עבור לתוכן

האם יהיה לי צוואר בקבוק ??? ,1950 PRO EXTRAME התלבטות 256-512

Featured Replies

פורסם

אני כבר בתהליכי קנייה של ה 1950 PRO מ- KSP אבל אני רק רוצה ליהיות בטוח שלא יהיה לי צוואר בקבוק...

ואתם ממלצים לקנת את הגרסה של ה- 512 ? הוא ינצל ? וחשוב להזכיר שאני משחק עם מסך 17" LCD

ורק שתבינו שהמאתיים שקל האלא ממש ממש גבוליים בשבילי...

פורסם

המע' לא תגביל, אל תדאג.

LCD משמע רזולוציה מוגבלת, קח את הגרסה של ה 256M.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני כיתה ח', ואני כנראה לא הולך לקנות מחשב חדש עד עוד ממש הרבה זמן , אז אתה בטוח ?

אני רוצה משהו שיחזיק אותי טוב עד כיתה י' (עוד 3 שנים) ולא אכפת לשחק בכיתה י' משחקים של 2007 אבל אני רק רוצה שהם יעבדו טוב...

אתה חושב שנגיד ב-CRYSIS (או כל משחק כבר אחר של שנת 2007 ) יהיה הבדל ב- 1024*768 בין 256 ל 512 ?

כי אני זוכר שפעם היה מישהו שהמלצת לו על 512...

פורסם

המע' לא תגביל, אל תדאג.

LCD משמע רזולוציה מוגבלת, קח את הגרסה של ה 256M.

אז למה לקנות LCD ולא CRT ?CRT לא מגביל?

פורסם
  • מחבר

אל תספים בבקשה שלא ינעלו לי...

וכן LCD משמע רזו' מוגבלת אבל אם יש לך עוד שאלות פתח עוד נושא ואל תספים...

פורסם

אני חושב שהכרטיס המדובר יתמודד עם כל משחק של שנת 2007 יפה על רזולוציה 1024x768 אבל על רזלוציה יותר גבוהה זאת כבר תהיה בעיה בישבילו בהתחשב שכרטיסי dx10 יוצאים בקרוב והמשחקים הולכים להיות כבדים במיוחד.

ו512 לא יתן כלום אלא אם אתה תשחק על רזולוציה 1900x1200 שאת זה לא תוכל לעשות כי הכרטיס עצמו לא יתמודד עםכזאת רזולוציה עם משחקים חדשים(וגם המסך לא יכול יותר מ1280..).

פורסם
  • מחבר

שאתה אומר שהוא יתמודד יפה עם כל משחק משנת 2007 אני מתכוון על MID-HIGH עם פילטרים או בלי שום אפקטים/פילטרים ?

ואתה בטוח שאפילו בקרייסיס לא יהיה הבדל בין 256 ל- 512 (ב 1024*768) ?

ולפי דעתי עד אמצע 2007 לא הולך לצאת שום דבר עם דרישות מיוחדות...

פורסם

התכוונתי לגרפיקה בינונית\גבוהה,לא גבוהה במיוחד כי פשוט לא תוכל לשחק עם אפקטים של DX10 וברור שלא יהיה היבדיל ב1024 768 בקרייסיס ב256 מול 512,אפילו ב1280 1024 לא תראה הבדיל כי 256 זיכרון פנימי לכרטיס מסך מספיק ביותר בימנו.

הכרטיסים עם ה512 נועדו לרזולוציות מטורפות.

זה כמו שלא תראה היבדל במשחקים אם אתה משחק עם 2 גיגה זיכרון פנימי או 4 גיגה זיכרון פנימי - אפילו פריים אחד לא תקבל כי 2 גיגה זה כבר מעל ומעבר.

פורסם

ברור שלא יהיה היבדיל ב1024 768 בקרייסיס ב256 מול 512,אפילו ב1280 1024 לא תראה הבדיל כי 256 זיכרון פנימי לכרטיס מסך מספיק ביותר בימנו.

אתה כל כך בטוח בעצמך כאילו יש לך את המשחק ובדקתה את זה...

שני דברים.

1. לא הכי רלוונתי אבל כבר הים יש הבדלי ביצועים בין 512 מגה לבין 256 בעיקר בכרטיסים של NV משום מה.

שם לב גם לעומס שכרטיס 512 מגה מוריד מהזיכרון של המערכת וככה מאפשר למשחק לרוץ חלק ונעים יותר ...(לצערי מניסיון בגוטיק למשל)

http://www.pureoverclock.com/review.php?id=33&page=1

שווה להפנים את זה שעוד מדובר בכרטיס חזק יותר מה7800GT שנבחן שם .

2. מדובר במשחקים של היום. לא אני ולא אתה יודעים איך כריסיס או אלן וויק למשל מנצלים 512 מגה.

פורסם

^^^^

יש בזה משהו אם אני לא טועה כאשר "נגמר הזיכרון" לכרטיס מסך הוא פונה לזיכרון הפנימי של המערכת,אבל אלו כמה מגבייטים בודדים 100> ,כך שלא נראה לי שזה ישפיע אם יש לך מעל ג"יגה ראם,אם אני טועה תקנו אותי.

פורסם
  • מחבר

^^^^

יש בזה משהו אם אני לא טועה כאשר "נגמר הזיכרון" לכרטיס מסך הוא פונה לזיכרון הפנימי של המערכת,אבל אלו כמה מגבייטים בודדים 100> ,כך שלא נראה לי שזה ישפיע אם יש לך מעל ג"יגה ראם,אם אני טועה תקנו אותי.

זה נכון שכאשר אין מספיק זכרון אז המשחק מתחיל ממש להיתקע (לא לרדת ב- FPS אלא ממש לעצור ולהמשיך אחרי איזה חצי שנייה)

זה משהו שקורה דיי הרבה במשחקים כמו שהוצגו בכתבה שהוא הביא (HL2,FEAR...) אבל זה לא קורה בגלל שהוא כותב לראם אלא בגלל שהוא מחכה

שזכרון אחר יתפנה... כיום אין את הבעיה הזאת ב-( 1950 PRO בגרסה של 256) אבל ייתכן שבעתיד יהיה ... כמו שכרגע

ג'יגה ראם מספיק אבל יידוע שהולכים לצאת משחקים (וכבר יצאו כמה בודדים) שג'יגה ראם לא מספיק להם...

אז מה שאני שואל זה אם אתם חושבים שבעתיד יהיו משחקים שזה ישפיע אליהם (כמו קרייסיס למשל)...

פורסם

תשמע זה גם תלוי בכרטיס מסך עצמו אתה מבין ש6200 עם 512 זיכרון יפעיל משחק כבד עם רזולוציה מקסימלית בעוד ש6800 עם 128 כמו שלי לא יפעיל ויקבל שגיעה שחסר זיכרון לכרטיס מסך אך למה 512 זיכרון לכרטיס שיתמודד על רזולוציה מקסימלית על 3 פריימים לשנייה בעוד שכרטיס עם 128 ראם כמו ה6800 יפעיל משחק יפה על 1280 1024 כמובן לא אובליויון אך עם hl2 עם hdr הוא מתמודד יפה מאוד.

אתה מבין למה אני מתכוון שכרטיס כמו 1950pro שנחשב בינוני\חזק לא ינצל את ה512 זיכרון שיש בו כמו x1950xtx שחזק ממנו בהרבה.

אני חוזר כל אלו מסכנות שאני הגעתי לפי ביקורות פורומים וכתבות,אם אני טועה תקנו אותי,בסהכ" אני רוצה ללמוד כמה שיותר על התחום הזה ולעזור לאנשים שמתחילים בכל העניין הזה.

פורסם

בסקירה שהבאתי מדובר ב7800GT וכבר שם אפשר ליראות התחלה של שימוש ב512MB.. וX1950 חזק בהרבה.

לדעתי עם כרטיס כמו X1950P שווה לקחת 512 מגה אם יש את האפשרות הכספית לזה.

תשמע זה גם תלוי בכרטיס מסך עצמו אתה מבין ש6200 עם 512 זיכרון יפעיל משחק כבד עם רזולוציה מקסימלית בעוד ש6800 עם 128 כמו שלי לא יפעיל ויקבל שגיעה שחסר זיכרון לכרטיס מסך .

לכרטיסים עם 256 או אפילו 128 זה לא יקרה בקרוב .

פורסם

תאמין לי לי זה קרה ב3dmark ,קיבלתי שגיעה שאין מספיק זיכרון לכרטיס מסך כאשר ניסיתי להפעיל על 1600 1200 עם פילטרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים