עבור לתוכן

דריבר חדש בהכרח טוב יותר?

Featured Replies

פורסם

מסתבר שלא.

ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס שיש לי במפרט.

הדריבר שיש לי הוא 84.21 ושיניתי ל-91.36,המשחק CPLINTER CELL DA עשה לי בלאגן במסך,לא ראו טוב,צבעים על הפנים,וכאילו שהמחשחק מחולק למסכים.

טוב,אמרתי נסיר אותו,ננקה אותו גם מה-REG ונתקין אחד מעליו את ה-93.71.. :screwy:יותר גרוע היה,וניסיתי הכל,רזולוציות,ממשקים של פילטרים הכל.

חזרתי לדרייבר שהיה לי והפלא ופלא!עובד מצוין ונראה מצוין.

יש למישהו רעיון למה?ממה שקצת חקרתי אז לא תמיד יש חידושים לדרייברים והמספרים לפעמים מייצגים תיקונים לכרטיס מסוים,אבל לא בהכרח יהיו טובים לכרטיסים אחרים.

אשמח לתגובות.

פורסם

יש לא מעט אנשים שמדווחים על אותם הבעיות ואותן דעות.. שדרייברים חדשים לא תמיד טובים יותר ולפעמים כמו אצלך - אף גרועים יותר..

אצלי לא נתקלתי בחיים בשום בעיה בשום דרייבר חדש שהתקנתי.. גם לי יש כרטיס NVIDIA וגם הקודם שלי היה GF6600..

עוד מתקופת דרייבר מסדרת 8 (לא זוכר איזה..) הייתי מעדכן לדרייברים הכי חדשים שיוצאים (יציבים ולא BETA..) ולא נתקלתי מעולם בבעיות כמו יציבות או ארטיפקטים כמו שאתה אומר.. היום אני לקוח מרוצה של 93.71 ולא נתקלתי בשום חסרון בביצועים לעומת הדרייבר הקודם מסדרה 8 (למעט הCONTROL PANEL החדש והעילג שהם הוציאו - לא סובל אותו פשוט !! במיוחד בעברית !! הוא מגוחך ומיותר לחלוטין..)

נ.ב- מישהו יודע אולי איך אפשר להפעיל את ה CONTROL PANEL החדש בשפה האנגלית !!? הורדתי את הדרייבר בגרסה האנגלית אבל משום מה הוא מתעקשה להפעיל לי את המרכז בקרה החדש בעברית !! למה לעזאזל ?? אם הייתי רוצה להשתמש בעברית הייתי מוריד את גרסת ה INTERNATIONAL ולא את גרסאת ה ENGLISH.. !!

פורסם

בבטא 95 זה מתקין באנגלית (לפחות אצלי).

לגביי העדכונים של הדרייברים, לפי דעתי (זאת השערה בכל מקרה), מטופש עד כמה שזה ישמע, זה תלוי בגרסת ה-DirectX. אני זוכר שבעבר לא נהגתי לעדכן את ה-DX מעבר לגרסת ה-9.0c שיצאה איי שם ב-05', ועדכוני דרייברים לכ' המסך היו קלילים - גם עם ה-9x. כידוע, ברגע שמעדכנים DX, אי-אפשר לחזור אחורה, אי-אפשר למחוק, ועד כמה שזכור לי גם אי-אפשר לתקן. בכל מקרה, הבעיות התחילו ברגע שעדכתי את ה-DX לקראת HL2: Episode One כי Valve כ"כ חרשו על נושא ההתקנים-עדכניים-אחרת-המשחק-לא-רץ. המשחק פעם לא נטען או פעם נתקע בנקודה זו או אחרת.

הנושא חזר עלי בשבוע שעבר כשהתקנתי את HL2 וגיליתי שהמשחק עושה בעיות בדיוק כמו ההמשך שלו. מאז, לפי דעתי, כנראה ששיניתי כל הגדרה שהייתה בדרייבר המסכן וכלום לא עזר.

בכל אופן, אם אני אצליח לפתור את הבעיה (שאגב מתרחשת רק ב-HL2/Epic' One וב-Company of Heroes), אני אדאג לעדכן.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את הקטע עם ה-DX?כלומר שאתה ממליץ לא לעדכן את זה?כי אני לא מעדכן אלא אם יש את זה בדרייבר ואז הוא שואל ואני אומר לו לא.

עריכה:לגבי ה-CP החדש המטומטם הזה.. :screwy: ממש לא נוח, ומיותר לחלוטין.ניסיתי להיות אוביקטיבי ולומר אולי כי אני רגיל לקודם,אבל לא מצאתי באמת כל הצדקה לציורים האלו שפותחים לך עוד ועוד חלונות..ממש מיותר לחלוטין. :xyxthumbs:

פורסם

נ.ב- מישהו יודע אולי איך אפשר להפעיל את ה CONTROL PANEL החדש בשפה האנגלית !!? הורדתי את הדרייבר בגרסה האנגלית אבל משום מה הוא מתעקשה להפעיל לי את המרכז בקרה החדש בעברית !! למה לעזאזל ?? אם הייתי רוצה להשתמש בעברית הייתי מוריד את גרסת ה INTERNATIONAL ולא את גרסאת ה ENGLISH.. !!

אתה הולך ל"תצוגה" ועושה "השתמש בלוך הקלאסי של NVIDIA"

ואז יש לך את הפאנל הקטן שאתה מפעיל עם קליק ימני על הדסקטופ, באנגלית

פורסם

לא הבנתי את הקטע עם ה-DX?כלומר שאתה ממליץ לא לעדכן את זה?כי אני לא מעדכן אלא אם יש את זה בדרייבר ואז הוא שואל ואני אומר לו לא.

שיערתי. אין לי מושג אם זה נכון.

פורסם

אתה הולך ל"תצוגה" ועושה "השתמש בלוך הקלאסי של NVIDIA"

ואז יש לך את הפאנל הקטן שאתה מפעיל עם קליק ימני על הדסקטופ, באנגלית

לא שאלתי איך אני חוזר לתצוגה הקלאסית = את זה אני כבר יודע ואני גם יודע ששם זה אכן כתוב באנגלית.. שאלתי אם אפשר להשתמש בתצוגה החדשה רק בשפה האנגלית ולא בעברית (מי לעזאזל תרגם את מה שרשום שם לעברית ??! זה פשוט פטתי..!!)

מישהו אולי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים