עבור לתוכן

אני כמעט קונה Viewsonic VP930....

Featured Replies

פורסם

כן וגם האחריות שלך נשארת שם... יש על זה בטח מכס ועוד כל מיני דברים שתוקעים לך בארץ סתם

יש לי את הVP930 שקיבלתי באחריות בגלל שהדגם הקודם VP191 נדפק לי...

הדגם החדש דווקא פחות טוב מהקודם לו ובכלל, אם הייתי יודע שEIZO מייצרים מסכי LCD טובים בזמנו הייתי קונה אותם ולא את הVS

פורסם
  • מחבר

יש לי את הVP930 שקיבלתי באחריות בגלל שהדגם הקודם VP191 נדפק לי...

הדגם החדש דווקא פחות טוב מהקודם לו

אתה יכול לפרט ממה אתה לא מרוצה ב-VP930?

פורסם

יש לי את ה930 ואני מאוד מרוצה ממנו.

בעיית הזליגה היא כמעט בלתי נראית. רק כאשר המסך שחור לגמרי אפשר לראות את זה בצורה ממש קלושה ברקע.

זה מן איקס עדין.

זה לא מפריע לי לעבודה שוטפת. האמת שלא שמתי לב בכלל לתופעה עד שלא ציינו אותה פה בפורום.

ואני בכלל שילמתי 3000 ש"ח עליו...

פורסם

אתה יכול לפרט ממה אתה לא מרוצה ב-VP930?

ממה שקראתי והבנתי הפאנל של ה930 נחות יותר משל ה191 הקודם

ה191 הציג תמונה עשירה יותר אבל זוויות הצפיה שלו היו מוגבלות יותר, דבר נוסף ה930 פחות טוב למשחקים כי בזמן משחק כמו UT2003 בחלק מהמשחק נוצרים מן "עקבות של רוח" של הנשק שאותו מחזיק השחקן שזה דבר שלא היה ב191 או לפחות לא כזה שהרגשתי בו, ועוד דבר שלוקח למסך יותר זמן להידלק או לזהות באיזה חיבור הוא נמצא...

בגדול הוא מסך יותר טוב מכל ה LG והאחרים שאני ראיתי, שלא תבין אותי לא נכון הוא מסך מצוין בפני עצמו רק שלעומת הקודם הוא דווקא פחות טוב

אבל אתה צריך ליראות בעיניים שלך את 2 המסכים בשביל להבין על מה אני מדבר...

יצא לי ליראות אצל צלם מסך של EIZO מסוים שהוזכר בפורום שעולה בסביבות ה3K (כמו שאני קניתי את שלי) והמסך שלו פשוט מעולה מבחינת תצוגה

למשחקים אין לי מושג איך הוא אבל ממה שראיתי אצלו הוא מעולה

פורסם

, ועוד דבר שלוקח למסך יותר זמן להידלק או לזהות באיזה חיבור הוא נמצא...

לוקח לו ממש מעט זמן להידלק

אבל ביישומי DOS לוקח לו זמן למצוא את עצמו. לא מדובר על הרבה זמן אבל זה בהחלט מעצבן.

יש לי גם LCD ישן יותר שהמעבר ביישומי DOS הוא מיידי, אז זה בהחלט קצת מעצבן.

אגב, יתרון משמעותי של המסך הזה זה שניתן לכוון אותו לכל הכיוונים ממש בקלות. זאת תכונה שלא הייתי מוותר עליה במסך.

לא שמתי לב לצל הזה שהזכרת בזמן משחק בUT2004 אני אסתכל שוב.

פורסם

לעומת ה191 לוקח לו יותר זמן, וגם כשאתה עובר בין רזולוציות לוקח לו יחסית הרבה... זה לא שעות אבל העוד כמה שניות האלה זה דיי מרגיז

אני ינסה איכשהו להעלות תמונות של העקבות שדיברתי עליהם

פורסם
  • מחבר

הזמנתי היום שני מסכי VP930 בחנות אמיתית בחיפה :smile1:

כל מסך 2050 ש"ח, תשלום במזומן.

כשאני אקבל אותו (המוכרת אמרה לי שמחר... נשמע לי שהיא הגזימה, אבל... אני בעדה ;)) אני אפרסם כאן את שם החנות.

תחזיקו לי אצבעות, לא רוצה "ליפול" עם הקניה הזאת...

פורסם

תוכל לשלוח לי את שם החנות בפרטי?

פורסם
  • מחבר

שני דברים:

1. קיבלתי את המסך :jump: עושה רושם ראשוני מצויין. מבחינה ארגונומית הוא מושלם (ממש נוח להעלות ולהנמיך, לסובב, פיווט קל וכו'). בהמשך אני אוסיף סקירה מקצועית יותר על הצבעים וכל העניין הזה. מאוד מקווה לא להתאכזב. משום מה אצלי הוא עובד על תדר ריענון 75 מצויין ועל 60 (כפי שמומלץ בהוראות) לא רואים טוב.

2. למי שמעוניין, השגתי אותו בהנחה בחנות "אלכס מחשבים" ברח' מוריה בחיפה. אנשים מאוד נחמדים. עשו רושם אמין מאוד. זה המחיר (2050 ש"ח) הכי טוב שהצלחתי למצוא, ולמזלי זה קרוב לבית שלי.

פורסם

אתה מריץ את המסך מחובר ל VGA או DVI?

אני לא זוכר שניתן היה לבחור יותר מ 60hz ב DVI.

בכל מקרה אם אתה צריך לרוץ על 75 בכדי לראות "טוב" כנראה משהו לא בסדר בכרטיס מסך.

פורסם

אפשר לבחור 75 HZ בDVI

פורסם

ה 2007WFP אזל בארץ, אני ממתין שDELL יביאו מלאי חדש. ככה נאמר לי בפנדה בכל אופן.

אם מישהו שומע על 207WFP במלאי בארץ אשמח לקבל ה"פ בעניין.

ממש לא בא לי לחכות שבועיים-שלושה כשהמחשב שלי יושב כאן גלמוד ועזוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים