פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים דחוףףףףףף אני צריך עזרה הפאנל הקדמי שלי מפלסטיק וצבעתי אותו באותו ספריי שצבעתי את המארז שלי (פח) והצבע לא יושב טובבמה לעשותת??~
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים קודם כל לא צריך להקפיץדבר שני מזתומרת לא יושב טוב ? אני צבעתי את הפאנל שלי לפני חצי שנה והוא יושב כמו תותח עם ספריי ויקנד
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר צבעתי עם צבע וויקנד.. השארתי את הפאנל הקדמי בחוץ והתחיל גשם ולא שמתי לב.. עכשיו הגעתי אליו, ואני רואה שעם הגשם, הצבע התייבש, והוא מבריק אבל הבעיה שיש לו כאלה בליטות של צבע מה לעשות עם זה?
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים צבעתי עם צבע וויקנד.. השארתי את הפאנל הקדמי בחוץ והתחיל גשם ולא שמתי לב.. עכשיו הגעתי אליו, ואני רואה שעם הגשם, הצבע התייבש, והוא מבריק אבל הבעיה שיש לו כאלה בליטות של צבע מה לעשות עם זה? רק לשייף הכול .... להחליף לעשות פרמייר לשייף עוד פעם ולעשות סופי ... את השיכבה השנייה לא לשייף לגמרי רק לחרוץ אותה טיפה ובשביל טפיסה טובה יותר של השיכבה הסופית ....
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים אם אני משייף את כל הפאנל הקדמי כל הצבע יירד??אחי באיזה סרט אתה חיי ?...לא הצבע לחזור לפאנל ....WTF !!!
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר לא הבנתי למה התכוונת..אני רוצה לצבוע את הפאנל בשחורצבעתי עם ספריי,לא יצא טובאני רוצה להוריד את כל הצבעאיךך??
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר אבל אני לא ממש מבין מה זה פריימר וכל הדברים האלהואני מפחד שכל הפרויקט שלי ילך בגלל הטעות הזאת..איך אני יכול לתקן את מה שעשיתי???
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים אבל אני לא ממש מבין מה זה פריימר וכל הדברים האלה ואני מפחד שכל הפרויקט שלי ילך בגלל הטעות הזאת.. איך אני יכול לתקן את מה שעשיתי??? פרמייר זה צבע יסוד משמעותו צבע ראשון .... שיכבת צבע ראשונה קאפיש ?...
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים חחחח קאפיש..אז עם מה לשייף?ואיי איזה נוב אתה אהה ?.. חחח קודם עם נייר שיוף טיפה גם ואחר כך עם נייר שיור עדין בשביל להחליק תפלסטיק .....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.