פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים מה זה אני מביין שאין מספיק חשמל שמגיע לכרטיס מסך אבל זה פעם ראשונה שצץ לי דבר כזה איך אני יכול לפתור את זה???
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים העתקת את הלינק הלא נכון של התמונה כי אני לא מצליח לפתוח אותה בגדולשינית משהו בתוך המארז? ניתקת? החלפת? הזזת? רצית לנקות? בכל אופן או שתחבר מולקס אחר לכרטיס מסך או שפשוט תוציא אותו פיזית ותחבר מחדש...אם לא עוזר נסה להתקין את הדרייבר מחדש
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר P D 3.0RAM 1GGF6800GSMSI 945Pכן הכל מחובר .. עובד רגיל כבר חצי שנה מאתמול זה צץ לי אני לא יודע למה
פורסם 2007 בינואר 118 שנים תבדוק שאכן הכל מחובר.. תנסה להחליף חיבור..תריץ בדיקה עם 3dmark? לראות עם הבעיה חוזרת...תנסה לעדכן דרייברים..
פורסם 2007 בינואר 118 שנים יש בכרטיס מסך כבל שמתחבר לספק או לאחד החוטים שיוצאים מהספק אז הוא כניראה השתחרר לך כי ההודעה הזאת קשורה לזה
פורסם 2007 בינואר 218 שנים שלום לך אני חדש פה ואני צריך עזרה בבקשהבנוגע לכרטיס מסך מובנה תוכל לעזור לי בבקשה?
פורסם 2007 בינואר 218 שנים היה לי גם את זה. בדיוק את אותה בעייה.קניתי ספק כוח טוב יותר וזה לא נתן לי את ההודעות האלה יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.