עבור לתוכן

מתי יגיעו המסכים 22" של DELL?

Featured Replies

פורסם

מתי יגיעו המסכים 22" של DELL לדעתכם? לפי מה שאני יודע DELL הזמינה את הלוחות TN של CMV של 22". השאלה גם האם שווה לחקות למסכים אלו? ולפי דעתכם מה היה המחיר עליהם?

פורסם

*פאנלים של CMO.

לפי ידיעות שמצאתי, המסך הושק רק בקנדה, אוסטרליה ויפן, עוד לא הושק בארה"ב. מחירו עומד על כ299$ 560$.

פורסם
  • מחבר

http://www1.ap.dell.com/content/products/compare.aspx/mon_b_lcd?c=tw&l=en&s=dhs&cs=twdhs1&~ck=bt

אחרי חיפוש שלי מצאתי השווה בין המסכים של DELL לפי מה שאני יכול לראות המחיר של 22" החדש היותר יקר בפחות מ 10% מהדגם E207WFP 20" המומלץ היום.

השאלה שלי מה יותר כדי לקנות, את E207WFP 20 או את E228WFP 22 כאשר יגיע (מתישהו) לארץ?

עריכה: לפי חישוב בפרופורציה בין המחיר של המסכים בארץ לבין חול של DELL, המחיר ההתחלתי של E228WFP 22 היה בין 2600-2800 (זו רק הערכה)

פורסם

שניהם מבוססי TN.. לא מציאה. כמו שאר מסכים מבוססי TN שיש היום בשוק.

אם יש לך את הסכום לאחד מהם, כדאי שתלך על 2007WFP.

פורסם
  • מחבר

שניהם מבוססי TN.. לא מציאה. כמו שאר מסכים מבוססי TN שיש היום בשוק.

אם יש לך את הסכום לאחד מהם, כדאי שתלך על 2007WFP.

לדעתך לכמה זמן המסך זה (2007WFP) היה רלונטי? הכוונה שלי אני משתמש ב 17" כבר 5 שנים. לאיזו תקופה ה 2007WFP לדעתך היה רלונטי לשימוש?

פורסם

היה או יהיה?

2007WFP הוא מסך מצויין ללא קשר לעבר או הווה. בגסות, מסכי הTN הם רק תחלופה זולה.

פורסם
  • מחבר

יהיה (בעתיד). אין שום טעם לקנית TN לפי מה שאני מבין בשל הצבעים שלו. מה שהורג אותי זה שה 20" WIDE הוא בדיוק באותו גודל כמו ה 17" רגיל רק יותר רחב. עד כמה אני באמת ירגיש הבדל בגודל של המסך כאשר אני יעבור מ 17" רגיל ל 20" WIDE?

פורסם

אתה תרגיש.

עברתי מ17 רגיל לג'אנק 19 רחב והרגשתי תוספת נחמדה בגודל.

פורסם

שלחתי מייל ליבואנית של DELL לארץ בנוגע למועד הגעתו של הצג הזה לארץ,וקיבלתי את התשובה הבאה:

"ערן, שלום.

"דגם זה אינו נמכר בישראל-אין כרגע תחזית אודות הגעת דגם זה לארץ"

בברכה,

קרן"

להערכתי מכיוון שישראל קשורה מבחינה אזורית לאירופה -והצג טרם הושק באירופה אז הם לא יודעים מתי הוא יגיע לארץ.

דרך אגב ב-boxing day הצג הזה נמכר בקנדה ב-299דולר קנדי (1060 שח) כולל משלוח חינם בתוך קנדה

ערן

פורסם

לא, הוא נמכר ב399$ קנדיים - 299$ ארה"ב.

פורסם

לא, הוא נמכר ב399$ קנדיים - 299$ ארה"ב.

ידידי אתה טועה-זה פרסומת שהורדתי מאתר קנדי-הצג עדיין לא נמכר בארהב.

%7Boption%7D

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני מקווה שזה יביא לירידה במחיר של אלה שכבר כאן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים