עבור לתוכן

ארטיפקטים

Featured Replies

פורסם

איך אתה בודק מאמץ? 3DMARK או משהו אחר?

פורסם

חבר, כודם כול לך ל NVIDIA.COM ותוריד דרייברים אחרונים לכרטיס המסך שלך.

ראיתי כבר את הדרייברים "שלי" על כרטיסים של ASUS , שבן-אדם חשב, שהכ. מסך דפוק, ופשוט הסתבר, שהדרייבר שסופק הוא ישן.

כמובן, שאחרי עדקון הדרייבר הבעיה נפתרה.

עזוב את הטמפרתורות בינתיים, תתקין דרייבר עדכני, וכבר איתו תבדוק את הטמפרתורות. בתוך ההגדרות של הדרייבר יש אופציה של לבדוק טמפ'.

תריץ את 3DMARK ובו-זמנית תבדוק את הטמפ' של הכרטיס.

כמו כן, היתי ממליץ גם לעדכן דרייברים של הלוח אם לפני הבדיקה, שאותם אתה מוריד מאתר היצרן כנ"ל.

פורסם
  • מחבר

אוקי , אני אוריד את הדרייברים של nVidia ואז נבדוק.

בכל מקרה , איך בודקים טמפ' של לוח האם?

פורסם

גם לי יש תבעיה הזאת זה קרה מאז שהתקנתי תדרייברים של ניבידה החדשים נגיד במקום דשא במשחק כל שהוא אני רואה שחור בחלקים מהמסך לדוגמא בפר קריי על ההגדרות הכי גבוהות ואני חושב שהמערכת שלי מספיק חזקה כדי להריץ אותו על ההגדרות הכי גבוהות

מה עושים כדי לפתור בעיה זאת ?

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

גם לי יש תבעיה הזאת זה קרה מאז שהתקנתי תדרייברים של ניבידה החדשים נגיד במקום דשא במשחק כל שהוא אני רואה שחור בחלקים מהמסך לדוגמא בפר קריי על ההגדרות הכי גבוהות ואני חושב שהמערכת שלי מספיק חזקה כדי להריץ אותו על ההגדרות הכי גבוהות

מה עושים כדי לפתור בעיה זאת ?

תודה מראש

ב- Rainbow Six Vegas יש לי אותה בעיה. אז אם זה לא דרייברים זה בטוח בעיית חומרה???

פורסם

וואלה אני גם לא יודע אבל המחשב שלי חדש אין לו 3 חודש

זה קשור לדרייברים

פורסם

2. Guarding angel ציין שכדאי להשתמש בדרייברים של 6600 GT כאשר בפועל יש לי GT 7800 , אני לא מבין למה כדאי להשתמש בדרייברים ישנים.

אוי ווי... :o

אמרתי שיש מצב שדרייברים עושים בעיות לכרטיסים וה6600GT היה אחד מהם היה דרייבר שלא התאים לו ויצר אארטיפקטים ובעיות טמפרטורה כי הדרייבר לא היה יציב תוכנתית מה שגרם לבעיות חומרה בכרטיס עצמו.

האם ניסית את הדרייברים החדשםי?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את הדרייברים החדשים של Leadtek הייתי בטוח שזה מספיק בשביל לעדכן את הכרטיס מסך.

עכשיו אני מבין שאני צריך גם לעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך של nVidia.

בכל מקרה , אני בספק רב אם זה עניין של דבייברים.

נראה לי שזאת בעיית חומרה למרות הכל... אלא אם כן למישהו יש רעיון אחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים