עבור לתוכן

ה LG F900P לא יגיע לארץ ב-כ-ל-ל...:(

Featured Replies

פורסם

דיברתי עם מנהל של חנות אחת (אסור לפרסם...) והוא אמר לי שהוא דיבר עם היבואן ושלא ייבאו את המסך הזה עקב חוסר ביקוש...

איזה ביאוס כבר תכננתי עליו!!!

פורסם

דבר עם חיון.

פורסם

אני דווקא הבנתי שהוא כבר הגיע.

פורסם

אז חנות חכמה... תיבא אותו עצמי וכך תרוויח מלא כסף!

פורסם

זה די מוגזם להחליט כזה דבר בגלל חנות אחת...

אלה מילים שבעלי חנויות רבים מוציאים מהפה, במטרה למכור את הסחורה הקיימת שלהם.

פורסם

בולשיט.

אם ה-F700P הגיע כבר אז גם ה-F900P בדרך.

מה זה "חוסר ביקוש" לכל הרוחות? הם עוברים אצל אנשים שרוצים לקנות מסכים ובודקים אם הם מתכננים על המסך הזה?

פורסם
  • מחבר

תשמעו אני לא יודע.... אם הוא יגיע מתי זה יהיה??? הוא אמור לעלות 2000 בערך לא?

פורסם

בין 2000 ל 2300 ש"ח.

פורסם

אני מאוד מקווה שיגיע... אני צריך מסך חדש דחוף ואני רק מחכה לו!

אם לא תמיד יש את Iiyama...

פורסם
  • מחבר

באמת תמיד יש את IIYAMA 454 שיותר טוב מה LG F900P אבל לא תמיד יש 2700 שקל בכיס... ;D ;)

2300?! וואי למה כל כך יקר..?? ההבדל בין F700P לF700B הוא 220 שקל בערך הייתי בטוח שזה יהיה אותו דבר במסכי 19...

פורסם

דבר ראשון ה-IIYAMA 454 PRO עולה 2300, אני יודע שיש כמה חנויות שעובדות על האנשים ואומרות שהוא עולה 2700.

ובחו"ל ההבדל בין ה-F900B לבין ה-F900P הוא 30-50$ לכן הוא יעלה בערך 1900-2000ש"ח.

פורסם

טוב לכל מי שחושב שחנויות מוכרות מה שיש להן במלאי זה קצת טעות כי רוב חנויות האינטרנט לא מחזיקות מלאי.

וכל מי שחושב שאני סתם מדבר שיתקשר ל ח.י. שהם היבואנים של מסכי LG וישאל אותם

אני מאמין שהוא יקבל את אותה תשובה שאני קיבלתי ונתתי לניר.

(כן, תאמינו או לא יש כאלה שבאמת מתקשרים ושואלים ולא סתם "מוציא דברים מהפה..."(זה היה ציטוט)

לא מביאים ולא יביאו נכון להיום את המסכיפם לארז כי אכן אין להם ביקוש

הטלפון של ח.י. הוא 7661515 ומי שרוצה להתקשר ולברר שיתקשר בעצמו(אם יסכימו לתת לו תשובה)

אלתגידו סתם דברים שאתם לא יודעים.

פורסם

אנחנו יכולים לעשות משהו כדי לשנות את זה?

זאת אומרת, אי-מיילים או טלפונים לשם יעזרו?

פורסם
  • מחבר

זה נראה לי רעיון מעולה!!!

בואו נתארגן עם אימיילים וטלפונים ואם יתקשרו ממש הרבה אני בטוח שהם ייבאו , אולי לא כמות ענקית אבל מספיק לנו..:)))

פורסם

עשו דברים כאלה כבר כמה פעמים, אבל בשביל שייבאו את זה בייבוא סדיר אתה צריך כמות גדולה של אנשים שיחתמו על התחייבות לקנות את המסך. זה הדבר היחיד שיכול לגרום להם לייבא את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים