עבור לתוכן

תוצר הModing האחרון שלי - חלון במארז בצורת X (תמונות)

Featured Replies

פורסם

עדיין אין חלון, אבל החלק החשוב כבר שם.

תגידו לי מה אתם חושבים.

Image2%2Ejpg

Image6%2Ejpg

Image8%2Ejpg

• תגובות 37
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עבודה נקייה,מדוייק פשוט נפלא. עכשיו חסר חלון ותאורה מתאימה :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!! היה ממש מסובך לשרטט את זה כמו שצריך וזה עוד לפני שחותכים.

אני שמח שיצא נחמד. אני ארכוש חלון בקרוב.

פורסם

אם איזה LED נחמד זה יהיה עוד יותר יפה עבודה טובה

פורסם
  • מחבר

כן! אני אקנה קתודה לאחר שאני אשים חלון.

פורסם

ממש יפה

עם איזה כלי עשיתה את זה ?

פורסם
  • מחבר

עשיתי עם דיסק :)

הדלת המארז בעובי 1מילי-מטר.

פורסם

OWNZi OWNZ

:xyxthumbs:

פורסם

נראה נחמד מאוד ... אל תשכח לעשות טיפול קטן בצבע או איזהשהוא חומר מגן נגד חלודה לקצוות ...(אפשר את הגומי שמוכרים בכל מיני אתרים של אוברקלוקינג) שישאר נקי ויפה גם יותר מאוחר, חשוב מאוד ! ... מניסיון של דברים אחרים ... לא מארז... :) פרספקס שקוף לחלון קצת ניטים לחבר אותו ... וזה נראה אחלה ... , אני אולי הייתי שם מאוור צבעוני או שתיים ... ולדים ... יש גם את הכבל הגמיש הזה (נמכר אצל הדובים) אולי תוכל למתקן אותו יפה באיקס עצמו ... זה ייראה נחמד...

טל.

פורסם

עבודה נקייה ויפה בהחלט, חיתוך בהחלט ראוי, מקווה שבקרוב בגלרייה... ::)

פורסם

עשית את זה עם דיסק ?!!! ויצא כזה מדויק ?

פורסם

עשית את זה עם דיסק ?!!! ויצא כזה מדויק ?

מדוע לא? הרי דיסק הוא בסך הכל דרמל גדול .

פורסם

אין לך מושג איך הבהלת אותי עם הכותרת שלך.. :o

יש לי גם רעיון לאיזה חלון מעולה שמשלב X, הבעיה אצלי היא רק כסף למארז נורמאלי.

פורסם

אם תשים מאוורר במרכז הX או לד (או שילוב) או כל דבר מעניין זה יראה מצויין

פורסם
  • מחבר

א.) מאורר לא יכול להגכנס לאמצע (80 מילי). גם היה אפשר להכניס, לא הייתי עושה את זה. אני חושב שזה יהרוס את זה.

ב.) בקשר למאוררים שקופים: אני ממש לא בטוח. דבר ראשון זה יקר למדיי. דבר שני אני לא יודע עד כמה אני אוהב את זה. טיפה... לא יודע איך להסביר...

ג.) אני ללא ספק אתקין אני קטודה(כמה שזה חרוש אני ללא ספק אלך על צבע כחול. יש לי כבר לדים כחולים במארז, בעכבר ובמקלדת). יש לי פשוט בעיה קטנה: אני רוצה משהו מקורי. להרבה אנשים כבר יש את המוצר הזה. אני לא כל-כך אוהב לעשות MOD שהוא כמו לכולם. יש לכם רעיונות איך לעשות משהו מיוחד (אני רוצה מיוחד, לא אחד במינו). אני מניח שאני צריך לסרוק את הגלריה של Virtual Hideout. יש שם דברים מדהימים. עוד משהו: אני לא אוהב לקנות דברים מוכנים כי: 1.) זה יקר 2.) זה עושה את זה ללא כיף ולא מעניין.

ה.) בקשר לחוטים הזוהרים אני חושב שזה רעיון לא רע דווקא. מה המחיר שלהם? אני פשוט רציתי להחליף חוטים לעגולים, אני יכול להוסיף כמה שקלים ולקנות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים