עבור לתוכן

שינוי המתח במעבד

Featured Replies

פורסם

היי ..

אני מעוניין לעשות אובר קלוק רציני למעבד שלי ויש לי שאלה :

אם אני אשנה את מהירות הV Core שלו ל1.9 האם אני אצליח להמהיר אותו מעבר למהירות העכשווית מבלי

להגדיל יותר מדי את מהירות הבאס - שעומדת עכשיו על 150?

פורסם

קודם כל תציין באיזה מעבד מדובר ותנסה להסביר את שאלתך יותר טוב ;) ;) ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי ... ;D

מעבד Intel Pentium III 800Mhz EB

שעשיתי לו OC ל 900 ע"י שינוי מהירות הבאס ל 150 .

פורסם

אולי במקום לשאול "האם אני יצליח לעשות A או B ?"

תנסה אתה ואז תגיד לנו אם זה עבד .

פורסם

בד"כ כשאתה מוסיף יותר מתח למעבד אתה יכול להגיע ליותר מהירות

פורסם

אבל תדאג לקירור טוב. ::)

פורסם

אם אני אשנה את מהירות הV Core שלו ל1.9 האם אני אצליח להמהיר אותו מעבר למהירות העכשווית מבלי

???

בלי להגדיל את הבאס אתה לא יכול להעלות את המהירות. תוספת מתח תאפשר לך רק להגדיל יותר את הבאס, היא לא תגדיל את מהירות המעבד בעצמה. (אני מקווה שזו הייתה שאלתך...)

פורסם

לי יש מעבד פנטיום 3 667 לא 800...

וגם אני העלתי את הבאס מ-133 ל-150 , עכשיו הוא יציב מאוד.

מכלה של 5.......באסה! אז אני על 750 אבל ומתח 1.65 אבל אני עדיין אוכל אותה

כי לא יעזור לי כשאני מעלה עוד הבאס כבר כנראה גבוה לו מדי והוא מתחיל לקרוב ולפעמים לא לעלות.....וכל מיני כאלו

לוח אם של אסוס דווקא טוב ! CUV4X.......הבאס הכי גבוה הוא 166 * 5 = 830 !

הייתי רוצה להגיע לזה אבל כמו שאמרתי הוא לא יציב , שלא נדבר על זה שב-160 הוא על 800.....ולא ממש יציב

ושינוי מתח לא עזר לי......אני יכול לשים איזה מתח שאני רוצה וזה לא משפיע , ככה ששמתי על 1.65 שזה הכי נמוך!

פורסם

לי יש מעבד פנטיום 3 667 לא 800...

וגם אני העלתי את הבאס מ-133 ל-150 , עכשיו הוא יציב מאוד.

מכלה של 5.......באסה! אז אני על 750 אבל ומתח 1.65 אבל אני עדיין אוכל אותה

כי לא יעזור לי כשאני מעלה עוד הבאס כבר כנראה גבוה לו מדי והוא מתחיל לקרוב ולפעמים לא לעלות.....וכל מיני כאלו

לוח אם של אסוס דווקא טוב ! CUV4X.......הבאס הכי גבוה הוא 166 * 5 = 830 !

הייתי רוצה להגיע לזה אבל כמו שאמרתי הוא לא יציב , שלא נדבר על זה שב-160 הוא על 800.....ולא ממש יציב

ושינוי מתח לא עזר לי......אני יכול לשים איזה מתח שאני רוצה וזה לא משפיע , ככה ששמתי על 1.65 שזה הכי נמוך!

למה באסה?

לפי מה שאני הבנתי : מכפלה נמוכה יותר טוב {ככה אפשר להרים את הבאס יותר כמו אם האטלון 1600 והאינטל 1600A}

פורסם

אבל המכפלה סגורה!!

פורסם

זה ברור...הוא התכוון שתחת מכפלה נמוכה אפשר להגיע לFSB גבוה יותר ומכאן לביצועים כללים טובים יותר...

פורסם

זה ברור...הוא התכוון שתחת מכפלה נמוכה אפשר להגיע לFSB גבוה יותר ומכאן לביצועים כללים טובים יותר...

לפחות מישהוא הבין ;D

פורסם
  • מחבר

???

בלי להגדיל את הבאס אתה לא יכול להעלות את המהירות. תוספת מתח תאפשר לך רק להגדיל יותר את הבאס, היא לא תגדיל את מהירות המעבד בעצמה. (אני מקווה שזו הייתה שאלתך...)

כן , ענית על שאלתי . תודה רבה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים