עבור לתוכן

האם -AMD3800X2 יתמוך ב-DX10 ?<או שהוא פשוט יזחל לעומת האינטל E6300>?

Featured Replies

פורסם

ואללה איזה חכם אתה, אתה בא עם טענות ואני חייב להוכיח לך משהו. אם כבר תוכיח אתה את הטענה שלך.

בעצם, אתה יכול לחסוך את המאמץ כי אני כבר יודע מה אתה הולך להראות לי ואני כבר יודע מה אני הולך לענות לך.

בקשר לכתבה, תכנס לבנצ'מארקים ותסקור אותם, תראה שההבדל בביצועים הוא מאוד מאוד קטן (לא מורגש).

ברזולוציות הגבוההות אין על מה לדבר - אין שום הבדל.

ברזולוציות הנמוכות אומנם יש הבדל גדול במספרים, אבל לא בפועל. דוגמא, כרטיס עם מעבד AMD מקבל "רק" 100FPS לעומת זאת מעבד חזק יותר של אינטל מקבל באותם ההגדרות הגראפיות 200FPS. תחשוב קצת ותראה שההבדל הזה לא רלוונטי ולא מתבטא בכלום.

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיף לך את ה - X1800GTO על פני ה - 7600GT.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח

יש לך לינקים מול העיינים !

עם הוכחות וכתבות...

כל מה שאתה ביינתים עושה זה רק מתחמק...

עצוב...

פורסם

כשבאמת ידחקו את ה 8800GTX לפינה עם משחקים חדשים רז' גבוהות ו/או פילטרים לא המעבד תהיה הבעיה שלו אלה הכרטיס..

בכל מיקרה קצת דעה שונה של האתר הזה שבדק את הFPS המינימלי שמגיעים אליו בכל משחק והראה שכן יש הבדלים משמעותיים (בפריימים המינימליים, חשוב ומורגש בהרבה מהממוצע ומהמקסימלי..)

http://www.overclockers.ru/lab/24306.shtml#3

24FPS למעבד AMD ובאזור ה 36 לאינטל וזה מורגש ומשמעותי..

10_tes4_16.png

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח

יש לך לינקים מול העיינים !

עם הוכחות וכתבות...

כל מה שאתה ביינתים עושה זה רק מתחמק...

עצוב...

עם תגובה כזאת אתה לא שווה יותר מה-חחחחחחחחחחחחח הזה שכתבת.

ואם קשה לך עם הבנה של הדברים זאת רק הבעיה שלך.

פורסם

3DGOD ,

נראה לי שקצת ננעלת על דעה מסויימת ואתה פשוט לא מוכן להסתכל על הדברים בעין אובייקטיבית ונייטרלית..

סבבה שאין הבדל נראה לעין בין 100 ל 200 FPS אבל זה רק מראה שיש בינהם פער מסויים שיכול לבוא לידי ביטוי ביישומים אחרים בעתיד ..

אולי בעתיד במשחקים כבדים עם הרבה עיבוד מעבד (כמו AI פיזיקה וכו'..) + DX10 + הגדרות גבוהות - כח המעבד יבוא לידי ביטוי בצורה הרבה יותר משמעותית..

הפער שם ואתה וכולם יודעים את זה.. אתה יכול להסתכל על הגרף ש RTR הראה שלפי דעתי הרבה יותר חשוב והרבה יותר משמעותי וגם בו הפערים עצומים..

פורסם

מה ? איך אתה יכול לאמר שהבדל של 100fps הוא לא רלוונטי ומורגש? ואם כעבור שנתיים לדוגמא יצא משחק כבד חדש, אז ברור שההבדל בביצועים יהיה סופר מורגש, ואף יכול להיות שבאחד זה יהיה מקורטע ובשני לא..

בכל מקרה זה לא משנה אם אתה לא שם לב בעין אם יש יותר fps, הוא דיבר על הביצועים, זה שבמקרים מסוימים אין מרמה מסוימת של fps השפעה, לא אומר שהמעבד לא משפיע על הביצועים של הכרטיס מסך, מה שאמרת ואח"כ נגדת אותו...

סתם בשביל הדוגמא אני משחק ב-COD, משחק יחסית ישן, אבל מה לעשות למנוע הגראפי שלו יש בעיה, מן באג מוזר של Quake, שככל שיש לך יותר FPS, ככה אתה יותר מהיר, קופץ גבוה יותר, ויש לך פחות recoil (דרך אגב מתחת ל-50-40 fps המשחק מקרטע), ולכן ככל שיש לך יותר Fps זה משפיע לך על הביצועים.

אז בשבילי למשל ה-FPS זה גורם מאוד חשוב, אפילו "אם אין הבדל בעין"

פורסם

INCOGNITO

אם פנית אליי = אז הבנת את כל מה שכתבתי הפוך.

טענתי בדיוק את הטענה שלך כלפי 3DGOD כשכתב את זה:

ברזולוציות הנמוכות אומנם יש הבדל גדול במספרים, אבל לא בפועל. דוגמא, כרטיס עם מעבד AMD מקבל "רק" 100FPS לעומת זאת מעבד חזק יותר של אינטל מקבל באותם ההגדרות הגראפיות 200FPS. תחשוב קצת ותראה שההבדל הזה לא רלוונטי ולא מתבטא בכלום.

עדיף שתקרא ותבין לפני שאתה מגיב ככה בעתיד..

:xyxthumbs:

פורסם

מה ? איך אתה יכול לאמר שהבדל של 100fps הוא לא רלוונטי ומורגש? ואם כעבור שנתיים לדוגמא יצא משחק כבד חדש, אז ברור שההבדל בביצועים יהיה סופר מורגש, ואף יכול להיות שבאחד זה יהיה מקורטע ובשני לא..

בכל מקרה זה לא משנה אם אתה לא שם לב בעין אם יש יותר fps, הוא דיבר על הביצועים, זה שבמקרים מסוימים אין מרמה מסוימת של fps השפעה, לא אומר שהמעבד לא משפיע על הביצועים של הכרטיס מסך, מה שאמרת ואח"כ נגדת אותו...

סתם בשביל הדוגמא אני משחק ב-COD, משחק יחסית ישן, אבל מה לעשות למנוע הגראפי שלו יש בעיה, מן באג מוזר של Quake, שככל שיש לך יותר FPS, ככה אתה יותר מהיר, קופץ גבוה יותר, ויש לך פחות recoil (דרך אגב מתחת ל-50-40 fps המשחק מקרטע), ולכן ככל שיש לך יותר Fps זה משפיע לך על הביצועים.

אז בשבילי למשל ה-FPS זה גורם מאוד חשוב, אפילו "אם אין הבדל בעין"

די לבלבל את המוח! אם אתה משחק ברזולוציה של 1024X780 בלי פילטרים, אז תקנה מעבד של אינטל.

ואם אתה משחק ברזולוציה של 1280X1024 ומעלה+FSAA+HDR אז כל המעבדים משתווים.

כרטיסי 8800 ובקרוב R600 ישתמשו בטכנולגיות חדשות שעוד יותר ישחררו את המעבד, תריץ חיפוש על CUDA.

פורסם

אממ ב1280*1024 עדיין רואים מגבלות.

אפילו ב1600*1200 עדיין רואים ( אפשר לראות למעלה)

אז תקנה מעבד של אינטל.

נדיר ביותר למצוא ציטוט כזה מאורי!! ;D

פורסם

כן אהה.. :lol:

לכל החפרנים פה במיוחד ל URIB חובב ה AMD המושבע :

אין מה לעשות - מעבדי אינטל נכון להיום טובים יותר . נקודה. ורואים את זה גם במשחקים.

אתם יכולים להמשיך ולבלבל את המוח שזה לא מורגש ושלא רואים את ההבדל.. אבל מה לעשות - הוא שם.

בכל גרף וכמעט בכל בנצ'מארק שראיתי מעבדי C2D לוקחים את מעבדי AMD בפערים לא מבוטלים..

תמשיכו לטמון את הראש בחול ולא לראות את האמת שעומדת לכם מול הפרצוף.. ממש בוגרים..

פורסם

כן אהה.. :lol:

לכל החפרנים פה במיוחד ל URIB חובב ה AMD המושבע :

אין מה לעשות - מעבדי אינטל נכון להיום טובים יותר . נקודה. ורואים את זה גם במשחקים.

אתם יכולים להמשיך ולבלבל את המוח שזה לא מורגש ושלא רואים את ההבדל.. אבל מה לעשות - הוא שם.

בכל גרף וכמעט בכל בנצ'מארק שראיתי מעבדי C2D לוקחים את מעבדי AMD בפערים לא מבוטלים..

תמשיכו לטמון את הראש בחול ולא לראות את האמת שעומדת לכם מול הפרצוף.. ממש בוגרים..

כנס לת'רד של VEGAS ותראה שם איך בעלי C2D סובלים עם FPS מקרטע.

וכמו תמיד הבנצ'מרקים בתנאי מעבדה, לא משקפים את המציאות. C2D במציאות מהיר ב-10-15% מ-K8 ב-64 ביט רק 7% .

ואל תשכח שנכנסנו ל-2007, אני שומע את השעון של FAB36, FAB30, FAB7 מתקתק... קראנק צ'יק..צ'אק K8L הינה אני בא :lol:

פורסם

זו בעיה כנראה לא מהמעבד..

יש מלא בעלי C2D גאים (גם אני)

כנסו ל2007, אינטל מכינה תאסטרואידים לדור שני של קונרו :smile1: קרב מעניין חחח

פורסם

3DGOD ,

נראה לי שקצת ננעלת על דעה מסויימת ואתה פשוט לא מוכן להסתכל על הדברים בעין אובייקטיבית ונייטרלית..

סבבה שאין הבדל נראה לעין בין 100 ל 200 FPS אבל זה רק מראה שיש בינהם פער מסויים שיכול לבוא לידי ביטוי ביישומים אחרים בעתיד ..

אולי בעתיד במשחקים כבדים עם הרבה עיבוד מעבד (כמו AI פיזיקה וכו'..) + DX10 + הגדרות גבוהות - כח המעבד יבוא לידי ביטוי בצורה הרבה יותר משמעותית..

הפער שם ואתה וכולם יודעים את זה.. אתה יכול להסתכל על הגרף ש RTR הראה שלפי דעתי הרבה יותר חשוב והרבה יותר משמעותי וגם בו הפערים עצומים..

התגובה שנראית לי הכי רלוונטית.

לא ננעלתי על דעה מסויימת סתם, אלא בשביל להסביר למשתמשי הפורום העקשנים שההבדלים במשחקים בין המעבדים זה סתם עבודה בעינייים.

פספסת את הנקודה שלי. כבר היום רואים כי בהגדרות גראפיות גבוההות אין שום הבדל בין המעבדים - זה מה שיהיה כביכול בעתיד (עומס גראפי גדול).

תבין כי אם היום ברזולוציה של 1024*768 יש הבדל של 100FPS בין המעבדים (שזה פי 2 של הבדל!) זה ממש לא אומר שבעתיד ההבדל ברזולוציה זו גם יעמוד על פי 2 (מעבד חלש 20FPS מעבד חזק יותר 40FPS), לפי מה שהוכחנו ביחד (הגדרות גבוההות אין הבדל בין המעבדים) ההבדל יהיה כמעט אפסי.

לא רק זה.

היום ההבדל בין המעבד X2 3600 לבין X6800 נראה לנו גדול מאוד, אבל עם הזמן ההבדל הזה מתצמצם כי יוצאים מעבדים חדשים וחזקים יותר. מה שאומר שבעתיד ההבדל בין המעבדים האלה יהיה קטן יותר מההבדל שיש עכשיו.

ויש עוד משהו:::

הדיון עוסק בהבדלים בין ה X2 3800 לבין ה E6300 במשחקים. נו באמת אתם עושים צחוק?

פורסם

jacko_il דיברתי אל 3DGod, אתה אמור להבין את זה לפי מה שאמרתי, אבל לא משנה.. :screwy:

בכל מקרה ממש לא מסכים עם 3DGod בכך שההפרש יקטן אלא ההפך, וגם כן יכול להיות תמיד שאחד מהשוקים (שוק המעבדים או שוק כרטיסי המסך) יהיה יותר מהיר, כלומר קצב ההתפתחות הטכנולוגית שלו יקדים את השוק השני ובכך יצבור פער...אתה לא יכול סתם לבסס דעה על משהו שממש לא ידוע...לכן זה נראה לי מופרך סתם לאמר משהו כזה ולהתעקש עליו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים