עבור לתוכן

סרטים נראים טוב במחשב אחד ובשני פחות . מה הבעיה?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב נוסף יד שניה בהזדמנות לשימושים פשוטים - סלרון 2.53, 750 DDR1 MB לוח אסוס P4S8X-MX צ'יפסט SiS 661GX

SiS 964 עם כרטיס מסך מובנה AGP ,SiS Real 256E Graphics .סרטים נראים באיכות גרועה ויש מריחות בתזוזה.

במחשב היותר טוב - פנטיום 4 3.0 זכרון דואל 256*2 DDR1 וכרטיס מסך X600PRO, אותם סרטים נראים באיכות הרבה יותר טובה ובלי מריחות.

רציתי לדעת מה אני אמור לשפר במחשב הראשון - יכול להיות שכל הבעיה זה החולשה של הכרטיס המובנה? במידה שכן על איזה כרטיס AGP הייתם ממליצים, זול וטוב שיפתור את הבעיה?

פורסם

נסה להתקין קודקדים במחשב הישן,CCCP היא חבילה מומלצת מאוד.

נסה לעדכן דרייברים לכ.מסך במחשב הישן ודווח לנו אם יש שיפור.

אני מקווה שאתה בודק את העניין עם אותו המסך,אחרת הבעיה היא אולי במסך

פורסם
  • מחבר

אמנם מדובר במסך אחר, אבל לדעתי לא צריך להיות הבדל, כיון שלמחשב היותר טוב יש מסך MAG 786FD ולמחשב הפחות טוב יש מסך MAG 796FD, כך שבעצם לפי הנתונים היבשים יש למחשב הישן מסך מאותה סדרה ואף יותר טוב.

האם עדיין ייתכן שהבעיה במסך??

פורסם

לא יודע בוודאות אבל לדעתי שווה לבדוק את העניין למען הסר כל ספק,בכדי לבודד את גורם הבעיה

פורסם

כרטיס מסך OB של SiS

לא נישמע לי טוב

לדעתי תחבר תX600PRO בישן ותבדוק איזה איכות רואים

כדי לשלול או להוכיח מאיפה הבעיה

המעבד והזיכרון לא צריכים לעשות בעיות כאלה

ואם זה לא הכרטיס תבדוק תמסך

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לא נשמע טוב? ברור שזה עלוב לעומת כרטיס לא OB, אבל אני לא מבין, בשביל סרטים צריך יותר מכרטיס OB במסך CRT?

פורסם

בחלקם כן לא בכולם

יצא לי ליראות OB שאפילו דפדפן ניראה בו חרא

פורסם

יכול להיות שהכרטיס OB נדפק פשוט,זה גם יכול לקרות.

בכל מקרה,קודם כל היתי בודק אם זו לא בעיה במסך,החלף מסכים ותבדוק. אחרי שתשלול את העניין תנסה לעדכן דרייברים ולהתקין CCCP. אם שום דבר אל עוזר החשוד המרכזי הוא הכ.מסך

פורסם
  • מחבר

טוב תודה בנתיים. אני אבדוק את הנושא ואחזור.

[br]פורסם בתאריך: 31.12.2006 בשעה 18:47:57

מתנצל על ההקפצה פשוט קרה לי משהו מוזר עם הCCCP שהייתי צריך להתקין.

לגבי התקנת CCCP אני מקוה שהתכוונת לאתר הזה http://www.cccp-project.net/.

לחצתי בטעות עלהשורה שכתוב בה Windows XP/2K/9x/ME וזה כנראה התקין את הCCCP כי זה נתן לי הודעה שאני מוריד משהו. הבעיה שאני נמצא על המחשב החזק ומשום מה כעת רואים את התצוגה בשולחן העבודה פחות טוב?? איך בעקרון אני מסיר את הCCCP או מה שזה לא יהיה שהורדתי? זה חשוב לי מאד, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים