פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים חח כן בזמן האחרון אנשים מושפעים מי קסמים וואלה גם אני אבל שמעו זה מדהיםטוב לא ניראה לי שאורי שלנו יכול כך http://www.lapanim.com/system/a_file.php?no=101274252
פורסם 2007 בינואר 118 שנים WOW מגניב ביותר....זה מזכיר לי את הקסם שקופרפילד עשה כשהוא חצה את החומה הסינית!
פורסם 2007 בינואר 118 שנים הקטע עם הקלף שנדבק מהצד השני - הרבה עושים את זה, זה טריק "ידוע" בעולם הקוסמים... (לא לי אישית).הקטע עם המעבר דרך זכוכית - ראיתי את כריס אנג'ל עושה את זה. אבל אני חייב לציין שהוא עושה את זה הרבה יותר יפה מכריס אנג'ל (כריס אנג'ל עבר בעצמו דרך חלון).
פורסם 2007 בינואר 118 שנים איך שהוא עשה עם הקלפים זה די מוכר אבל הוא עשה משהו שונה.. ראיתי קסם של דיווד בליין שהוא ליד חלון של מסעדה למשל ומבקש מכמה אנשים לבחור קלף ודיווד בליין מראה את הקלף בנתיים הוא שם בחבילה וזורק על החלון והקלף שהאיש בחר היה בצד השני. איך הוא עשה? הוא היה צריך שתי שותף שיראה את הקלף וידביק אותו לחלון מהצד השני. פה זה באקוורים וזה מוזר!! :screwy: והקטע שהני שהוא הכניס את היד לאקווירים וראיתי את כריס אנג'ל עושה משהו דומה שהוא עובר דרך חלון.. נראה לי מוזר אבל בהחלט מדהים.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים דיוויד קופרפילד עשה את הקסם הזה בהמון וריאציות, ואחת מהן שאני זוכר טוב היא עם חלון של רכבת נוסעת, כשכל שאר הקסם זהה לחלוטין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.