פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים Anatפלאפון באנגלית רולז. ה N-Gage הותיק שלי (שנתיים וחצי כבר) למזלו לא קיבל טיפול של סלקום/יורוקום ונשאר באנגלית טהורה בלי עברית של אוזיקום.
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אאא לפני אבאמהסיבה הפשוטה שהפלאפון היה נלחץ, ומתקשר לאבא שלי וזה היה משגע אותו.אז כתבתי אאא וזהו נגמר הסיפור.דרך אגב נעילה הייתה עוזרת עד שהוא היה נלחץ בטעות ונפתח.
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים דרך אגב נעילה הייתה עוזרת עד שהוא היה נלחץ בטעות ונפתח.אתה הראשון ששמעתי שהנעילה נפתחת אצלו סתם O___o
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים למה מה זה כבר הנעילהבסך הכל שני כפתורים. תפריט וכוכבית.מה גם שלא תמיד אני זוכר לנעול חזרה.עשיתי את האפשרות שהוא ינעל אוטומטית אבל לוקח לו כמה שניות עד שהוא ננעל.זו הנוקיה 6021 . לא סובל את המכשירים האלו.
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אצלי זה LIGHT ואז אבא0-כל הפלאפון שלי בעברית....אבל כשכתבתי תמסר של ידידה שלי אור-כתבתי באנגלית.בפלאפון הישן שהיה כולו באנגלית(מהסיבה הפשוטה שהוא לא יובא לארץ) השם הראשון היה Adi ורק הרבה אחרי DAD
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אגב במרבית הנוקיות, חיוג למספר חירום אוטומטי (112) עובד גם כשהטלפון נעול.
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים כשאני נכנס לספר טלפונים, אני רואה על כל המסך "אבא"אבאאבא ביתאבא מירסאבא משרד
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אצלי בפלא כשאני רושם אבא הוא מציג שורה ריקה משום מה.... אז השם הראשון זה אבישג אבא כבר שמתי בתור השם שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.