עבור לתוכן

מעוניין לרכוש מסך LCD וזקוק לעזרתכם:)

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ LCD.. השימוש העיקרי במסך יהיה אינטרנט ואיסיקיו וצפייה בסרטים, כמו כן לפעמים אעשה בו שימוש לעבודות בוורד והרצת משחקים כגון carbon וcall of duty.

חשוב מאוד שהמסך לא יפגע בעיינים לאחר שעות ממושכות של עבודה.

חיפשתי קצת בפורום אבל די התבלבלתי ולא הצלחתי למצוא משהו חד משמעי, ראיתי כמה מסכים כגון הLG L1970HR והאמת שבחנות יש הרבה מסכים ולכן קשה לבחור מסך.

התקציב שלי הוא עד 2000 ש''ח ואשמח עם החנות שאתם מציעים לי לרכוש ממנה תיהיה חנות גדולה או רשת.

לילה טוב ותודה! :hi:

פורסם
  • מחבר

רמת הניגודיות וזמן התגובה יחסית איטית בנוגע למחיר, ניתן להוסיף עוד כמאתיים שקלים לקחת את הLG L1970HR.

האם הם באמת יותר טובים מבחינת הפאנל ודברים נוספים?

פורסם

נתונים יבשים לא אומרים כלום.

פורסם
  • מחבר

אז אילו נתונים אני כן יכול לדעת כדי להבית שהוא המסך האופטימלי בשבילי?

פורסם

ללכת לחנות ולראות בעיניים. אם המסך נראה לך תבקש שינתקו אותו ויחברו אותו לבד למחשב דרך DVI אם אתה רציני הבא איתך תמונות או סרט אהוב עליך.

פורסם

דבר חשוב נוסף הוא לדעת על איזה פאנל מבוסס המסך, רוב המסכים הזולים מבוססים על פאנל ה - TN ומציגים איכות תמונה נחותה וזוויות צפייה מוגבלות מאד.

לעומתן יש את המסכים היקרים והטובים יותר המבוססים על הפאנלים MVA,PVA ו - IPS שמציגים איכות תמונה וזוויות צפייה טובות בהרבה ממסכי ה - TN.

ה - LG שייך לקבוצה הראשונה (אם כי הוא אחד ממסכי ה - TN היותר טובים...) ואילו ה - SONY שייך לקבוצה השנייה ומבוסס על פאנל P-MVA ובגלל זה הוא הרבה יותר מומלץ.

הנה אתר שבוא אתה יכול לבדוק איזה פאנל יש לכול מסך (מחברה נורמלית ולא זבל כמו: AOC, MAG, PROVIEW וכן הלאה)

לינק - http://www.flatpanels.dk/panels.php

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

כמו כן אשמח לקבל עוד מסכים מומלצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים