עבור לתוכן

יכול להיות שב EPOX 8RDA+ אין DOUAL DDR?

Featured Replies

פורסם

הוא מבוסס NFORCE 2 אבל באתר של החברה לא כתוב כלום על DOUL CHANNEL DDR...

פורסם

אני לא ממליץ על הלוח, אך אינני חושב שהדבר יכול לקראות... תבדוק שוב, יש להם מספר אתרים (אני מצאתי את האירופאי הכי מפורט!)

פורסם
  • מחבר

למה אתה לא ממליץ?

אתה לא ממליץ על EPOX או על ה CHIPSET?

פורסם

אין דבר כזה שהלח לא תומך בDual DDr כי זה פיצר בNforce2.

יש לך את הלוח?

אם כן שמעתי שהוא מפוצץ בעיות זה נכון?

פורסם

אם משתמשים בביוס הנכון אין שום בעיות.

פורסם

אחד מהפיצ"רים של הNFORCE2 הוא דואל די די אר .... החברות שמייצרות לוחות אם מיישמות תמיד את כל הפיצ"רים הכי הכי שמציע הצ"יפסט ... ולפעמים אפילו מוסיפות כלמיני דברים משלהם ... כמו ג"גבייט עם הגימיק הזה שמוסיף מתח בצ"יפסט האחרון של אינטל ... או הדואל ביוס ... וכל הקישקושים האלה ...

יכול להיות שפיספסת את זה ... או שהם שכחו לרשום או לא יודע ....אבל אין מצב לדעתי שהלוח לא תומך דואל די די אר ... (אין אותו עדיין בשוק ... רק שתדע ... :)

טל.

פורסם

מדובר בלוח של אפוקס, הוא נחשב בעייתי במיוחד

במיוחד...

כבר שמתי את הלינק הזה פה... ;)

פורסם

מדובר בלוח של אפוקס, הוא נחשב בעייתי במיוחד

במיוחד...

כבר שמתי את הלינק הזה פה... ;)

אוי, מספיק- ת'רד אחד על לוח לא אומר כלום,אתה לא יכול לקרוא התרשמות של משתמש אחד ומקח להסיק מסקנות על סדרה שלמה של לוחות, אני הייתי מחכה לעוד דיעות.

BTW- כבר ראיתי 5 משתמשים לפחות שמרוצים מהלוחות שלהם, ככה שאל תפסול את הלוח עדיין.

פורסם

אל תתיחס אלי כאילו אני חתיכת נוב שלוקח תר'ד אחד ושם אותו בתור הדבר היחיד... >:(

כל הפורום שם מלכלך על הלוח, ואם הייתה מסתכל טיפה יותר טוב על התר'ד אתה רואה המון משתמשים שעונים לו שהם מצאו עוד בעיות, שגם להם יש, וכאלה ששמעו על עוד בעיות איתו, ואפילו נותנים שם לינק לעוד פורום שבוא מאוד מאוכזבים מהלוח... :-\

פורסם

אני בדיוק מתייחס אליך ככה, כי זה מה שאתה עושה.

יש שם בדיוק ת'רד אחד על הלוח, זה שנתת אליו לינק- אני ראיתי משתמשים עם הביוס החדש (אגב, יצתא היום עוד אחד) שמרוצים מאוד מהלוח.

יש?

התוצאה של DaGoochMeister

למשל מהפורומים של XtremeSystems עם הלוח:

attachment.php?s=&postid=70599

עד כדי כך גרוע?

פורסם

1

2

3

ופשוט אין לי כח לחפש תר'דים לא בעמוד הראשי....

>:(

אני לא אוהב שקוראים לי NOOB.

אבל לגבי הביוסים החדשים, אני באמת באמת שלא יודע, שם הדעות חלוקות, דווקא הבנתי שכנראה בביוס היו כל הבעיות, ככה שהלוח הזה משתפר מיום ליום.

בינתיים הייתי נשאר עם ה8K9A2 שהוא OWnZ מוכח

פורסם

1: הת'רד שדיברנו עליו קודם.

2: הבחור לא מצליח להתקין את הבלוק שלו, לא ממש קשור ללוח עצמו- במיוחד אחריש רבים אחרים כן הצליחו בהתקנת וואפואים\בלוקים, ככה שהטענה שהבעיה היא בייצור של אפוקס שגויה.

3: הוא שואל מה כדאי, איך זה קשור בכלל?

פורסם

ראיתה מה ענו לו...

וכמו שאמרתי אלא התר'דים בעמוד הראשי שדיברו עליו, לא נגדו...

לא רוצה להאמין לא צריך.

אני בוחן שוב מה אומרים עם הדריוורים החדשים.

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים