פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים אני מתכוון לקנות מחשב ב1 לינואר, על כן אני מתכוון לקנות ספק, ומאוד מאוד חשוב לי הOC, על כן הייתי מאוד ממליץ לעצמי על האנרמקס בעל היציבות מטח המצויינת שלו. אבל מצד שני יש את , Antec SmartBlue 350 Watt והוא יפה!!!!! האם הוא יעשה לי קפיצות מתח???? אני לא מוצא עליו כלל וכלל ביקורות! (מי שנותן לי את ההשוואה של טום אני הורג אותו) Antec SmartBlue 350 Watt vs Enermax 350W EG 365P עריכת המודר: (באיחור קל הייתי אומר) פתאום קלטה את עיני הכותרת הלא-משהו עניינית
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים אני הייתי הולך על האנטק... אני לא מאמין שיהיו לך "נפילות מתח" כי בכל זאת זה ספק מוכר ואנטק זו חברה שהוכיחה את עצמה שוב ושוב.ואם אתה רוצה השוואה, טוב יש את הביקורת של טום :asthanos: ;D
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים אל תלך על האנטק SmartPower, הם ספקים לא רעים, אבל עדיף לך ללכת על האנטק Truepower שהוא יותר טוב.
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים מחבר כן אחרת הייי לוקח את האנרמקס שהוא גם יותר זול וגם יותר טוב! או כמו שהסיסמה הידוע אומרת! קודם יופי אחרי זה ביצועים!
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים אתה מגזים (לב),הספק הזה לא רע ולצרכים שלו הוא כנראה מספיק (ומה לעשות, יופי זה חלק מהצרכים שלו, לגיטימי).
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים זה לא שזה סוף העולם לתקוע זוג אולטרה ברייט בתוך ספםק ולקבל אפקט לא פחות יפה ומקורי, אפילו בצבעים שונים !
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים מחבר כמובן שאתה צודק, אבל למה גם לאבד את האחריות, גם להתחיל להסתבך ולחתוך כשצריך להעביר חוטים, כשאני כבר מתקין לדים במקמות כמו רבים במארז.נ.ב.המארז שלי הולך להיות מואר, אתם עוד תראו....
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים אני הייתי הולך על האנטק... אני לא מאמין שיהיו לך "נפילות מתח" כי בכל זאת זה ספק מוכר ואנטק זו חברה שהוכיחה את עצמה שוב ושוב. ואם אתה רוצה השוואה, טוב יש את הביקורת של טום :asthanos: ;D קראתי שוב את הביקורת של טום ומה ולפתע, הפתעה הספק של ENERMAX שהיה במקום האחרון הגיע למקום שביעי :AR15: מענין כמה הם שילמו לטום ?
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים מחבר אולי פשוט אחרים לא זכרו לשלם... אבל אם אני לא טועה הוא אף פעם לא היה אחרון, הוא היה ממוצע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.