פורסם 2007 בינואר 218 שנים אוקיי אז מה אנחנו צריכים? 4 אזיקונים מאוורר 9ס"מ קירור סטוק של אינטל מפרקים את הקירור סטוק של אינטל מעיפים את החרא הרועש הזה: אז נישאר לנו רק הסינק אז שמים את המאוורר 9 ס"מ על הסינק ככה: מחזיקים חזק אם האזיקונים את המאוור את הסוקט ככה שיש לחץ ונגיעה מושלמת ככה זה צריך לצאת: זה כמות האבק שהוצאתי מהמחשב הבוקר טמפ אחרי השידרוג יש להזכיר שהמישחה שיש המעבד היא גינרית מסריחה שהורדתי ככה שיש ממש טיפה של מישחה טרמית על הסינק מימה שנישאר אני יודע שזה לא אפקטיבי... טמפ: אני חולה אז תגובות אנשים! אם כמה אנשים פה לא היו משגעים לי את השכל בישביל זה עוד הייתי ממשיך להיות במיטה אבל בכל זאת
פורסם 2007 בינואר 218 שנים אייל אחיייי קודם כל תרגיש טוב!!!!קבל ח"ח על ההשקעה!!!! אני בטוח שענית למלא אנשים שעדיין משתמשים בסוקט 478 על שאלה מטרידה!!! כבוד על!!!!!!!!!1אחחחח אני אומר לך אתה צרך להיות מנהל פה......
פורסם 2007 בינואר 218 שנים אייל אחיייי קודם כל תרגיש טוב!!!! קבל ח"ח על ההשקעה!!!! אני בטוח שענית למלא אנשים שעדיין משתמשים בסוקט 478 על שאלה מטרידה!!! כבוד על!!!!!!!!!1 אחחחח אני אומר לך אתה צרך להיות מנהל פה...... אתה צרך להיות מנהל פה...... tמי אתה שתחליט ?.. תן למנהלים להחליט .. .
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר במחשב המשני שלי יש לי גם כזה p4 2.4 עם קירור סטוק הוא תמיד על 30 אם הייתה קורא הכל הייתה רואה את הסבר על הטמפ אין מישחה טרמית בין המעבד לקירור
פורסם 2007 בינואר 218 שנים בדיוק התמונות שרציתי. תודה אחי ח"ח על המדריכון להשתקת הקירור המנחס של אינטל וכמובן שיפורו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.