עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס מסך, מצלמות אבטחה, ודרייברים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

לאחרונה קניתי מחשב ייעודי למצלמות אבטחה, כמובן שזה דרש לוח עם צ'יפסט של אינטל ומעבד של אינטל..

בכל מקרה על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל, הכל עבד מצויין עד שהחלטתי שאני רוצה לראות את אותם מצלמות ב-"שכפול" על אחת הטלוויזיות, לכן רכשתי כרטיס מסך מסוג Asus Nvidia GF 6200TC ובו קורה משהו מוזר:

ברגע חיבור הכרטיס למחשב הכל עבד מצויין (אני מדבר על חיבור ללא התקנת דרייברים) והמצלמות ניטרו והציגו את פלטם בצורה מעולה, לאחר התקנת הדרייברים המצלמות "קפאו" ולא נתנו וידאו (יש תמונה קפואה).

ככל הנראה מקור הבעיה הוא סוג התדר שהכרטיס עובד עליו, שיניתי את התדר מ-None ל-Pal בהגדרות הכרטיס והמצלמות עבדו, לאחר ריסט קטן של ארבע - חמש שעות אחרי ההגדרה, המצלמות שוב לא עבדו, ניסיתי שוב להגדיר את ה-Pal ולשחק עם זה בכל צורה אפשרית וזה לא עזר,

הסרתי את הדרייברים - הפלא ופלא, המצלמות עובדות שוב מעולה אך כמובן שהטלוויזיה לא...

הגעתי למסקנה (כפי ששמתם לב) שהבעיה היא בדרייברים, ניסיתי להוריד את הגרסא החדשה של ה-Omega Drivers ולהתקין, אך כנראה שיש להם בעיה טכנית בדרייברים משום שלאחר שאני מתקין דבר לא קורה ומחשב לא מזהה את הכרטיס (הוא מציג אותו כחומרה חדשה), כלומר הדרייברים מותקנים כשרק ולאחר ריסט שההתקנה עושה הדרייברים לא מגיבים.

אז לאחר כל הרקע וכל הסיפור שכתבתי לכם כאן,

מישהו נתקל בבעיה ויודע מה לעשות?

האם להחליף לכרטיס אחר יפתור את הבעיה?

האם מישהו מודע לבעיה הספציפית בדרייברים של אומגה? במידה ולא, למישהו יש דרייברים אחרים להציע שעובדים טוב עם Nvidia?

האם החלפה של כרטיס לכרטיס של ATI יפתור את הבעיה?

נ.ב

הטכנאי שסיפק לי את המצלמות ואת כרטיס ההקלטה שלהם (GV800) אמר לי שהוא מתקין עשרות מחשבים בחודש עם אותו כרטיס ואף פעם הוא לא נתקל בבעיה מסוג זאת... הוא טען שהוא מתקין כרטיסים הן של ATI והן של -Nvidia - אז קחו זאת לתשומת לבכם.

רב תודות בברכת המשך ערב נעים, אלמוג.

פורסם

ניסית דרייברים שונים חזרת כמה גרסאות אחורה בשביל לבדוק

תנסה את זה כי אני גם התקנתי בעבר הרחוק מצלמות וכרטיסי מסך של Nvidia

וזה עבד מצויין

פורסם
  • מחבר

זה מה ששאלתי, היכן אפשר להשיג דרייברים ישנים יותר של nvidia?

אשמח ללינק אחד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה,

אני אנסה ואדווח בהתאם.[br]פורסם בתאריך: 29.12.2006 בשעה 23:14:09

OK אז לצערי זה לא עוזר ויש אותם תסמינים כמו של הדרייברים העדכניים, כלומר התמונה קופאת... ושם אפילו אין את האפשרות לכוון ל-PAL,

כנראה הדרייברים של nvidia או של הכרטיס הזה ספציפית מוגדרים ל-NSTC ולכן זה לא עובד, מה אתם אומרים? יש לכם פתרון או שאני מחר אחליף את הכרטיס למשהו של ATI?

עריכה:

עכשיו היתקנתי את הדרייבר העדכני ופתאום זה עובד =\

משהו ממש מוזר קורה פה...

הקטע הוא שלא כיוונתי את זה על PAL ולא עשדיתי כלום...

אבל הקטע הוא שבתוכנה של הניטור יש אפשרות ללחוץ מקש ימני על המסך ולהפוך אותו למסך מלא, כרגע אין לי את האפשרות הזו.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים