עבור לתוכן

מסך LG חדש הגיע לארץ צריך חו"ד

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים !

יש באפשרותי לרכוש את המסך הבא במחיר מיוחד לעובדי חברה.

המסך הינו LG 19 אינץ מדגם: L1932TQ במחיר של 1050 ש"ח.

האם המחיר שווה ?

האם הוא טוב?

האם הסכנה בפיקסלים שרופים תרד או תעלה לעומת מסכים אחרים מאותו גודל וסוג?

האם הוא שווה את המחיר? יש לציין שאני אחבר אותו אנאלוגית כי אין לי DVI בכרטיס.

ומה עוד ניתן לומר עליו ?

אשמח לקבל חוות דעת גם ממנהל הפורום.

תודה אנשים !!!

פורסם

לאילו מטרות הוא אמור לשמש?

המסך הזה בכלל בכלל לא חדש. הוא היה ה LCD הראשון שאי פעם ניסיתי אצלי בבית (לפני קצת יותר משנה). באותו זמן הוא עלה 2300 ש"ח.

המסך הוא מפאנל TN, כלומר יכולות התצוגה שלו מוגבלות בהתאם (מבחינת זויות צפיה, הצגת 6 ביט צבע וכו'), והוא כביכול אמור לעמוד בקנה אחד עם 1970HR של LG ודומיו, אבל הוא פחות טוב. החזרתי אותו מיד למחרת היום שקיבלתי אותו, אבל זאת בגלל הצרכים הגראפיים שלי, שבשבילם המסך הזה פשוט גרוע.

הוא אולי שווה את ה 1050 ש"ח, אבל לא גרוש יותר. קודם כל - זויות הצפיה שלו מוגבלות יותר משל כל מסך LCD אחר שראיתי בשנה (ויותר) האחרונה. דבר שני - יש מסכי 8 MS מהירים יותר מה "4 MS " שלו. דבר שלישי - לדעתי הוא נחות מאוד יחסית למסכי TN בגודל 19 אינטש הפופולאריים כיום כמו 1970HR או Viewsonic VX922, מכל הבחינות.

בעיקרון, ה 1932TQ יעשה את העבודה לשימושי אינטרנט וטקסט, לא יותר. אם אתה רוצה לחסוך כמה שיותר בשביל לקנות מסך פשוט לשימושים האלו, אז זה שווה.

אבל אם אתה מחפש מסך 19 אינטש שעובדי החברה ייהנו מלהשתמש בו, אני לא ממליץ עליו. על אחת כמה וכמה בחיבור אנלוגי.

לגבי פיקסלים שרופים.. את זה אני לא זוכר בדיוק, אבל אני חושב שהיתה אחריות די טובה, משהו כמו החלפת מסך עבור פיקסל שרוף אחד בשנה הראשונה, ולאחר מכן עבור יותר (לא זוכר בדיוק).

פורסם
  • מחבר

אני משוכנע לחלוטין שהוא הגיע מארה"ב לפני שבוע כי את זה אני אומר בוודאות מנתוני החברה (תבדוק המס' דגם שנית)

אבל השאלה אם המסך אינו טוב להרצת משחקים כגון C&C 3 ודומיו.

והאם החב' הזו מצטיינת במסכים מסוג זה או שבמחיר כזה עדיף לרכוש מחב' אחרת ? (19 אינץ בלבד !)

תודה !

פורסם

זה בהחלט לא דגם חדש! (נמכר אצלנו בחנות כבר למעלה משנה)

פורסם

המסך הזה לא חדש. אולי אתה מדבר על איזושהי גרסה חדשה שלו, אבל המודל L1932TQ, אני חוזר ומדגיש, בכלל בכלל לא חדש.

המסך הזה היה בלינק הזה:

http://www.officedepot.co.il/(sur5xd45oxeq3n45gfy1z3j0)/catalogFamily.aspx?ID=593111&CID=100

למשך זמן רב מאוד, וזה המסך שהזמנתי לפני יותר משנה. כן, אני בטוח.

אתה מוזמן להתקשר לאופיס דיפו ולשאול אותם כמה זמן הם מציעים את המסך הזה למכירה, וכמה זמן יש להם אותו במלאי בארץ.

תבדוק אם למסך שעליו אתה מדבר יש אותם נתונים: זמן תגובה 4 MS, ניגודיות 1:1400, בהירות 300 יחידות. אם כן, סביר להניח שמדובר באותו מסך שהזמנתי בזמנו.

כמובן שניתן לשחק בו משחקים, אבל איכות התצוגה שלו לא בשמיים, בלשון המעטה. הוא "טוב" להרצת משחקים, אבל לא יותר מזה (אתה לא תיפול מהכסא). יש הרבה יותר טובים, השאלה היא מה התקציב.

למען האמת, בתקציב של 1050 ש"ח לדעתי אין חלופה טובה יותר בגודל 19 אינטש.

פורסם
  • מחבר

ואם אני מעוניין לשדרג ל20 אינץ מסך רחב, במחיר לא רע והכי זול שניתן איפה ואיזו חב' עדיפה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים