פורסם 2007 בינואר 118 שנים שלום, אני מחפש UPS שיחזיק מעמד לפחות 30 דקות, תחת עומס של מסך 17", מחשב מבוסס AXP ו- 9700Pro ומודם ADSL.על מה אתם ממליצים?
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר ממ אוקיי ובהנחה שאני רוצה חצי שעה ואני מסתפק רק במכשיר אחד או שניים שיהיו מחוברים לאל פסק, אין משהו יותר זול?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים Gamatronic Smart Compact 1000VAותבדוק באתר של אדוייס אילו קיימים - דגמים partner pc, partner digitalאו http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-UPS&DB178108=178110
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אפשר המלצה על משהו יותר ספציפי בבקשה?מדובר על עלויות גבוהות מאודלא שיש יותר מדי אופציות, יש בערך 1-2 מכל חברה
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים ההספק הנתמך של המכשיר מחושב לפי ההספק הנצרך על ידי הציוד בו תומך המכשיר. לא על פי זמן גיבוי. נכון הוא שבמכשירים המיועדים להספק גבוה יותר יש סוללות גדולות יותר, וזה רק הגיוני כי לגיבוי למשך אותו הזמן דרושות יותר סוללות אם ההספק גבוה יותר. זמן גיבוי ניתן לשנות על ידי הוספת סוללה או שתיים, בהנחה שהזנת וטעינת הסוללות אפשריים (בגלל עומס הזרם הנדרש לטעינה). יש אפשרות לטעינה ארוכה יותר ממצב של סוללות פרוקות, או טעינה בזמן דומה אבל בזרם יותר חזק כדי לטעון יותר סוללות (למרות המחיר באורך חיי הסוללות).בזמנו רכשתי מאחד היצרנים המקומיים מכשיר שתומך בהספק של 3500 וואט למשך 50 דקות. הבסיס היה מכשיר קיים על מערכת הבקרה שלו וכו', כאשר הפתרון נמצא בהוספת יחידת סוללות חיצונית נוספת. זה היה מכשיר ON LINE ובדרישות אמינות גבוהות במיוחד. בהזדמנות נוספת רכשתי מהם מכשיר של 6000 וואט תלת פאזי, גם כאן נדרש זמן גיבוי רב (35דקות) והפתרון היה בצורה של הוספת מכלול סוללות עצמאי נפרד, ושינוי קטן בתכנון הבקרה של המכשיר להתאמה לזרם הטעינה של הסוללות. אז הארכת זמן הגיבוי אפשרית. כעת צריך רק לבדוק באיזה מכשירים זה אפשרי ואיך ליישם את הוספת הסוללות.מציע להתקשר ישירות עם היצרן (לדוגמא אדוויס בפארק אפק בראש העין). אל תדבר איתם על דגמי כרטיסים וכו' כי זה באמת לא כל כך בענין שלהם, אלא על צריכה כוללת של הספק ביחידות וואט. צא מהנחה שכל מה שתרכוש בהתאמה מיוחדת יעלה בהתאם.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר סוף סוף תגובה מפורטת אני לא מעוניין בפתרונות מותאמים אישית... הבעיה היא כזו - בגלל שאני גר בבניין חדש, הבניין עדיין לא מחובר ישירות לחברת חשמל, אלא בדרך ארעית... מה שזה תכלס אומר, שפעם ביום-יומיים יש לנו פה הפסקת חשמל לרבע שעה - עשרים דקות. כל זה עד שנקבל טופס 4 לבניין. אז אני צריך דרך למנוע מהמחשב להכבות (וגם לשמור על אורך החיים שלו). אם אין ברירה אני ארכוש משהו שמספיק רק לרבע שעה, אבל הפיצוי על כך יצטרך להיות בצורה של דרך מסודרת לכיבוי והפעלה מחדש של המחשב בזמן ולאחר הפסקות חשמל. יש הצעות?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים לכל UPS עדכני יש חיבור למחשב (דרך USB או COM) והוא בא עם תוכנה לניטור ולכיבוי מסודר של המחשב, לכן מהבחינה הזאת אין לך מה לדאוג.אני לא כ"כ בטוח מה עושים לגבי הפעלה אוטומטית לאחר הכיבוי, אני לא חושב שזה אפשרי.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים כמו שאמרו מעלי אל תדאג בהקשר הזה . זה הרי חלק מהמטרה של UPS ותכונה בסיסית
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים לכל UPS עדכני יש חיבור למחשב (דרך USB או COM) והוא בא עם תוכנה לניטור ולכיבוי מסודר של המחשב, לכן מהבחינה הזאת אין לך מה לדאוג.אני לא כ"כ בטוח מה עושים לגבי הפעלה אוטומטית לאחר הכיבוי, אני לא חושב שזה אפשרי.לגבי הפעלה אני מניח שאפשר לסדר משהולחתוך את הכבל חשמל שנכנס ל-UPS, לחבר את שני החיבורי מתח משם לחיבור כפתור הדלקה בלוח אםאפשר אולי דרך Relay כלשהו שיסגור מעגל כשהוא מקבל מתח
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר אז לפי מה שאתם אומרים אני יכול להסתפק גם ב- UPSים זולים יחסית.שאלה נוספת - מה אורך החיים הממוצע של הסוללות של המכשירים האלו?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אני מעוניין לדעת גם, כי כל פעם אחרי הפסקת חשמל אני רואה שאחוזים של הסוללה עולים ל 100 אחוזאיך אפשר לדעת מתי הסוללה עומדת להפסיק לעבוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.