עבור לתוכן

החלטתי לקנות eizo (תקציב עד 3K)

Featured Replies

פורסם

לאחר חיפושים וקריאות מרובות על הנושא (יצאתי יותר מבולבלת ) הגעתי למסקנה שמסך

מסוג eizo הוא המסך שהכי יענה לי על הצרכים.

אני צלמת במקצועי ורוב תעסוקתי מול המחשב מעבר לגלישות והורדות הוא גרפיקה ועיבוד תמונה,

בעתיד גם עריכת וידאו.

הדגם שהחלטתי ללכת עליו הוא s1931h או s1931a

לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין הדגמים אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי

דבר נוסף אשמח לקבל המלצות על מקומות באיזור המרכז שניתן לראות מסכים אלה בתצוגה

ואם אין כזה בנמצא לפחות המלצה על מקום אמין לקנייה.

עוד אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות על חברות אחרות שיענו על צרכיי באותו סדר גודל של מחיר (עד 3K)

במידה ואתם חושבים שהבחירה שלי לא נכונה.

תודה.

פורסם

בבקשה:

A-רגל עגולה

H-רגל בצורת V שמאפשרת סיבוב המסך ב-90 מעלות(שיעמוד כאילו בניצב).

ובנוסף,ניתן לקבל את המסך בדיגמי:SAו-SH הכוללים רמקולים מובנים 1 וואט .

היבואן:

http://www.mag.co.il/Page.asp?page=183

שם יש תצוגה יפה של כל הדגמים הקיימים

(לעניות דעתי-יהיה לך קשה מאד למצוא חנויות שיאפשרו לעצמם להחזיק מסכים של EIZO בתצוגה)...

פורסם

מחזק את בחירתך, מסך מצויין אשר יתאים בול לשימושיך.

פורסם
  • מחבר

תודה על החיזוקים

המחירים בלינק שנתת לי קצת יקרים ממה שראיתי אבל אני אולי אתן קפיצה רק בשביל להתרשם :)

פורסם
  • מחבר

לא מכירה את הדגם הזה ספציפית

אשמח לחוות דעת נוספות עליו

פורסם

ההבדל בין הדגמים הוא כמו שנאמר הסטנד עליו יושבים המסכים אך ההבדל כמובן לא רק בצורה אלא בפונקציונלויות.

בH יש סטנד רגיל אך הוא מאפשר PIVOT שהיא תכונה של סיבוב המסך על הציר מצורה מאוזנת למאונכת 90 מעלות וזה טוב בעיקר לקריאת מסמכים (כי המסך עובר לפרופורציות של דף סטנדרטי) אך אני מניח שיש לא מעט שימושים אחרים לתכונה זו.

ה A מגיע עם מעמד ה ARC SWING שעד לא מיזמן עלה יותר. הוא מאפשר כיוון נוח מאוד של פאנל המסך מבחינת זווית הפאנל אל מול הפנים ומאפשר להגיע לזוויות מאוד משונות. הוא גם יושב על בסיס עגול, מאסיבי וכבד שמאפשר סיבוב של המסך (על הבסיס) של 360 מעלות - זו תכונה מאוד מאוד נוחה ומאוד שימושית. חסרונו הוא שאין לו את תכונת הPIVOT.

אני אישית קניתי מסך עם ה ARCSWING והוא אכן מצדיק את קניתו. כשיושבים הרבה שעות מול המחשב ומשנים זווית ישיבה כל 10 דקות תכונת הסיבוב הקל של המסך היא מאוד נוחה והמסך תמיד יהיה מול הפנים - ובקלות. ככה שכל עוד לא צריכים את תכונת ה PIVOT לדעתי עדיף את ה A - בייחוד שהמחירים כיום הם זהים.

תמונות של ה ARCSWING:

arc_move.jpg

ArcSwing-2.jpg

060117a_12.jpg

פורסם
  • מחבר

פששששש

סחטן על ההשקעה :)

הצלחת לשכנע אותי

משום מה חשבתי שהפיבוט יהיה לי יותר שימושי אבל אחרי ההסבר שלך והתמונות מזל שעוד לא קניתי :)

תודה תודה

פורסם

....

סחטן על ההשקעה :)

....

תודה תודה

זה בסדר , אם תעשי חיפוש על השם שלי תביני שזה כלום - הכל למען הקוראים 8) .

ולגבי הPIVOT - כדאי שתהי שלמה עם ההחלטה ובטוחה שלא תישתמשי בה (הרוב לא משתמשים) - זה הרבה כסף בשביל להתחרט.

דבר נוסף לגבי הPIVOT - אם אני לא טועה זה אחד התנאים ל TCO 03 - לכן על מסך עם ARCSWING תופיע מדבקה של TCO 99 ולא TCO 03 החדש יותר - אך ההבדל היחיד הוא בPIVOT - אין מה לדאוג לגבי השאר (TCO הוא תקן עולמי של מסכים שמתייחס להמון דברים - בינהם קרינה וארגונומיה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים