עבור לתוכן

פיקסל שרוף

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כשהייתי נחמד' date=' חטפתי צעקות מהחנות!!!, חיכתי 8 חודשים ורק בבית משפט החליפו לי את המוצר.

שצעקתי והמוכרים נהיו אדומים (כי היו שם גם הרבה לקוחות) תוך 5 דקות קיבלתי מסך חדש

התחלתי לצעוק...מה אתם מוכרים פה סוג ב', נראה לי קיבלתי מוצר משומושץ....וכן הלאה

מניסיון, אח שלי עובד עם לקוחות בחנות חשמל, הוא אמר לי, מי שצועק ועושה בלאגן מקבל מה שהוא רוצה

השאר יכולים לחפש את החברים שלהם.

[/quote']

זה נכון מאוד שבצעקות אפשר להשיג מה שרוצים

אבל אפשר גם בדיבור יפה להשיג מה שרוצים ושכולם יצאו בהרגשה טובה.

חוצמזה שקניתי בחנות וירטואלית ללא סניף ככה שכביכול "להבריח" להם לקוחות אני לא יוכל.

בוא נגיד ככה, אני אמרתי שיש לי פיקסל שרוף אחד!

אם הטכנאי יבוא לבדוק את הפיקסל השרוף ומאיזושהי סיבה לא יסדר לי אותו, אז תיהיה לי סיבה להתעצבן עליהם

בינתיים הם יותר מבסדר..

ז

אחלה מקום לפיקסל שרוף. (לא בציניות)

אני לא חושב שמבטיחים לך מסך נקי מפיקסלים שרופים אם תקבל חדש.

כן, בתכלס הוא לא מפריע בשיט, אבל החברה פה מייעצים שעל עקרון אני צריך להחליף, אז עשיתי החלטה כן לנסות להחליף

לא יודע מה הם מבטיחים, הם שולחים לי טכנאי הביתה בגלל פיקסל שרוף...

אם הם לא היו מחליפים מסך בגלל פיקסל שרוף לא נראה לי שהם היו שולחים טכנאי עד אלי הביתה, ומן הסתם שאם הם כן יחליפו אז הם יחליפו בסופו של דבר לאחד בלי פיקסלים שרופים...

פורסם

רגע, מתי קנית ? אתה זכאי לקבל את כספך חזרה תוך 14 יום זה חוק

בדקתי את זה באגודה למען הצרכן, אם יש לך את האריזה המקורית

פורסם
  • מחבר

חוק הגנת הצרכן אומר שאתה זכאי להחזיר את המוצר בשלמותו ובאריזתו המקורית עד 14 ימי עסקים מיום קבלת המוצר.

החנות שממנה קנית את המוצר רשאית לקחת ממך "דמי ביטול" בשווי חמש אחוז מערך המוצר ושלא יעלו על מאה שקל.

בשורה תחתונה יש מצב שהם "נחמדים" אלי רק בגלל שקיבלתי אותו היום והם מעדיפים לשלוח טכנאי מאשר לקבל ביטול עסקה

מקווה שאני לא אצתרך אותם שוב בשלוש שנים הקרובות

בכל אופן שנה טובה לכולם ותודה על כל העזרה!

עריכה: התקשרתי אתמול לשירות לקוחות של המסך שלי, אמרו לי שב-72 שעות הקרובות יגיע אלי הביתה טכנאי ויחליף לי את המסך

היום הגיע טכנאי!!!

החליף את המסך עם הפיקסל השרוף למסך נטול פיקסלים שרופים

אני פשוט המום מהשירות האדיב והטוב שקיבלתי

אני הולך לקנות אצלהם מסכים עד שארית ימי ולהכריח אנשים לקנות רק מהם

חברת GETTER-TECH מסכי BENQ!! יותר ממומלץ!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים