עבור לתוכן

איפה להשיג קודים/כבלים/תוכנות לסמסונג 514 (סלקום)

Featured Replies

פורסם

** אני מתנצל אם אין זה הפורום המתאים לפרסום הודעה זו; לא מצאתי פורומים אחרים אשר התאימו לנושא הנ"ל.

שלום,

רכשתי פלאפון של סמסונג (514) לפני מספר ימים, וברצוני "לשחק" איתו קצת, ולהתאים אותו אלי. למשל, לשנות את ה-Meta Tag שיהיה כתוב השם שלי במקום סתם Cellcom וכו', וגם לעשות איתו דברים אחרים, אבל רק בתוכנה. - אין ברצוני להתקין לדים, או אל.סי.די וכו'.

איפה אני יכול להשיג כבלים/תוכנות שיקשרו את הפלאפון עם המחשב? (יש לי USB, USB2, FIREWIRE, LPT, וCOM פנויים).

אגב, אם אתם רוצים להמליץ לי על איזה פלאפון ממש נוח/טוב (במחיר סביר) שסלקום מוכרת/תומכת בו אתם מוזמנים... עוד לא עבר שבוע מיום הרכישה ואני עדיין יכול להחליף.

תודה,

-Vega :hi:

פורסם

בעיקרון אתה יכול לקנות את הכבל אצל המשווקים המורשים של סלקום, או אפילו באתרים מסויימים באינטרנט (הפרסום אסור לא? אז אני לא יכול להגיד... אם הוא לא אסור אני ארשום...) בקשר לתוכנה עצמה, אין לי מושג...

פורסם

כבל קנה רק בחו"ל, בארץ זו עשיקה לשמה. אני קניתי כבל לNOKIA 3310 שלי בכ50 ש"ח בחו"ל כשבארץ זה גם נדיר וגם עולה בין 150 ל300 ש"ח(!). בעיקרון אפשר גם לבנות כבל כזה לבד אבל שווה לקנות פשוט כבל בחו"ל גם המשלוח לא יקר, אני יכול להמליץ לך על חנות בפרטי קניתי ממנה עוד דברים לפלאפון. אבל: קנה רק כשאתה בטוח שתשאר עם הפלאפון הזה כי אני למשל אחרי זמן קצר עברתי לSK שבמקרה התפנה במשפחה וכמעט תמיד אף כבל אינו מתאים מדגם אחר לדגם אחר (שלא לדבר על חברות שונות) (ד"א הבעיה היא לא בפורמט העברת הנתונים בד"כ אלא במבנה החיבור). ישנם בעיקרון שלושה סוגי חיבורים:

IRDA - אינפרא אדום, בעצם אם יש לך קולט+משדר אינפרא אדום מחובר למחשב (למשל במחשב נייד) וגם בפלאפון אתה יכול ככה ליצור קשר.

כבל שמתחבר לSERIAL במחשב - זול, אמין, עושה את העבודה. מה שאני קניתי.

מתחבר לUSB במחשב - מתחבר לUSB במחשב, שיפור גדול במהירות העברת הנתונים לא תראה (או יותר נכון לא תרגיש, זה לא שהאנימציות והמנגינות בטלפון תופסים יותר מכמה K בודדים) אבל היתרון זה שברוב הכבלים זה גם טוען את הפלאפון בזמן שהוא מחובר למחשב. חיסרון - המחיר בד"כ קופץ פי כמה בכבל הזה לעומת הסריאל.

פורסם
  • מחבר

כמה כבל כזה אמור לעלות? ומה להגיד למוכר/ת? "אפשר כבל לחבר בין הסמסונג 514 שלי למחשב?"

פורסם

אם אתה רוצה לקנות בארץ (שוב, בד"כ בארץ זו עשיקה פנומנאלית, הבדל של מאות שקלים לכבל (ושלא ירמו אותך, זה פשוט מעגל עם צ'יפ זול בפנים)) לך לדוכן של פלאפון או מרכז שירות שלהם ושאל. אני בספק אם בכלל יהיה להם. קוראים לזה באנגלית DATA CABLE. אני כבר שולח לך לינק לחנות בחו"ל שקניתי ממנה הצלחה ולדעתי היא גם מאוד זולה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. אני אשווה מחירים בין האתר ששלחת לי למרכז שירות של סלקום ושני חנויות אלקטרוניקה שאני מכיר. ^_^

אגב, מה אני יכול לעשות עם כבל שכזה?

פורסם
  • מחבר

האתר הוא http://www.cellphoneshop.net/index.html

דפדפתי קצת, אך לא מצאתי ציוד שהתאים לפלאפון שלי ספציפית, אני חושב... יש לי סמסונג 514.

האם כבל שבנוי לדגם אחר (של סמסונג) יעבוד על הסמסונג שלי?

פורסם

שמעתי דברים לא רעים על הIRDA, אם יש לפלאפון שלך, זה יוכל לשמש אותך בעתיד

(ותאלץ להפרד מכ150-200 שקלים)

פורסם

האתר הוא http://www.cellphoneshop.net/index.html

דפדפתי קצת, אך לא מצאתי ציוד שהתאים לפלאפון שלי ספציפית, אני חושב... יש לי סמסונג 514.

האם כבל שבנוי לדגם אחר (של סמסונג) יעבוד על הסמסונג שלי?

אכן אני לא מוצא שם משהו לפלאפון שלך. אני אחפש לגבי זה בהמשך, בכל מקרה עם חיבור IRDA/SERIAL/USB בין הפלאפון לבין המחשב אתה יכול לייצר ולהעלות לפלאפון תמונות, אנימציות, אייקונים, מנגינות, לנהל את הלוח שנה (לא זוכר לגבי לוח שנה בתוכנות שאני השתמשתי), לנהל ספר טלפונים וכו'.

כמו כן דברים פחות רשמיים זה לפרוץ כרטיסי SIM, לערוך את הFIRMWARE של הפלאפון וכו'... (בראשון אין לי ניסיון, למען הסר הספק).

פורסם

לא תמצא בחיים כבל ל-514 בגלל שרק בארץ קוראים לו סמסונג 514 אם אני זוכר טוב הדגם שלך הוא sgh-200 או 220

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים