
פורסם 2007 בינואר 518 שנים ניסיתי למצוא תמונה של היצור המכוער דמוי הכלב מהסדרה המצוירת של סופרמן כדי להגיד שזה בטח הכלב של דריה אז כתבתי בגוגל תמונות סופרמן כלב באנגלית ותיראו איזה אנשים מוזרים יש בעולם- http://images.google.com/images?q=Superman+DOG&ndsp=20&svnum=10&hl=en&lr=&start=0&sa=N קצת דוגמאות- ויש עוד הרבה כלבים מתרוממים כאלה :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.