עבור לתוכן

הזמנתי את ה-LITEON X48, עם הוא לא יהיה זמין אז מה כדאי?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את ה-LITEON X48 וצריכים להחזיר לי תשובה עם הוא זמין, עם הוא לא, אז מה לקחת?

ה-LITEON עלה לי 350 מה יש במקום באותו מחיר?

פורסם

אם אין אז תיקח כפול 40

זה אותו הצורב ויש קראק שבכמה שניות מעביר אותו לכפול 48

פורסם

שטויות ::)

פורסם

קח את ה40X

זה כמה שניות הפרש

אני עוד צורב ב4X

ואין לי תלונות

אז תצרוב על 10 שניות לא תמות

ד"א

אני ממליץ לקחת משהו של טיאק

פורסם

טיאק אכן מוצרי איכות,תלוי במה.אבל שמעתי שהם קורעים במחיר ? :-\

פורסם

על סמך מה אתה מבסס את זה ?

אני ועוד אלפים עשו את זה וזה עובד נפלא

פורסם

טיאק קצת יותר יקרים מליטאון

אבל הרבה יותר איכותיים

וגם זמן החיים שלהם ארוך יותר (בהרבה)

אישית מנסיוני טיאק הם היחידים שצורבים טוב

אפילו יותר טוב מפלקסטור אבל נתקלתי רק בפלקסטור אחד בכל חיי ולא נראה לי שהוא כל כך תקין (צרב דיסק ב24X לקח לו 12 דקות)

פורסם

ממילא בתוך שנה וחצי לא תרצה להסתכל עליו יותר

היה לי כפול 10 שעלה 1100 שקל עד שנמאס לי ממנו וקניתי כפול 40 ב- 350 והמרתי אותו עם קראק לכפול 48

מעשר דקות צריבה עברתי לדקה וחצי.

חביב לא?

פורסם

ממילא בתוך שנה וחצי לא תרצה להסתכל עליו יותר

היה לי כפול 10 שעלה 1100 שקל עד שנמאס לי ממנו וקניתי כפול 40 ב- 350 והמרתי אותו עם קראק לכפול 48

מעשר דקות צריבה עברתי לדקה וחצי.

חביב לא?

הממ לצורך העניין יש לי גם lite-on כמו שלך, איפה אני מוצא את ה"קראק"?

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

=====

אני קונה את ה-LiteON 48X12X48 ב-330ש"ח באריזת OEM הצורב בשקית + הוראות + תוכנה,

פשוט לא מקבלים את הקופסא (מי בכלל צריך אותה? זה יכל להיות בעצם נחמד לאוסף קופסאות, יש שם כבר LOGITECH MX500,

HP 750C משולבת, קופסא של פנטיום 4, לוח אם INTEL D850GB GRIBALDI, כמה קופסאות של סידירומים, קופסא של מודם כבלים,

קופסא של PALIT GEFORCE 4 TI4200 {לא שלי}, ועוד הרבה קופסאות {תחביב}).

תסתכלו בחנות שאתם רוצים תבדקו את המחיר של ה-LITEON X48 וכל מה שבמחיר שלו ומתחת ואתם חושבים שהוא כדאי

עם לא יהיה את ה-LITEON אז תגידו לי.

אני משיג את הצורב כמעט בלי כסף.

דרך אגב, דיברתי עם החנות ויש להם את הצורבים של החברות הבאות במהירות X48 במחיר דומה ל-LITEON במלאי:

CREATIVE

BENQ/ACER

LG ELECTRONICS

MICRO STAR (MSI)l

ראיתי את ה-MSI X40 אצל חבר והוא מעולה, אז כדאי עם לא יהיה את ה-LITEON, הכוונה להחליף אותו ב-X48 של MSI.

ועוד שאלה קטנה: תסתכלו על המפרט שלי בצד, יהיה הבדל עם צורב X48 בין מפרט כמו שלי לבין מפרט שכולל P4 2400 עם זיכרונות

DDR (לי יש RDRAM)? או שזה לא קשור? או שזה כן אבל כמה שניות הבדל.

תודה מראש.

פורסם

למה אחי אתה מפגין זלזול בצורה כזאת בוטה שרק חושפת את בורתך בנושא 8) (אחי הכל בידידות.......)

אז אמנם זה הוצג בצורה קצת ילדותית אך אכן דבר זה אפשרי וזה לא קראק זה עדכון FIRMWARE אתה פשוט שם על ה 40 פירמוור של 48 ו ואללה , כל מי שנמצא בסצינת הצורבים כמובן מכיר זאת וזה נקרא בצורה פשוטה ביותר LITEON OVERCLOCKING , זה די נפוץ כי לייטאון היא יצרנית ענקית ומובילה בתחום הכוננים האופטים ומייצרת את הכוננים להמון חברות , עכשיו העקרון פה הוא לא כמו מעבד אלא סדרות , כל מה שהדגם שלו מסתיים ב5 (סידרה חמש) יכול לעלות עד 48 , רוב הכוננים מסדרה זאת הם 40 ויש כמה 32 מסדרה חמש שהם האחרונים במהירות זאת שיוצרו. הסידרה הכי עדכנית היא 6 והיא מאפשרת צריבה מחדש במהירות 24 , את סידרה 6 אפשר לקחת עד52 ויש בה דגם של 48X24X48 52X24X52, וגם דגם של 48X12X48 . כל העניין הוא שמדובר בדיוק באותם כוננים (כל סידרה) שמוגדרים שמהירויות שונות לצורך תימחור שונה כדי להגיע לפלחי שוק שונים (במילים פשוטות לעשות יותר כסף).

בכל מקרה צורבים של לייטאון הם מצויינים וזה כולל הרבה פרמטרים (גם קריאה נחשב) אני חושב שזה טעות להחליף כונן זה לכל חברה אחרת , עדיף לקרוא באינטרנט על כוננים אלה ואחרים כדי להבין עד כמה זה חבל לעבור, בכל מקרה אל תעבור לMSI דווקא קראתי על ביצועים ממוצעים שלהם (שכמובן יספקו את רוב המשתמשים אבל אם אפשר טוב יותר בפחות כסף אז חבל). אני הייתי נשאר על הלייטאון וכל דבר שצורב ב 40 הוא טוב בשבילך , לא היתי בכלל ממליץ לצרוב על 48 ו 52.

עדכון 1 : קח בערבון מוגבל את מה שאמרו לך על טיאק , הוא לא "הרבה יותר " טוב מלייטאון ולמעשה אפילו לא "קצת יותר טוב", אבל הוא כונן טוב , לא כדאי לדעתי כי פשוט יקר יותר זה עוד עשרות שקלים בממוצע. בעבר הכוננים של החברה נחשבו מעולים ואמינים אבל זמנים השתנו יש שחקנים חדשים איכויות חדשות ומה שייוצר פעם לא מקביל למה שמיוצר היום. אני בכל מקרה מציע שתיקרא עליו לפני כל צעד.

עדכון 2: אני רואה שהבעייה שלך שיכול להיות שאין לחנות LITEON - אז תתעקש , תחכה , או תעבור חנות , זה החנות שמשרתת אותך לא אתה את החנות ואם הם לא יכולים לספק לך מה שאתה רוצה , אז תעבור חנות , הם כנראה לא שווים את זה, בכל מקרה הרשימה שלך היר כוננים די ממוצעים , חפש את הכונן של סוני - יש לו מחיר זהה והוא בעצם מיוצר ע"י LITEON.

עדכון 3: מה אחי- עכשיו אני רואה שפתחת שני תרדים באותו נושא , סתם עניתי פעמיים :) , אבל לא נורא , רק שתדע שזה לא הכי נהוג פה.

פורסם

תסכים איתי שיש הבדל בין "יש קראק" לבין "אז אמנם זה הוצג בצורה קצת ילדותית אך אכן דבר זה אפשרי וזה לא קראק זה עדכון FIRMWARE אתה פשוט שם על ה 40 פירמוור של 48 ו ואללה "

פורסם
  • מחבר

גם אני אמרתי להרבה אנשים שסוני הם בעצם הצורבים של LITE-ON ומישהו אמר לי שזה לא נכון וש-LITEON הרבה יותר טובים.

במחיר של ה-LITEON 48X12X48 יש לי את ה-SONY 48X24X48, מה יותר כדאי?

תודה. ;D

פורסם

תסכים איתי שיש הבדל בין "יש קראק" לבין "אז אמנם זה הוצג בצורה קצת ילדותית אך אכן דבר זה אפשרי וזה לא קראק זה עדכון FIRMWARE אתה פשוט שם על ה 40 פירמוור של 48 ו ואללה "

תנסה לבצע עדכון FIRMWARE של 48 לצורב של 40 => לדעתי לא תצליח למרות שלא ניסיתי.

השיטה היא לבצע ההמרה הראשונית על ידי תכנית עדכון פרוצה (ע"י קראק) שלא בודקת על איזה כונן היא מותקנת ואז אחרי שהכונן כבר מזוהה כ-48125W אפשר כבר לבצע עדכונים רגילים מהאתר של לייטאון.

פורסם

לא , אני דווקא לא מסכים איתך , זילזלת ברעיון ולא משנה באיזו צורה הוא נכתב , הגורואים של עולם הצורבים קןראים לזה "אוברקלוק" וגם זה לא בדיוק נכון , אבל הרעיון נשאר אותו הרעיון. הקיצר אחי - תילמד, לפעמים עדיף להודות בטעות או להגיד "SORRY BRO" מאשר להיסחף הלאה עם טעויות ולנסות לטשטש אותם בעזרת "לשון מתוחכמת" . ;)

בכל מקרה לדעתי קיבלת גם תשובה לעניין "הקראק"

ודינו ידידי (איזה שם של מאפיונר :) ), לא הבנת אם שאלת ברצינות או בציניות לגבי השאלה עם ה SONY 24RW , אבל בכל מקרה כן ברור שעדיף , זה בדיוק אותו כונן, אפילו אפשר לשים עליו פירמוור של לייטאון - אבל בכל מקרה לא לפני קריאת מדריכים, יש אתר שמטפל בכל נושאי ה"אוברקלוק" של סוני . בכל מקרה אני חושב שכל עוד החייה צורבת ב 40 אין מה לרצות יותר , והכונן 24 RW של סוני זה לדעתי כרגה הקנייה הכי משתלמת כל עוד היא מגיעה עם דיסק 24 לכתיבה מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים