עבור לתוכן

אנשים תמליצו על קוקטיילים טובים שאתם שותים... (=

Featured Replies

פורסם

כן... לשרוף את הכבד, ואת הפה\ קיבה תוך כדי ;D

כבר עדיף לשתות HF ::)

• תגובות 44
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חחחח.

האפטר שוק קינמון מטורף..טעם אדיר לדעתי.

הטקילה צ'ילי, ממ כמו שאמרתי ערבבו לי אותה בתוך קוקטייל וזה היה סוף, אבל לבד שמעתי שזה ממש חריף כי חבר שלי שתה בקבוק כזה הוא ועוד מישהו יחד (לא שיש הרבה ממנו בקושי חצי ליטר) אבל ממה שהוא אמר לי זה היה ממש ממש חריף.

ננסה פעם הבאה שאני בפאב את זה לבד ;D

נ.ב תודה על זה שהגבתם לי פה, ולממליץ האתר דרינק מאסטר, דברים נחמדים שם רק חבל שזה באנגלית אין כוח לשבת לפרש...

תודה!

פורסם

קוקטליי שמנת זה באמת לכוסיות ול"נשנשים" ו"קושקושונים" אבל אי אפשר להאשים אותם שהם כל כך טעימים.

אם כבר קוקטיילים, אני אוהבת Brain Hemmerage שזה קוקטייל שכבות בשוט - שנאפס או ליקר אפרסק, מעליו שכבה של אייריש קרים ומעליו טיפונת גרנדין (סירופ רימונים). הדבר הזה נראה כמו מנורת לבה בתוך שוט ויש לזה מרקם... מוזר. אבל זה טעים.

לגונה כחולה זה מה שסבתות שותות בחתונות (זה ופינה-קולדה).

מי שאוהב וודקה-רדבול, יאהב ייגרבומב - ייגרמייסטר-רדבול. קצת יותר יצירתי.

פורסם
  • מחבר

קוקטליי שמנת זה באמת לכוסיות ול"נשנשים" ו"קושקושונים" אבל אי אפשר להאשים אותם שהם כל כך טעימים.

אם כבר קוקטיילים, אני אוהבת Brain Hemmerage שזה קוקטייל שכבות בשוט - שנאפס או ליקר אפרסק, מעליו שכבה של אייריש קרים ומעליו טיפונת גרנדין (סירופ רימונים). הדבר הזה נראה כמו מנורת לבה בתוך שוט ויש לזה מרקם... מוזר. אבל זה טעים.

לגונה כחולה זה מה שסבתות שותות בחתונות (זה ופינה-קולדה).

מי שאוהב וודקה-רדבול, יאהב ייגרבומב - ייגרמייסטר-רדבול. קצת יותר יצירתי.

הראשון שהצעת נשמע טוב :)

ממ הייגרבומב זה ייגרבול בעצם, ייגר עם רדבול, שזה נחמד אבל לא משו..אם כבר ייגר אז מעדיף אותו נקי עם קצת קח כתוש...

אבל הוודקה רד בול זה ממש דוחה. מלכתחילה לא אהבתי...

פורסם

אני לא שותה ייגר לא קפוא ובטח לא עם קרח. זה הדבר הכי הזוי ששמעתי - עם קרח. אני שותה אותו בטמפרטורת החדר.

פורסם

ניסיתה ויסקי עם קולה?

יש משקה שקוראים לו שיתוק שמכיל אבסנט, אפטרשוק ויגר, זה אחלה דבר...

פורסם

ג'ק עם קולה זה וויקסי, ג'ק דניאלס, עם קולה. אנשים שותים את זה, באמת לא ברור לי למה.

שיתוק זה... וואלה, למחפשים להידפק.

פורסם

לא'דע אם זה ימשוך אותך, אבל הנה ליקר שאני אוהב:

בלו קוראסו [לגונה כחולה] + ג'ין + שכחתי ת'שם של זה, משקה לבן שמוסיפים לליקרים, אני אזכר אני אוסיף + ספרייט. לדעתי יוצא אחלה, אני אוהב על בסיס ספרייט כי אני לא מוצא טעם בלהשתכר כמו טמבל ואז להקיא כל הלילה...... צריך להנות מזה לא לסבול ;)

-ג'ו

פורסם

לגונה כחולה זה שם של קוקטייל, בלו קירסאו זה סתם ליקר תפוזי קירסאו מרירים עם צבע מאכל כחול.

פורסם

אם את אומרת, מה שכתוב על הבקבוק שיש לי זה מה שכתבתי...... א הליקר ככלותו [הנוזל הלבן חסר השם לכרגע] ושאר הרכיבים קיבלתי מברמן מקצועי

-ג'ו

פורסם

יש קוקטייל שקוראים לו לגונה כחולה. היום הכל מבולבל. אם אני אגיד לך מרטיני אתה תדע להגיד לי אם זה מותג של וורמוט או שזה קוקטייל? אז זהו, שזה שניהם ואין מה להתווכח.

פורסם

הקוקטייל שתארת ללא המשקה הבלתי מזוהה הוא אכן בדיוק הקוקטייל "לגונה כחולה"..

יש לך בקבוק בלי תווית? או שאתה מזמין את זה איפשהו ופשוט לא יודע?

פורסם

נזכרתי עכשיו במשהו, אבל זה יותר טוב בבית/בים מאשר בפאב - לוקחים פסיפלורה, חותכים את הלמעלה שלה, מוציאים סקופ (כפית) וממלאים באלכוהול כלשהו (לא על בסיס שמנת כי החומצות בפרי יעשו מזה חרארא) ושותים בשלוק.

פורסם
  • מחבר

איזה רעיונות אני רואה פה,

תודה Vitnir :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים